Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

не наговорюйте на себе, якщо то нормальний мущина, то б мав Вас познайомити з своєю дружиною при нагоді, або пояснити ій хто Ви така. Кожна нормальна жінка розуміє, що в чоловіка є друзі іншої статі, і ревнощі тут недоречні.
    таким методом я взнала про колишні походеньки мого, але краще б того не робила!
    До того було значно спокійніше жити. Спіймаєте на гарячому- тоді і розбирайтеся, а "лізти в воду не знаючи броду"- не варто!!! Краще задумайтеся чого бракує вашій сім"ї і постарайтеся то виправити без розборок, бо як відомо "ніщо так не псує стосунки, як вияснення цих самих стосунків"!

2. Siania

Siania Love Life

Так...я то вела до того що не варто щось писати, бо можна й розвестись зі дрібниці...

3. bora

bora Well-Known Member

Писати якісь смс залежить від того наскільки жінка може адекватно сприйняти те, що прийде у відповідь.
    Я б швидше написала якби додумалась.:connie_pull-pigtail
    Бо вважаю, що ситуацію потрібно рятувати доки не пізно. Після того як виїде з речами чи вродять на стороні - легше не стане. Але комусь такого не радитиму. Це тільки моє сприйняття таке, бо - я розумію, що можу зробити з цією інформацією і конкретним чоловіком, усвідомлюю, що просто отримую таку саму перевагу як конкурентка (знаю про її існування), маю холодну голову, не женуся за статусом одруженої, а потребую кохання та поваги, знаю і можу розповісти скільки болячок можна притарабанити в хату лише з поцілунком і т.д.
    А взагалі для чого мені правда.. Близькі люди потерпали від зради. І зрада на певному етапі почала провокувати агресію чоловіків (це не одна ситуація). Було таке, що з-за коханки жінку починали бити, хотіли її спекатися, зривалися на дітях. Тобто, я проти абсолютної безпечності - волію бути уважною до таких фактів. А що робити далі - залежить від надто великої кількості факторів, щоб сказати. Але не сидіти і плакати точно.

4. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Siania, дівчата, дякую за підтримку. Набагато впевненіше стала почуватися, направду! Цікаво було почитати Ваші думки. Ні на кого звісно, не ображаюся - я для того і виклала все аби прояснити ситуацію;)
    Прояснила. Ще раз дякую;)

Наразі розумію одне, що навіть якщо він фліртує, то я зроблю все аби до чогось більшого не дійшло! Може і дійсно так мене перевіряє - "є ще порох... чи нема?"
    Буду виправлятися;)
    Хоча, впринципі насильно я його не тримаю. Якщо схоче піти, то як би я зі шкіри не лізла - не втримаю, ну так?

5. bora

bora Well-Known Member

Не зовсім (роблячи висновки з життєвих ситуацій). У кожної сім"ї певно знайдеться до чого апелювати. А якщо вдасться зіпсути стосунки з коханкою і зникне той подразнюючий фактор все ще може налагодитися.. Хоча не дай бог нікому.
    Напівжартома: Посібник до чого апелювати частково присутній у фільмі з Мег Раян - Справжнє місячне сяйво (Це розлучення! - в нашому прокаті) ;)

6. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ізабелла, ви ж свого чоловіка добре знаєте, знаєте чи вміє він брехати, чи ні. Коли ви запиталися про цю СМС, то він прям так і сказав: "не был, не видел, не знаю"? Зі спокійним виразом обличчя?
    І на чому для вас обох тоді ця розмова закінчилась?

7. Левицька

Левицька New Member

та насильно і не треба...
    тут потрібно добре, перш за все із собою розібратися - чи зможете пробачити і жити спокійно далі, чи не можете без нього морально, матеріально, чи любите більш за все і так далі... варіантів дуже багато.
    а тримати насильно, аби був, то неправильно, лиш себе мучити...
    але то вже такі роздуми, можна сказати, зі стелі, адже факт не підтверджений!)) і, дай Боже, не підтвердиться!

