Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Що саме ви маєте на увазі під словом "гармонія"? Кохання?

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ні, не кохання. Почуття були, але були не свої ролі, не співпадали бажанея, бачення майбутнього і т.д. так згрубша. багато на що закривала очі, як і він, наскільки я розумію. Хоч про це нормально після того ми так і не змогли поговорити. Тобто, якщо щось, грубо кажучи, принципово не-влаштовує, потрібно або прийняти і змиритися, або шото решать. А сидіти і чекати з надією, що подорослішає-зміниться оточення-вставте потрібне трапиться, і людина поміняється, нема чого. З роками це невдоволення тільки накопичується. В мене зараз якесь таке враження, що я тоді постійно намагалась переконати себе, що я щаслива.
    Трохи сумбурно, але вже якось призабулось.
    А і ще дуже важливо, як на мене. Це дуже зле і неправильно, але в мене не було поваги до чоловіка. Так не повинно бути.
    П.с. судячи з останніх подій на форумі, таки прошу людей, які мене раптом знають, не виносити це за межі. Вельми буду вдячна.

Sent from my GT-S7272 using Tapatalk 2

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

у мене подібне було враження, хоч дякувати Богові ми не одружені були, 7 років зустрічались, років 5 все було чудово, вже дата весілля була призначена. зал, музиканти. фото, відео, але помер його тато і перенесли весілля на невизначену дату, потім через рік стосунки різко почали псуватись, але я намагалась все можливе робити, щоб все владнати, та за пів року виявилось що у нього паралельно є інша, і він і мені і їй бреше....я була, сказати, розчарована, це ніц не сказати, не могла ні їсти ні спати, але таки, сказала що між нами все закінчено, він ще пів року дзвонив, просив пробачення приїжджав, обіцяв, та тільки я вибачила і хотіла все спочатку, бо любила його тоді, як починалось все знову і я і вона, я вирішила, що хватить з мене і поставила крапку, тепер усвідомила, якби любив мене інша б не зявилась...
    Зараз я дякую Богові що ми не одружились, що вчасно відкрились мені очі,
    Я маю хорошого, достойного чоловіка, якого я кохаю, з яким я вже три роки щаслива і розумію, що для кожної людини є Богом призначена половинка, тільки треба її впізнати, бо часом можна зустріти не своє, але цього не бачити...

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну скажемо так, я не судила по своєму чоловіку, а навела як приклад. Ви поцікавтесь чоловічою психологією і думаю пояснювати вам, що я мала на увазі не доведеться.

5. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

дякую за пораду. якраз цим і займаюсь протягом останніх 10 років.

6. Anty

Anty Well-Known Member

дівчата, моя історія нарешті доходить до кінця. я повертаюсь в рідне місто з малюком, а чоловік буде добиватись взаємності тої дівчини.
    зараз жалію, шо одразу не пішла. бо за цей місяць таке пережила, шо сама не вірю, шо я мала стільки терпіння. нікому не бажаю попасти в таку ситуацію. бережіть сім'ї, бережіть чоловіків. треба завжди бути насторожі, шоб можна було ще все обрубати при корені.

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

рідне - то яке?

те, що розбилось - можна склеїти, але то вже не буде цільне. Ви все що могли - зробили. Повірте - а може зараз ви і не повірите - я не знаю жодного щасливо-одруженого з тих, хто колись зрадливо і підло пішов з родини, до коханки, ще там якось. Всі микались-микались, але таке - ні туди ні сюди. Така людина поруч - не є надійна. Бо ж він не готовий до того. Можливо, колись там, з кимось іншим, десь він і знайде себе. Але вам того треба чекати-сподіватись. Увас є синочок, ви - молода-гарна (впевнена) і все буде гаразд. Сльози з часом висохнуть, і вас зігріє саме та людина. Не жалійте.
    Як приклад - хоч то не зовсім те, але - скажу за себе, що коли розійшлась з людиною, яка зраджувала мене, живучи під одним дахом, приводив її додому ,поки я була в гостях в своєму місті (таке було частенько), - було дуже тяжко. Минув час. А це вже 5 років. У мене чудовий чоловік, маленький синочок - щастя маленьке, а він все скаче-чогось шукає-все не те, і та жінка пішла від нього, бо ж кожна жінка хоче стабільності, планів, якихось обов`язків, а там того немає.
    Все буде гаразд :girl_curtsey:

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Шкода, направду.
    Я чомусь чекала казкового закінчення.

9. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

та ви - молодець!
    і вам "воздасться" за все, що ви робили, щоб зберегти сім*ю
    життя продовжується, ви - молода, красива, сильна, у вас все ще буде!

