Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Ну і... щось хочете доказати? Вперед і з піснею!!!

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Ну він власне так і написав, що не

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ну, не тільки)

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

цифру в студію, будь ласка.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

до Анті: не розчаровуйтесь, що не усе йде за планом. 3 кроки вперед, 2 назад. Тоді 2 вперед, 1 назад. Це нормально.
    головне - іти до мети разом. Відновлення довіри - процес тривалий, але удвічі швидший, якщо бажання повернути цю довіру - взаємне.

4. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це індивідуально, я за те щоб у сімї була цілісність ,у кожного своя модель сімї, для одного одне добре, для другого, ні.

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Підтримую...з чоловіком скоро 10 років разом...у шлюбі 2 роки....крім того що він ходить на роботу все решта також постійно робимо разом....і так само не міняється.

6. leopolice

leopolice New Member

200% - це я про те, що все індивідуально

А от з приводу прийнятих рішень... я Вам трішечки заздрю навіть (то нічо? :girl_blush2:)
    Я абсолютно не впевнений в "правильності" прийнятих мною рішень.
    Я от себе ловлю на думці, відверто говорячи: я ось тут глаголю якісь там сентенції, висновки ("...ти туда нє ході, ти суда ході...":girl_smile:), умнічаю, корочє :)
    А насправді-то ті рішення прийнялися якось поза мною...не можу пояснити... інтуітивно...в долі секунд:

Це - моя Жінка. І вона - моє життя. І я ще не сказав свого останнього слова в нашому спільному житті. І я буду боротись. Хоч з вітряними млинами, хоч з чортом... хоч безперспективно, хоч як. Я - такий.

Ось це і було від Бога. Я так вважаю

А вже потім прийшло якесь усвідомлення того, ЩО відбулося... і вже там допомогли і друг, і психотерапевт

7. NataliaFed

трішечки можна)

то, можливо- це і є Ваше єдиноправильне, і боротьба Ваша інша аніж моя- я прийшла до того не в долі секунд

8. flame

flame невгамовний експериментатор

Дочитала до 267 сорінки. Дівчата можете кидати в мене тапками але не написати не можу.
    Анті Вашого чоловіка не влаштовує не відсутність у Вас жіночності, йому просто не потрібна така проблема, як сім"я. Він зараз став "директором, начальником, керівником" і хоче отримати всі блага життя і молодості. Ви і дитина є для нього стримуючим фактором. Напишіть як він проводить час з власним сином і скільки уваги він йому приділяє.
    Нажаль, поваги до Вас в нього немає і мабуть не було, але на скільки я зрозуміла з Ваших дописів і нього також немає поваги до власного сина, який зараз робить перші і дуже важливі кроки в житті: вчиться ходити, говорити, підзнає світ і формується як особистість. Не може чоловік, якому дорога сім"я не мати бажання у вихідні погуляти з дитиною і навіть "нежіночною" дружиною, обурюватися, що його відволікають від забавок і відпочинку побутовими проблемами. Як часто Він приходить до дому з чимось для дитини чи для Вас?
    Про яке кохання можна говорити, якщо немає поваги. Не може людина, яка кохає робити так боляче і робити це, ні на секунду не задумуючись про почуття коханої.
    І можете бути певні, що почуттів до тієї дівчинив нього теж немає, його просто захопило відчуття власної "важливості".
    Якщо він дійсно добре заробляє, користуйтеся. Беріть няню на кілька годин, запишіться на танці (Він же каже, що Ви не жіночна і зациклена, скажіть, що йдете на стрип пластику чи якусь латину). І поясніть, що не для нього, для себе, що хочете пізнати краще себе. Запишіться на плавання, на масаж, з дитиною, і Вам і синочку буде цікаво і корисно.
    І ще, Дівчата вибачте, якщо Він може робити боляче Вам, не бійтеся образити його, не думайте про якусь іншу жінку. Плануйте якісь дії без нього, а з дитиною. Підіть на виставку, знайдіть в Хмельницькому якісь розвиваючі заходи для маленьких діток, поїдьте кудись. Він же заробляє, він же великий директор, крутий пацан, нехай думає, як забезпечити потреби сім"ї. Запропонуйте йому приєднатися до вас, захоче добре, не захоче, робіть далі своє. Не думайте про гроші і про квартиру, не буде сім"ї і квартира відповідно потрібна не буде. Дайте йому зроуміти, що Ви робите все не для того, щоб "лізти йому в с...ку", а тому, що цінуєте свою сім"ю, а якщо йому байдуже, ну, жити йому з тим самому.
    Не плачте, не нервуйтеся, Ви молода, у Вас є син, а жінкою, яка любить себе і намагається дати все найкраще своїй дитині, не можливо не захоплюватися.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, це все дуже індивідуально у кожній сім ї.Ми з чоловіком разом 19 рік. Звісно, що значну частину цього часу не було інтернетів-мобільних і т.п. Але і коли вони з явилися, у нас не прийнято власне якісь спільні аккаунти, паролі ... Я ніколи не заходила на його інтернет-сторінки, він- не лізе на мої. Аналогічно і не закриваю сторінки сайтів, на яких сиджу і пишу сама, коли він заходить ( у чоловіка- звортнє також присутнє- не ховаємося і в той же час і не читаємо). Ніколи не читала ні одного повідомлення по мобільному і дзвінки не перевіряла і по рукам би надавала, якби побачила , що він читає чи перевіряє мої .Справа просто у довірі. Або я людині довіряю або я з нею не живу. Здача "явок-паролей" ще не вберегла нікого, якщо проблеми дійсно є.