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

якщо це так, то є гарний шанс додати нових ноток до подружнього життя! Скажу відверто, мене заводить, коли чоловік звертає на когось увагу, або на нього звертають, або ми розмовляємо про такі речі. Тоді я ніби прокидаюсь, пристрасть, неначе в перші дні знайомства!

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

+100%!:girl_wink:

9. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

:girl_yes2::girl_claping::clapping::clapping:

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

:girl_yes2::girl_yes2:
    Ну так! Створює атмосферу, ніби знову потрібно добиватися уваги один одного, починаєш звертати увагу на деталі, і т.д. ...
    Більше того: я, навіть, можна сказати, не те, щоб зовсім, але практично не приревнувала. Ну от тільки подумала: "А що він може ще комусь подобатися?"
    Егоїстично і по-власницьки, чи не так? Але от така перша думка виникнула...

10. Antosik

Antosik New Member

Багато хто у цій темі пише - "якби дізналася про зраду чоловіка - відразу б зібрала речі і пішла". Але дехто із них навіть і не підозрює, що їх зраджує чоловік, і я не впевнена, щоб вони так учинили, якщо у їхній сімї сталася зрада. Чесно кажучи, у своєму житті я не бачила моногамних чоловіків, всі рано чи пізно зраджують, просто дехто це робить розумно (що жінка і не відає), а декого спіймали на гарячому. Навіть і не знаю, що краще - знати правду чи не знати. Але якщо дружина розумна, вона завжди відчує, що чоловік їй зраджує, а знайти докази - то вже справа жіночої майстерності, я думаю це не складно. Я сама у роки своєї бурної молодості не раз зустрічалась із одруженими чоловіками, навряд чи їхні дружини знали про моє існування. Чоловіки добре вміють замітати сліди!!! В моб. телефоні ви може і не побачите жіночих імен, дуже часто чоловіки імена своїх коханок вводять у "чоловічій" транскрипції. Тобто, Валентин (замість Валі), Олег (замість Олена) і т.д. Багато цікавих доказів можна на робочому місці чоловіка, зокрема у його кабінеті, де може затримуватись після роботи чоловік "по справах". Чоловіки ніколи не будуть показуватись на людях зі своєю коханкою, не будуть водити її у ресторан, тобто вони мають певне місце для зустрічей - квартиру, готель або навіть офіс.
    Інколи дружини знають про зради своїх чоловіків, але їх усе влаштовує, вони вже давно змирилися із полігамністю своїх чоловіків. Головне, що чоловік їх повністю забезпечує, та й він турботливий тато, а з ким він проводить час - це вже неважливо. У мене багато знайомих, у яких чоловіки зраджують, але вони миряться із цим, тому що фінансово залежать від чоловіків, без грошей своїх чоловіків вони ніхто, тому і закривають на все очі.
    Я знаю, що чинила неправильно, зустрічаючись із одруженими, але я ніколи це не робила через гроші - до когось були справжні почуття, до когось цікавість і фізичний потяг, але я ніколи не претендувала на чуже і не намагалась розбити сім'ю.
    У своїй сімї я також пережила зраду чоловіка (це як бумеранг, якщо будеш чинити неправильно, то воно до тебе повернеться). Мені б було набагато легше, якщо це був лише секс на стороні, ні - це були стосунки, духовна зрада набагато болючіша... Тому мені зараз не хочеться будувати свою сімю на неправді і зраді, і знаю, що це таке, тому ніколи не зроблю боляче своєму коханому чоловіку. Насправді, якщо у вас все добре у сімї, то нікому навіть і думка така не закрадеться зраджувати, зрада починається із того, що у стосунках щось негаразд, і в цьому зазвичай винні обидва партнери!!!! А якщо вже хтось зрадив, то це повториться знов і знов, не вірте обіцянкам, на руїнах сімї на збудуєш.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

а чи розумієте ви, що не всі чоловіки керуються своїми гормонами? Багато хто застосовує й голову.