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так, завжди шкода, коли отаке але я навпаки не

11. rose

rose Member

Читала вашу історію, ви сильна людина, все у вас буде ДОБРЕ!

12. Anty

Anty Well-Known Member

Вже третій тиждень живу з малюком в тата. Шукала квартиру. Нарешті знайшла, але затримка з підписанням договору.
    В останні дні перед відїздом, на який я дуже довго рішалась, з чоловік творилось шось незрозуміле. Почав випивати після роботи, приходив додому і просив, шоб я його відпустила. Коли збиралась їхати, то просив не їхати. Все тільки налагоджувалось видавав фрази типу "а якшо я не зможу про неї не думати". В останній день сказав, шо то не його подружка, а жінка, яку він любить. Їй вк писав всякі гадості про мене, а вона найкраща, найніжніша і т.д. То було найбільшим ударом для мене це прочитати.
    Я не вірила, шо то таке діється з моїм чоловіком і таки пішла до бабки. Ходила до одної, шо карти розкладає, до іншої, шо виливає віск. Ще чоловікова мама ходила до третьої. Всі сказали, шо йому шось підлили для своєї вигоди. Шо та дівчина відійде і все у нас буде добре, будемо мм разом. Я сприйняла цю інформацію двояко. З однієї сторони я втішилась, шо чоловік просто не зі своєї волі це робить, а з іншої сторони - ну як після цього всього можна бути разом???
    Це було 2 тижні тому. Я робила те, що мені казала бабка, щоб зняти пороби, але шось ефекту нема сильного. Чоловік вже ніби хотів нас забрати назад, але ну як я поїду, якшо там ніяких змін? Шоб знову виносив мені мозок? Я відмовилась їхати. Будемо з малюком жити окремо в іншому місті. Ще не вирішила чи буду зараз подавати на розлучення чи ще чекати. Хоча, чого тут чекати? Найважливіше, шо та дівчина, за словами чоловіка, не хоче його. Може то і була причина, чого він вже хотів нас забрати додому. За сином таки скучив, але я не буду жити з людиною, яка мене вже не любить.

13. NataliaFed

Вибачте але то дурість.
    Можете ще сходити не до одної і кожна скаже, що пороблено але проблема в Вас/в чоловіку, просто треба визнати.
    Просіть Бога, щоб дарував мудрість і терпіння

14. Anty

Anty Well-Known Member

та то вже нема проблеми. ми розїжджаємось. але офіційно ще не подаємо на розлучення.

15. NataliaFed

Думаю вона є)

16. Retaret

Retaret Well-Known Member

ех ті бабки.... хто їх тільки придумав!!!
    мені так виглядає, що в цій ситуації вже і справді так просто зійтися буде важко. Хіба що чекати, що він таки сам буде хотіти повернутися, але тоді треба буде ставити якісь умови, типу якоїсь сімейної психотерапії чи щось такого.
    А взагалі, то я більший прихильник вирішувати всі проблеми через Бога, а не бабок. Якось на Нього все ж більше надії.

Хоча, Анті все ж бажаю витривалості і мудрості. Таки нелегкі часи доводиться переживати ((

17. happylady

happylady Well-Known Member

може ще почекайте, не паліться.
    розлучитись саме найлегше,а от спробувати зберегти сім'ю - нелегко.
    ми всі тут мастаки щось радити і писати, вибір звісно за вами. але проявіть свою жіночу мудрість, вірю, що все налагодиться і дай Вам Бог терпіння!

18. Anty

Anty Well-Known Member

дівчата, зараз чоловік чекає, коли я вже зїду. постійно питає чи вже договір оренди підписала.

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

я теж не прихильниця ходити до бабок. не хотіла я туди йти. чоловікова мама в селі ходила др священика. він читав Євангелію над нею, молився за його здоров'я, я щодня молюся за чоловіка. а все ставало гірше і гірше.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

може пішла, шоб переконатися для себе, шо все можливе мною зроблено.

19. NataliaFed

То так на перший погляд для Вас зарас і, повірте, я Вас прекрасно розумію і знаю, що відчуваєте(плавали-знаєм). Переконувати в зворотньому немає потреби, бо життя все саме розставить на місця, Ви лише моліться і просіть.

20. Anty

Anty Well-Known Member

зараз я можу щиро молитися тільки за щастя кожного з нас окремо. не впевнена, що разом ми колись зможемо бути щасливі. я не зможу прийняти чоловіка, який погуляв, не прлучилось, вирішив вернутись.

Статус теми:
Закрита.