Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. narisa

narisa New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

розвідку пробувала це його бувша одногрупниця,доречі ззовні ми схожі!а з фліртом треба попробувати , ато я вся так чесна ,що аж тошнить,але такі поступки ше не до такого доведуть,хочеш як краще ,робиш людині добро,а воно тобі (вибачте за слово)всрається на голову і думай після цього в чому правда життя:girl_impossible:

2. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Йому треба його бувша одногрупниця?

Ви, мабуть, не зрозуміли питання...

3. narisa

narisa New Member

поясніть будьласка,ато в мене з того переполоху мозги потопились:girl_sad:

4. Un.Known

От Ви здаєтесь собі хорошою дружиною, і мабуть гарною жінкою, і тут же не розумієте, "чого йому, гаду, бракує".

Спробуйте взнати. Не питайтесь прямо, бо не почуєте щирої відповіді (або ж почуєте - гірку правду, котру не всі переживуть).

Тому - йдіть в розвідку. Спробуйте з"ясувати, чого йому бракує. Може, всього лиш інтриги.

А може й ні. Може йому зовсім не потрібний той ідеал, котрого Ви прагнете. Ви ж маєте свою уяву ідеалу, він - свою. От і виходить, що стараєтесь Ви не знати для кого...

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Істину глаголиш:girl_yes:
    Зрештою, як завжди:girl_crazy:

6. bora

bora Well-Known Member

Дякую.
    Маю так знайомого, що час від часу жаліється на дружину. Я йому кажу - ну чого ти, вона ж хороша. А він мені - ну то живи з нею, мені то все вже набридло, а вона на мої прохання не реагує. Жаліється, що вона ніде з ним не хоче ходити, їздити. Тільки б вдома сиділа, варила б і прибирала. Весь відпочинок - ТБ разом подивитись. А він летів би у театр, в басейн, на боулінг, кудись в ресторан, - вона ж - все це терпіти не може.
    І ніби ну нема в людей проблем очевидних, але бачу, що він починає приглядатись до инших жінок, як до потенційних супутниць замість жінки. Недобре.
    Свій чи мамин стереотип-уявлення про сім"ю може нам дорого коштувати. Треба ще враховувати бачення чоловіка.

7. shalunka

shalunka New Member

в нашій сім'ї ніби все гаразд, але.... Був період, коли здавалось, що МИ вже не такі дружні, нема колишнього потягу, бажання проводити час разом... І якраз вчасно на роботі з'явився новий працівник. він явно залицявся, в скайпі писав різні пріколи...
    І знаєте, мені то допомогло! Дякую тому колишньому співробітнику, що допоміг подивитись на сім'ю по іншому. То якраз і є моральна зрада.На щастя, вона у мене швидко пройшла. І я зрозуміла - мій коханий- найкращий:girl_in_love:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Чому? Тому що ви спілкувались з іншим чоловіком?

9. robik

robik Member

А детальніше? Молодий співробітник Вам розказував, що вірність -це круто? Чи просто програв на фоні чоловіка?

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Переважно так є, що інші програють на фоні чоловіка.

11. robik

robik Member

Я, Марусю, ся денервую, коли чую як люди хочуть, щоб по відношенню до них були вірними, а самі фліртують і тд. і вважають, що то так має бути. Поніме?:girl_smile:

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так поніме. Дуже добре поніме. Я через таке перейшла.

13. sunset

sunset Active Member

вибачте, звичайно, але то видається дивним- класифіківати зради! Зрада- то є факт, і як її не класифікуй, але це вже проблема в сім*ї!

маю знайомого, який твердо переконаний, що є 2 типи зради- моральна і фізична! яка різниця? моральна зрада- то коли ти покинув свою дружину в тяжкий момент, і ніяк не допоміг, чи тоді коли ти жертвуєш сім*єю заради коханки ітд
    а фізична- то просто розрядка емоційна, дружина не знає- серце не болить, а так то він для неї ідеальний сім*янин і батько!!

моє ставлення до того однозначне- якщо допускаєш думки про зраду- то справа на половину зроблена, до фізичної тут недалеко!!

14. EtenIren

EtenIren New Member

ой , тримайтеся!!!! з того всього можу тільки одне сказати, цінуйте себе!! те що все закінчиться добре, я й не сумніваюся, та бажаю з якомога меншими жертвами!!

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

як на мене кожен живе так, щоб йому було якомога більше комфортно... і комусь, класифікувавши зраду, на душі легше від того) та в кожній сімї є свої нюанси, і правду кажуть чужа сімя - темний ліс... тому не відомо як воно насправді...
    а для себе з часом навчилася спокійно реагувати на такі, як для мене, дивні речі.. і дай Бог , щоб ніхто з нас не був зраджений і не зраджував, але й зарікатися в житті ні від чого не можна...

15. Un.Known

А як не в тяжкий - то не зрада?

16. sunset

sunset Active Member

виходить що не тяжкий і не зрада(
    просто людина створила собі такий спосіб виправданя, і все, для нього воно дієво і почуття провини не мучить!
    і в тому справа- що він її не лишає- тобто, так загуляв, але ж повернувся! і триває то все не перший рік сімейного життя!

17. Un.Known

А про це тут стільки написано, що ліньки писати знову.

А що вона?

"Сидітиме сумна"?

18. Martushok

Martushok New Member

Вважаю, що Ви молодець. В цьому Ваша сила. Образа і біль не скоро пройде, може й ніколи, може осяде мулом на дні душі, але ж жити треба.

19. tsyganka

tsyganka Member

Мене допис Ірушки ввів у паніку. Наші стосунки теж починалися у 15 і 17 років, ми не бачили інших партнерів, крім один одного. Ті чоловічі підколки теж мають місце, але ж ми безмежно любимося, значить це не аргумент і в один прекрасний момент захочеться попробувати чогось іншого?
    Не буду собі забивати голову таким негативом. Мені дуже шкода, що у вашу сім'ю постукала зрада, я захоплююсь вашою витримкою і терпінням. Нехай у вас все наладиться! Збережіть сім'ю заради дитинки, яка хоче мати маму і тата!!!

20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Не переносьте нічого на свої відносини. Вірте, що ваші стосунки особливі.
    Навіть після зради, я не жалію що довіряла чоловікові, хіба краще мучити себе підозрами та ревнощами?

Ні так робити не можна.
    Я виросла в сім'ї, де мати завжди говорила, що вона сім'ю зберегла заради дітей. Нічого хорошого з цього на вийшло.
    Ми спробуємо зберегти сім'ю тому що обоє цього хочемо, а не заради дитини чи пристойності.
    Дитину мучити хворою атмосферою в сім'ї не буду, він занадто маленький щоб тягнути це ярмо.

Статус теми:
Закрита.