Це якась мантра така чи що? Всі чоловіки зраджують, всі чоловіки зраджують ...
    не всі, не втішайте себе.

і що ви заміж виходили з такою думкою. Наперед не довіряли своєму чоловікові? Що це за сім"я така? Ну що тут скажеш він "виправдав" ваші сподівання.

це що інструкція? ню-ню ...
    ну да, ну да - цінність людини грошима вимірюється. Одним махом і чоловіків і жінок опустили
    а це прямо по Фрейду, вас за язик ніхто не тягнув - самі гроші вилізли
    тобто те що чоловік зраджував з вами своїй дружині ніяк на міцність сім"ї не впливало. *читаю і поражаюсь*

не обов"язково і на те є приклади і в нас на форумі теж

*здивувала мене подяка під цим дописом однієї форумлянки ... але то таке*

Останнє редагування: 18 Жовтень 2010
  12. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

я троха в шоці від Вашого допису, якщо взяти то все до уваги а ше і подивитися передачу "Брачное чтиво"- то можна взагалі не виходити заміж і не будувати ніяких стосунків, бо вони такі "сволочі полігамні" і думають тіко одним місцем. То смішно і не вартує міряти їх всіх під одну лінійку!

13. Antosik

Antosik New Member

Orman, гола правда очі ріже?:scare:

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. Antosik

Antosik New Member

Написано для того, щоб не тішили себе марними сподіваннями. А тверезо дивитились на життя і правильно будували стосунки. Зради можна і уникнути, якщо у сімї буде панувати щирість, довіра і взаємоповага.
    Що стосується "Брачного чтива", влаштуйте своїм коханим таку перевірку, навряд чи хтось її пройде успішно. Загляньте на сайт знайомств, там стільки "порядних" чоловіків сидять у пошуках "несерйозних" стосунків на 1 ніч, і 90% із них мають "щасливі" сімї...

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

"Джерело справжнього знання - у фактах", тому давайти мислити тверезо. Згідно статистики, близько 70% одружених чоловіків і 60% заміжніх жінок мають стосунки на стороні. Це приблизно кожна третя подружня пара!!! І не тільки у чоловіків, але й у багатьох жінок рильце в пушку...

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Antosik, Ви самі пишите дві протилежні речі:ї

і
    то для чого перевіряти якщо є щирість, довіра і взаємоповага, і що перевіряти якщо цього всього немає?

І ще, я би додала що жоден чоловік напевно не погодиться будувати з Вами сімью якщо буде відчувати що ви переконані в тому що
    і якщо згідно Вашої теорії
    то навіть недовіра і невпевненість у своєму обранцевіть це вже перший дзвіночок негаразду.

П.С. як людина зможе довіряти Вам, якщо Ви не довіряєте їй?

17. Antosik

Antosik New Member

Знаєте, як кажуть, довіряй, але перевіряй. :girl_angel:

18. Nana11

Nana11 аспіранточка

Вибачте, але Ви самі собі вирок підписали!За все в цьому житті треба платити рано чи пізно...Не треба було в чужі сімї лізти, то може і у Вашу ніхто б не пхався...Бо бути дуже розумною коханкою вам було комфортоно а от бути обманутою дружиною дуже образливо...як так?:girl_devil:
    І ще вибачте звичайно, але головою думати перед тим як з кимось стосунки заводити не пробували?

19. Antosik

Antosik New Member

По-моєму я ясно виразилася, що свої висновки в житті я зробила, і шкодую про те, що робила, коли була нерозумною малолеткою.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ну та вже давайте, бо ви щось таке пишете, що самі закрутились

це не "всі"
    і це теж

а ті 2 що лишилися ми до уваги не берем чи як?

як узгоджується з
    тут ні довіри ні поваги (в першу чергу до себе).

Статус теми:
Закрита.