Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Тут вже про таке багато писалось.

Найлегше на життя поскаржитись. Але його ніхто за нас не будує, тому джерело всіх своїх нещасть варто шукати у власних вчинках.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

А до ворожки піти?
    http://www.youtube.com/watch?v=XSdeKwlDa2w

3. Un.Known

Рівнозначно.

Так само буде винен хтось (поробили, підлили ітд)

4. robik

robik Member

Перепрошую, але я не жалілася, а висловила свою думку. Чи тут хтось робить щось інше? Коли руйнуються стосунки - винні обидвоє. А "послє боя" брати всю відповідальність на себе? Коли в нас все норм - то ми великі радники і вчителі, а як щось не так, то ніхто не хоче визнати, що винен.

5. bora

bora Well-Known Member

Тим не менше жінки (типово) при цьому у гульки не вдаряються.)))
    ТОж, за стосунки може (ну бо всякого надивилась) й обидвоє відповідають - а от за гульки все ж тільки той, хто в гречку скаче.

Останнє редагування: 6 Вересень 2010
  6. zetta

zetta Well-Known Member

З того всього....вiдповiдальнi обое а винна - жiнка )) бо через неi хлоп або спиваеться або скаче в гречку........ невже в тих хто неспився чи не згонився такi хорошi жiнки?

7. rododendronia

rododendronia Member

ну не скажіть, жінки також добре гуляють. В мене знайомий заводить романи виключно з одруженими жінками (щоб ніяких обов'язків) так я йому спочатку не вірила а потім після декількох ситуацій я просто прозріла. Жінок гулящих також хватає!

8. bora

bora Well-Known Member

9. Un.Known

Не думаю, що знайдуться і такі, що вину гуляки перекладуть на жінку. Межа дуже тонка, треба розрізняти негативізм отого вчинку і обставини, котрі до нього довели. (Не мус виправдовувати, але зрозуміти можна).

Простіше - подивитись, хто більш самозакоханий, там і будуть причини нещасть.

10. bora

bora Well-Known Member

11. Un.Known

Ні, швидше варіант, коли "не собача" - натякнув, сказав, попросив, а у відповідь - ніц, крім неприхованого лоббі власних інтересів. На жаль, таких випадків бачу багато. І не можу сказати, що не розумію - навіть інколи дивуюсь, що той чоловік так довго витримує і мало себе любить, коли є за що.
    Я б багато не говорила, але спитала б.

Але думаю (хотілось би) охолодження відчула б ще перед тим, ніж він би в гречку скочив.

12. bora

bora Well-Known Member

Гаразд. Чому тоді не розлучення? Фінансово залежний? Думає, що дитині буде краще якщо він спатиме в іншої? А що зрада змінює в тій ситуації? Комусь стає легше? Інтереси більше не попираються? ІМХО - ще гірше стає.

Я бачу частіше, що жінка вся в клопотах і хмарках від кохання, а чоловікові щось чухається, не знає кому б він такий успішний і класний себе ще б продемонстрував. Бе.:babruysk: Але то якийсь оффтоп в темі, що й без того намуляла всім очі:)

О нещодавно колишній в неті жалівся на сімейне життя. Капець. А знають всі ж, що по розрахунку одружувався. Ну хіба він тепер має право жалітись? Дійсно можна подумати - нав"язалась йому кобіта. Але ж він САМ зробив цей вибір! При чому з вигодою для СЕБЕ ж. То хіба він може тепер жалітись на абищо, щоб розв"язати собі руки? А я кажу - з жиру бісяться!

13. Un.Known

І тут варіантів багато.

Одні не розлучаються, бо (чого приховувати) терпіти ще можна, інші - бо не увляють свого життя поза саме цим домом і без дітей. А якщо не вміють скандалити, то саме так, як Ви, боро, кажете - вважають, що дітям без них буде гірше (а що страшно - праві, знаю я такі випадки). Тати-квочки також бувають.
    Парадоксально, але буває. Буває навіть, що ця ситуація жінкою використовується.

Намуляла, бо все узагальнено і з потребою універсального рецепту. На підліткових сайтах такі теми часто зустрічаються.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А хто заважає? Чому не плюнути на пару речей і перестати бути тягловою конякою?

У мене наприклад не виникає бажання писати так, як у вас, бо нема чому наболіти. От не хочу я бути господинею на всі сто і най воно все хоч завалиться. А ті, хто те все робить, власне на захоплення оточуючих і працюють. От вона і перше, і друге, і третє, і десяте... а він - сволота. Як на мене, останній пункт перекреслює всі попередні й показує, що вона ніяка жінка. Просто живе за принципом "а що люди скажуть"....

І тим, кому наболіло, щиро співчуваю, що внутрішньо поневолені. Тільки ніхто не визволить вас від ваших же тягарів, які самі собі на плечі понакладали.

15. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А тому, що жінки частіше прагнуть бути близькими до ідеалу, коли одружені, ніж чоловіки!
    У нас така логіка - раз є вільна хвилинка, то обо"язково треба щось робити - сидіти не можна. Я по собі бачу - коли сиджу - то зразу закрадається почуття вини: що ж я сиджу - ліпше щось би зробила...
    То не нормально!
    Але так, погоджуся, в тих випадках - коли жінка на 2 роботах - то чоловік в ідеалі має брати частину жіночих обов"язків, тоді буде рівномірне розприділення роботи - і чоловіку не будуть лізти в голову всякі дурниці!Але ж вони (чоловіки) самі про це не догадаються...Їм про все треба говорити!!!То ж скажімо їм про це! Скажімо, що потребуємо їх! Скажімо, що вони незамінні в домі і що ніхто крім них не пропилососить (погуляє з дітьми, начистить взуття, помиє посуд;), поскладає в ящиках...)! І нехай нікому НІКОЛИ НЕ ЛІЗУТЬ В ГОЛОВУ ВСЯКІ НЕБЕЛИЦІ НА РАХУНОК ЗРАДИ!

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

:ed4d70def841dc74b57 - Ніхто. Тільки ми самі!!Понакладали - самим треба ж і визволятися...А як не виходить. ну то навіть не знаю...:girl_mad:

16. zetta

zetta Well-Known Member

дiвчата шось тут все змiшалось до купи. Може просто забуваемо про полiгамнiсть чоловiкiв ? Адже купа прикладiв де чоловiк дорожить сiм*ею, любить жiнку але вiдiрватись на сторонi то в нього само собою....як тодi? Тобто йому не потрiбна стабiльна коханка яка дае шось чого не дае жiнка... йому просто потрiбна весь час iнша, iнша.... Як на мене, фiзичну зраду можу хоча б оправдати якщо жiнка не хоче сексу взагалi, i його нема або раз в мiсяць........ а решта...ну можна ж сiсти i про все поговорити...

17. levandivka

levandivka З яйцями...

+1. Можна.
    І шо? :)

О! Природою закладено полігамність! (чоловікам)
    Чо шумимо? [​IMG]

18. zetta

zetta Well-Known Member

Поговоривши хоча б дiйти до розумiння...що хоче чоловiк(жiнка)...зрозумiти, що треба, хочеться i тд..
    Хто шумить?Зрештою ви як единий постiйний дописувач-арбiтр чоловiчоi статi.... краще б трохи сказали нам свою думку....але без тих навiяло, наспiвуючи... i тд... часом людям треба нормального допису без пiдколки :girl_yes:

19. я_тут

я_тут Well-Known Member

Я все читаю-читаю ту тему,мене сюди якась невідома сила тягне, хоча мені ще ніколи не зраджували і мою категоричність на цю тему мій коханий знає...особливо мені цікаво читати думку Лілі,ви так гарно пишите,деколи я думаю над тим,що я теж хотіла б так думати про сімейне життя,але то тільки деколи...я б за зраду в кращому випадку забрала б манатки,дитину і пішла,а якщо б були ще якісь обтяжуючі обставини,то б ще б з нанесенням важких тілесних...може неправильно,може треба було б шукати причину в собі,але я б так точно не зуміла,я б не змогла пробачити той біль...якось в голові крутиться мільйон думок,справді мене то все дуже зачепило
    От я не розумію,не вмію шукати компроміси,умовляти себе,що я маю з чимось змиритись,я уявляю і мені здається,що то якась неволя,що так буде некомфортно
    Так,я дуже кохаю свого чоловіка,у нас чудова сім'я,і я знаю він любить мене не менше,але я не можу собі уявити,що я буду любити людину,яка мене зрадила,по кусочкам ліпити те,що розбито,відновлювати втрачену довіру...не можу уявити і не зможу пробачити
    Знаю,що то не по християнськи,і знаю що в мої 27 в мені живе дитина і юнацький максималізм,а ще егоїзм і повага до себе,і чоловіку своєму казала,що через себе переступати не буду...і він мене таку категоричну полюбив...
    І не розумію я того всього самокопання,вибілювання такого негарного поступка...чому жінки,які роблять все і ще трохи більше мають ще потім думати де ж вони тих "маленьких діточок" не догледіли,де їм уваги не приділили...звісно не маю на увазі крайні випадки,коли жінки зариваються в каструлях і серіалах,а на чоловіка увагу звертають,щоб попиляти
    Я вважаю я даю своєму чоловіку все,і якби йому щось зачухалось,я б його прибила,а не шукала де я винна
    Бо не розумію я як людина,що любить має брехати...і чесно мало б бути,що наперед розглядаєм проблеми,а не шукаєм коханку,а потім обговорюєм причини

20. Un.Known

Я Вам плюс в карму поставила за щирість передусім, але...

Самокритичність і усвідомлення власних помилок інколи здаються самокопанням і вибіленням.
    Направду, так вважає переважна більшість.

Статус теми:
Закрита.