Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Сільвія, вибачте, але я ваш допис не зрозуміла. " Прикололись", подарувавши презервативи, а зникали вони по одному , по- два теж "шутя"(сорі за русизм)? Розчинялися в повітрі, втікали з полички? Дівчата, вибачте, що так різко, але причина їxнього зникнення очевидна. Xоч це важко зрозуміти серцем.
    Я розумію як це важко, але поговоріть з чоловіком, "притисніть" його, неxай признається, а дальше... Може, знайдете силу в собі пробачити і жити з ним далі...xоча, судячи з вашого першого допису, це навряд чи буде. Не така ви, не той у вас xарактер. Тримайтеся!

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

А реакція нормальна, він "ошарашений"...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой, яка тема, перечитала останні пару сторінок. сумно з того всього.
    маю досить багато знайомих сімей зі схожими замутами. і в жодній з них підозри просто підозрами не залишаються. але найбільше на мене справляє враження вміння нас, жінок, в своїх же ж очах оправдати, захистити перед іншими, закрити очі на все і вірити в чоловікову вірність. от інколи мене та тупість вражає, вибачте за грубість, дівчатка, то не про вас. от знайшла дивне смс до якоїсь особи жіночої статі в мобільному чоловіка, типу:"ну чого ти ображаєшся, не ображайся, вибач мені", а чоловік пояснює, що то його далека знайома образилась, бо він забув привітати її з днем народження. і жінка вірить. (історія реальна з життя).
    про останню історію. які можуть бути виправдання, та і навіщо... займатись самозадоволенням з гумкою (вибачте за прямоту) - м"яко кажучи дивно. позичити парочку другу, бо в нього на презіки грошей нема - так зразу всі б віддав, чого по два зичиш. та й не 15 років вже, щоб презиками обмінюватись. ходити з ними таємно від дружини до лікаря - повна нісенітниця. та й реакція чоловіка свідчить не про його вірність і чесність. бо коли людина невинна ні в чому - так і скаже, чого дутись, дитячий садок, чи що.
    то моя болюча тема при цій вагітності, постійно переслідують сни зради чоловіка, не живемо статевим життям з медичних протипоказів, плюс набір ваги і гра гормонів. повний відпад :) аж самій з себе смішно :)

3. Peppy

Peppy New Member

Можливо трошки не в тему, але я була в подібній ситуації. Довідавшись про зраду, була в шоці! Не могла повірити! Просила пояснити, на що чула :"Убей меня за это!". Тоді не розуміла. Плакала, місяць не виходила з дому. Не могла без нього, розуміла, що принижуюся. Він обіцяв, що виправиться. Муки тривали 3 місяці. Мої сльози-його обіцянки. А потім я обізлилася. І почала мстити. Мною оволоділо дике бажання розчавити, заставити страждати, пройти через те, через що пройшла я! Це тривало 6 місяців. Результат: від тоді минуло 3 роки. Ні про яких інших дівчат навіть мова не йде. Я єдина, але: його приниження назавжди зруйнувало ту повагу, яка була до того, мою ніжність;моє приниження кардинально змінило мій характер - ніжна дівчинка стала жорсткою і категоричною. не варто повторювати таке.

Якщо можете пробачити- пробачайте і ніколи не згадуйте ні словом, ні поглядом! Якщо не можете - не мучте себе і його! Життя не буде!
    Поговоріть відверто. Він буде уникати розмови, віднікуватись, кричатиме. Заставте! Поясніть все, розставте крапки над "І"! краще гірка правда, ніж муки невідомого і постійні підозри.
    Це моя точка зору.

4. smakolyk

smakolyk New Member

не подумайте, що я когось виправдовую. Звідки презервативи взялись і куди поділись - питання інше. Відповідь може бути, насправді якоюсь банальною, а може й ні. Але коли чоловік не винен і побачив, що жінка йому не довіряє міг мати таку поведінку, яку мав. Це тільки моя думка, вона не обовязково є правильною. Для мене довіра в стосунках - на першому місці. може тому я так би боляче сприйняла таку серйозну підозру в зраді. тут би була навіть не образа, не знаю, важко описати- розчарування, здивування, жаль... як так сталося, що він міг про мене щось подібне подумати. а де ж довіра?

