Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Часто, коли починають відмолювати людину, спочатку стає справді ще гірше. Але це не означає, що Бог не чує. Через нові випробовування "перепалюється" отой негатив, з якого все і починалося. Коли лоюдина бачить, що навпаки стає гірше, інколи лякається і просто "лишається того ровера" і шукає інші шляхи. Насправді ж молитвою можна досягти дуже багато. Лиш час і віра потрібні. І з часом прийде правильна відповідь на рішення проблеми

п.с. до речі, питання до тих, хто ходив до бабок: а чи було таке, що зверталися з якимось питанням, а бабусі не знаходили "пороблення" ( якщо це якась життєва складна ситуація) чи "привороту" чи "іншої жінки" (якщо питання було щодо можливої зради)?

2. leopolice

leopolice New Member

Дорога Анти,
    дозвольте і мені прокоментувати Ваші повідомлення.
    1. Так звані "бабки". Я допускаю,навіть вірю,що існують люди,які мають звязок із тими силами,які недоступні простим смертним,якими є ми з Вами. Але густина цих бабок сьогодні викликає певну внутрішню відразу,і сумнів в їх компетенції.
    І навіщо взагалі ?
    Вся проблема, і я це дууууже добре розумію,полягає у Ваших сумнівах,які роздирають Вашу душу і серце з ранку до ночі. І Ви ідете до бабок для того тільки,щоб отримати будь-який рецепт для полегшення Вашого стану. Але,по суті,в їхніх порадах Ви шукаєте тільки одного: нібито "потустороннього" підтвердження Ваших особистих думок і почуттів. І знову "але". Але чи зробите Ви навпаки Вашим особистим думкам і почуттям? Ніколи. Це неможливо , бо це розщепить Вашу особистість. Безумовно,з плином часу, Ваші переконання,Ваші погляли на життя,на людські стосунки будуть мінятися під впливом різних чинників ,і це природньо. І через рік Ви будете не такою,як сьогодні,і сьогодні Ви не така,якою були рік тому. Але сьогодні змінити Вас сьогодні неможливо.
    І яке б Ви рішення не прийняли, що б Вам не сказали друзі,рідні,бабки,сумніви все одно будуть із Вами.
    Та хоча б тому,що Ваш світ змінився в фундаметальних основах: Вас зрадили. І ніхто все минуле життя не вчив Вас,не готував до цього фіаско. Ви розгублені,принижені,сплюндровані, і це роздирає Вашу цілісність.

А тепер все просто. Є тільки 2 варіанти.
    Ви зламаєтесь.
    Ви змінитесь.

В обидвох варіантах Ви не зможете змінити минуле. В обидвох варіантах Ви не зможете сьогодні змінити Ваше сьогодні. Але,в обидвох варіантах Ви вже сьогодні змвнюєте Ваше майбутнє. Ваше. Це ключове слово.

І саме головне. Слухайте Ваше серце. Там є біль,шалений і,здавалось би, нестерпний.
    Але саме там є Бог.

Ось прямо зараз зазирніть у своє серце, знайдіть для цього лише одну хвилину,це менше,ніш той час,який Ви витратили на прочитання мого допису.

І я знаю,що Ви там знайдете.

Те,чого Ви найбільше зараз потребуєте: любов і підтримку.

І Ви відчуєте відразу,що цей світ,це життя,яке Він Вам дарував-це не чорна безвихідна пастка.
    Це випробування.
    І Вам відразу стане легше. Бо Він із Вами. Ви не одна. І Ви перейдете через це випробування.

3. Anty

Anty Well-Known Member

в мене сьогодні день самокопання. вчора забрала завдаток за квартиру, на яку розраховувала переїхати з малюком, тому що господар цілий тиждень ніяк не появлявся, щоб підписати договір оренди

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

вчора було 5 років як ми одружились і день Ангела в нашого малюка. якби я підписала договір, то сьогодні б поїхали з сином в Хм збирати речі для переїзду. а так, як знову треба шукати квартиру, то сидимо в мого тата. чоловік вчора казав, шо сьогодні приїде, якшо ми не приїдемо, але вчора не брав трубку, а сьогодні відключив телефон. думаю, вчора знову ходив до бару. то вже останній місяць стало способом уникнення думок.