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

це привід для того, щоб закритись в собі, нічого партнеру не пояснити, лишити його (партнера) варитись в своїх здогадках самому? розвернутись і піти, бо як про мене можна таке подумати?
    якщо ти дорожиш стосунками, партнером, жінкою, то ти явно не розвернешся і не залишиш її саму в той момент,коли їй зле. а тим більше, якщо ти не винен.

6. smakolyk

smakolyk New Member

повністю погоджуюсь. пояснити все потрібно обовязково, потрібна відверта і чесна розмова. Не знала, що пара не спілкується так довго. Я в такій ситуації не була, я її собі уявила. Думаю, такою була б моя перша реакція. Звичайно я б не закривалася в собі і пробувала б зберегти стосунки.

7. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Як правило, опиняючись в певній ситуацій самі, ми поводим себе геть інакше ніж самі собі уявляли, ніж радили комусь, тому що "приміряти" на себе ситуацію можно, але зрозуміти можно тільки "вдягнувши" її на себе.

8. smakolyk

smakolyk New Member

Перечитала повністю історію автора, уважно. Ще раз все обдумала і уявила себе на місці автора. якби була можливість удалила б попередні записи. Голова йде обертом, це як вибух, катастрофа.. невже я така дурна і наївна, я навіть не задумувалась ніколи про його можливу зраду. не знаю що це? безмежна віра, впевненість? до цього думала, що жінка відчує, якщо щось зміниться, бо не може не змінитись, не можна ж зрадити кохану жінку. Але ж автор не відчувала...точно знаю, що не хочу ніколи побувати на вашому місці. хочеться побажати вам зараз сили і терпіння.

9. AilataN

AilataN жива

для чого?
    Якщо людина не готова почути правду?
    Знаю випадки коли жінки взнавали про зраду. Але про зраду, а не про бл-ство. І вирулювали із ситуації і зберігши сім"ю, і своє достоїнство.
    Чи я б прогнала чоловіка, якби взнала про його зраду? Ні. Ще чого? Віддати комусь гарного тата і хорошого чоловіка тільки через те, що якась використала момент МОЄЇ слабкості?
    Життя доооовге. Такий випадок може стати тільки повчальною історією, а не переломним моментом, який змінить життя всіх- ваше, чоловіка, дітей. Воно комусь потрібно?
    Виявили підозри- розставити крапочки, хай потрясеться, попереживає і знову собі згадає чого він одружився і жив у своїй сім"ї стільки часу, напевно зона комфорту буде важливіша за побігеньку наліво, але не ставити жирну крапку.
    А от- притиснути, поставити, відімстити, вигнати- даруйте, але це просто юнацький максималізм.

10. Sertce

Sertce Member

А якшо вдруге-третє-...п'яте зрадить? Презерватив же ж не один "пішов гайтю"?

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Ну, розумію, один раз оступився/не втримався/ ще там щось...Jalatan, я б за такого вже б не боролася.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

то як розуміти?

12. AilataN

AilataN жива

Не в кількості презервативів справа, а , мабуть, більше у кількості партнерок на які вони пішли. Якщо це нерозбірливий секс з випадковими жінками- історія одна, а якщо закрутилась голова від когось конкретного і постійного, тоді зовсім інша.
    Це вже не зрада , а примітивне бл-ство. Таке роблять примітивні чоловіки певного психотипу і триматись за такого - це приниження власної гідності.
    Просто, якщо я розслабилась, маю десь далеко чоловіка , або дуже сильно впевнена, що нікому крім мене він не потрібен, або загублений якась частина емоційного зв"язку, а на відновлення немає часу або сили, або бажання, щось типу цього...- тоді жінка слабка, а при сприятливих умовах інша жінка може цим скоритстатись.)))