4. Mylnyk

Mylnyk Member

http://youarenotsosmart.ru/2013/07/why-we-fuck/
    моногамність це скоріше виняток з правил , достатньо подивитися на статистику одружень і розлучень

5. Anty

Anty Well-Known Member

читала сьогодні форуми і статті чому чоловіки шукають втіхи на стороні. тепер у всьому виню себе. отака я мегера. сама свого чоловіка завела на сторону. пресувала за не ті покупки, не хотіла, шоб його друзі приїжджали до нас, при сварках говорила, шоб подавав на розвод, якшо я йому не підходжу. а він просто знайшов іншу...

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

може та жінка - то його полковника. а те, шо я перша зустрілась на його шляху, не дає тепер йому бути щасливим з нею. вона не хоче бути з ним. він покидає жінку і дитину, такий їй не потрібний.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

ні на шо не маю сили. ні знову квартиру почтнати шукати, ні ховатися від тата, шоб не бачив, шо плачу

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Робіть висновки але правильні.

7. Anty

Anty Well-Known Member

висновки я вже давно про свою поведінку зробила, але не знаю чи вони мені ще пригодяться.
    як жити далі - ото питання.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я ж написала -правильні)
    В Вас зарас стан відповідний, тому і висновків мудрих не можливо зробити. Я вийшла з тої тємєні через 3 місяці.
    Живіть і тіштесь життю- воно все розставись на місця.

9. Anty

Anty Well-Known Member

як я можу тішитись життю, якшо зараз живу в тата. всі речі в Хм. квартиру важко шукала 2 тижні, бо ніхто не хоче жінку з дитиною. а коли знайшла, то тиждень чекала хазяїна, а в кінці кінців договір таки не підписала.
    чоловік живе сам, після роботи ходить і бар деколи. його теж криє, нічого конкретно не говорить.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

маєте ким тішитися-маленки й синочок-що ще для щастя треба. молоді, здорові, все попереду. а в собі я б зараз не колупалася, невдячна то справа, тим більше під впливом емоцій. треба трохи дати собі спокій, і все налагодиться

11. сніжна

Крити чоловіка може по різному і основна причина- теж різна. Дружина може думати, що страждає через неї, а насправді чоловіка криє від того, що його інша відштовхнула, а з дружиною він все-таки не хоче. В принципі, якщо у людини в житті стався епізод зради, але вона реально хоче зберегти в сім ю- вона буде старатися повернути довіру і прихільність партнера будь-яким чином. Якщо людина цього не робить, значить сумніви у неї з іншого питання ( чому мене відштовхнула та, в стосунка з якою зацікавлений)

12. Anty

Anty Well-Known Member

я це все розумію. його може і крити від того, шо зруйнував сім'ю, а натомість нічого не отримав. від того, шо син не з ним. від того, шо впевнений, шо я не пробачу. від того, шо залишився ні з чим.

13. сніжна

якщо це дійсно так і людина дійсно переймається через сім ю, то не в барі " в тугу впадає", а робить усе можливе, щоб принаймні спробувати повернути жінку та дитину. Навіть якщо вона його в результаті і не пробачить, буде робити усе можливе, щоб пробачила. І коли батько переживає за дитину ( що вона не з ним), то теж робитиме усе можливе, щоб вільну хвилину провести поруч з дитиною.
    от тому і криє, що він їй не потрібний, а не вона йому. Ви не виніть себе, що першими зустрілися на його шляху. Не буває випадкових зустрічей. І не ви не даєте йому бути щасливим. Він сам не може бути щасливим сам з собою. Видать, тій жінці вистачило розуму зрозуміти, що чоловіку, який вчинив один раз такий вчинок по відношенню до дружини і дитини, нічого не заважатиме вчинити ще раз. Лиш уже з нею. Ну і, мабуть, його почуття до неї з самого початку не були взаємними до такої міри, щоб жінка була готова змінити своє життя.По суті, чоловік сам потрапив у ту пастку, яку ж сам і створив.Ну а ви ( правильнисть чи неправильність поведінки у стосунках)- виявилися лише каталізатором

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Уявляю як важко це все пережити, але це не смертельно. Для мене виходом було б зайняти чимось 24 години на добу свій час. Відволіктись на будь-що. Зараз так потрібні волонтери, а допомагати - так класно, це такий кайф. І ще. Треба відпустити, не обертатись назад, не копатись у собі, у ньому. Все так як є. Життя триває, воно не завжди таке як плануємо, але жити - класно!!! І лишіться тих бабок. Є Бог, просіть у нього, і отримаєте!!! Щастя Вам!

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

все воно так.. але зараз забийте на ті причини! не виніть себе.. запамятайте собі на майбутнє, що то зле так робити, але не виніть за те, що було.. самокопання потрібно для того, щоб зробити висновки і більше так не чинити, але в жодному разі не для того, щоб загнати себе в кут і ридати "Ну чому я така дурна?..." Пробачте себе за свої помилки. Нема ідеальних. Робіть висновки і йдіть дальше. Не обовязково від чоловіка, просто - дальше від своїх помилок.

І про половинки. Забийте. Легенда говорить, що половинками може стати будь-яка пара, в якої виникає симпатія один до одного. Якби та жінка була його половинкою - вони б одразу знайшли один одного. А якщо він одружився з Вами - Ви і є його можлива половинка.

Щиро бажаю щастя! Бог Вам допоможе!

16. Anty

Anty Well-Known Member

сьогодні таки витягнула з нього правду, бо ж на всі мої питання і догадки мовчав як партизан. сказав, шо любить її і все. сина теж любить, скучає. ага, за три тижні тільки раз зайшов на 10 хв, коли вертався з весілля друга.

найбільше не віриться, шо на стільки можна було помилятися в людині. хоча, думаю, шо він просто змінився. влада, гроші, спілкування з тою дівчиною поміняли його пріорітети, погляди на життя. напевно нема за чим шкодувати, бо то вже не той чоловік, за якого я виходила заміж.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

добре, шо син ше маленький і нічого не розуміє, за татом не питає.
    сьогодні ходила в суд взнати які потрібні документи для розлучення.
    ще б квартиру знайти, а то у цьому питанні одні невдачі. аж плакала сьогодні, але то просто накипіло :sad:

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Жінки - страшенно любопитні, і я така ж. Знайшла фото Уляни Анті. Та вона така КРАСУНЯ!!! і синочок - красунчик!!!А ось чоловік мені ну зовсім не сподобався. Звичайний, нічого цікавого, вибачте за слово - рагуль!
    Якщо ця жінка візьме себе в руки, відпусте, і почне усе з початку, в неі все вдасться! Впевнена, що ми ще тут прочитаємо про нове кохання!

18. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Можливо помиляюсь, але не завжди чоловіки шукають щось на стороні через жінку яка на данний час з ним, буває через застарілі комплекси минулого, або копіюючи поведінку друзів, бо коханка "положена по штату".
    Не потрібно занадто копатися в собі, а жити далі. Робити висновки-так, а самокопання-то ніц доброго.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Даже самая красивая женщина сомневается в своей красоте, но зато лысый, маленький, пузатый, с кривыми ногами мужик – всегда, с**а, думает что он неотразим.

19. сніжна

20. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Моєму чоловікові вчора заявили в компанії: Як, ти вже аж 6 років(!) одружений, і ще ні разу не зрадив?! Типу, ти що,хворий?
    Я фігію від таких заяв! Аж бридко стало.Добре,що хоч та людина не з нашого кола спілкування,а якийсь знайомий знайомого.

Статус теми:
Закрита.