Останнє редагування: 26 Жовтень 2011
  13. Sertce

Sertce Member

А чого боятися почути все як є? Що дасть те замовчування? Дай Бог, шоб ті презіки були лише жарт. Але "притиснути" треба. Xоча б щоб почути, шо то жарт, розіграш.
    Наталя, мені чогось здається, шо пішли вони на когось одного, а то ше страшніше, бо в такиx випадкаx вже присутні якісь почуття.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Неxай мене вибачить авторка, але те відрядження "по роботі.."+зникнення решти презиків...

14. AilataN

AilataN жива

не обов"язково, це може бути просто легке захоплення , ефект новизни, яке швидко мине, і не будь тих прєзів злощасних- кануло би в нєбитіє тай по всьому.
    Але для чогось вилізли на перед очі жінки докази? це може бути як і попередження , пересторога, так і поштовх до радикальної зміни в житті.
    А все таки я думаю. що зради в конкретній ситуації не було, дуже вже все неприховано, чоловіки все таки хитріші, не треба їх недооцінювати.

15. ylisovych

ylisovych миється в бані

зрадив один раз-зрадить і вдруге, марними надіями себе підтримувати- не потрібно...можливо, наприклад, стався один раз-він за те дуже шкодує, і ви це бачите, такі речі відчуваються і вибачаються, але якщо він це зробив, і ніякого почуття совісті немає, то женіть ви його в шию, і шукайте собі гідного...Я розумію, що важко, сімя, діти і все решта, але повірте, бути засміяною. що ви рогоносець набагато важче...

16. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Звідки така впевненість? Це 100% у всіх так? Проводились якісь дослідження?

17. Zarazka

Zarazka Well-Known Member

А чоловік власної волі не має? його "користують" як тільки жінка понизила рівень своєї уваги на ньому?

А щодо ситуації з презервативами - вона очевидна, нажаль. Потрібно розмовляти з чоловіком і вирішувати, що Вам робити далі. Саме Вам, бо чоловік, судячи з його реакції вирішувати нічого не буде.
    Тримайтеся. Це дуже складний період в житті. Шкода, що такій велікій кількості жінок доводиться через подібне проходити. Але й після того є життя, і дуже щасливе.

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Маю знайому дівчину, яка колись схожим способом дізналась про зраду чоловіка. Кілька тижнів з'ясовували всі подробиці. А потім вони розвелись, бо несила їй було бачити щодня чоловіка який так з нею поступив (знаючи всі подробиці).
    Проте зараз вона сама виховує доньку і шкодує про те, що розводились.
    Каже, що не готова була чути правди всієї... Хотіла б зберегти сім'ю, та зараз вже гордість чи то самоповага не дають їй повернутись до нього...

Тоді коліжанки їй також радили притиснути його, щоб зізнавався. А для чого таке радити, якщо людина до цього не готова?
    А якщо не жарт і не розіграш??? (що скоріше за все...я щось не розумію таких жартів)

Тому перш ніж випитувати всю правду і всі подробиці, потрібно з'ясувати для себе, чого ти хочеш. Якщо готова пробачити, то не потрібно так глибоко копати.
    Дізнатись правду не так важко, але чи готова людина потім жити з цією правдою?

Я зараз дуже категорична в таких питаннях! Напевне також копала б до кінця! Бо не пробачила б зраду...
    Але думаю, то зараз мені так здається, поки немає у нас діток, поки не відповідальні ні за кого...

Останнє редагування: 26 Жовтень 2011
  19. Rona

Rona Мама-йожик

20. AilataN

AilataN жива

Випадків дуже багато.
    Одна знайома розповіла свому чоловіку через 20 років про те, що дізналась про його зраду і говорила з жінкою, з якою він зраджував. На щастя вона (коханка)виявилась розумною кобітою і без лишніх пояснень припинила зв"язок з одруженим чоловіком. а він і не настоював, бо не був аж настільки зацікавлений.
    Жінка в виграші стопроцентовому. А будь по іншому?
    Вони - чудова дружна сім"я. чудові стосунки і діти.

Статус теми:
Закрита.