п.с.Для обох осіб -інтровертів у стосунках особистий простір дуже важливий :). Навіть коли у ньому нічого не відбувається:)

10. flame

flame невгамовний експериментатор

Ми разом 11, в шлюбі 9, дітей немає, працюємо разом 11 років, з яких 5 вдома :girl_crazy:. В соціальних мережах зареєстрована тільки я, пошта в нас одна, спільна і про приховування якогось спілкування чи паролів навіть ніколи не задумувалися (тільки Посиденьки чоловік чомусь не читає, не цікаві йому дівчачі теревені.:girl_smile:). Була в нас недавно історія з "любовним" листом мені на Однокласниках від колишнього нашого працівника. Ото в чоловіка була істерика:girl_devil:, але за кілька хв. переварилося все і разом посміялися. В кожного з нас є якісь захоплення (в нього спорт. зал, басейн, в мене подорожі, виставки, кіно) в які інший не лізе, коли не цікаво, але як є бажання, можемо піти чи зробити разом. Сваримося тільки через роботу, і то часом так, що готові один одного вбити чи покалічити, але то максимум на годину:girl_smile:. І якось не відчуваємо потреби в особистому просторі, навпаки, якщо хтось кудись відлучається, то по "100" разів треба передзвонити:girl_crazy:

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Жити в сім'ї треба так, щоб пристрасті ніколи не "погасали" :girl_blush2:, і проблем тоді менше буде, і чоловік не буде віддалятись невідомо до чого чи кого. Інтерес до жінки повинен бути, ну хоча б "жевріти" якщо багато років разом, будьте для нього загадкою, дивуйте)

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

13. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Що значить не буде?
    В мого сім'я на місці ще ближчому, ніж в мене)))).
    Часто мені згадує наші тести на передшлюбних науках:girl_tender:.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

кожному своє, але зазвичай сім'я - це найголовніше саме для жінки.
    На ближчому то на першому?

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я обожнюю хоч годинку в день побути на самоті.
    Подумати, себе і свої бажання почути.
    Також в мене є свої власні захоплення і хоббі.
    Це мене відновлює і окриляє.
    Певно тому ми вже 9 рік разом і 7 в шлюбі.
    І чоловіку зі мною ой як цікаво:connie_pull-pigtail.
    Людина вона хоч і соціальна, та чомусь думаю, що не настільки.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Може бути.
    Для мене це був головний критерій при виборі чоловіка.

Ну я не можу сказати, що для мене сім'я прям таки на другому місці).
    Тому скажу так- в мене- на першому, а в нього- на передпершому.
    Ну короч, ти мене пойняла))).

16. NataliaFed

Мені це необхідно, як пити)

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мені це теж необхідно, але дозовано. І бажано тихо займаючись якоюсь приємною справою. Зрештою, помітила, що мені більше необхідне приємне спілкування і можливість набалакатися, без них я страждаю більше, ніж без часу суто "для себе".

Але, якщо серйозно, то часом сама не розумію, звідки і чому в нього такий стійкий (от сказала ;) ) інтерес до мене. Я і не загадкова, і не дивовижна.. ми зовсім різні.. Любов буває така цікава ))

18. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

аналогічно.
    як можна судити про всіх чоловіків по світогляду свого мужа??

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От ми з моїм нещодавно мали подібну розмову і виявилося, що для нього я в рейтингу десь після сина, тата, мами і брата :girl_crazy:
    Ну я теж не заборгувала, і великодушно віддала йому почесне третє місце. Хоча фактично ми обоє чудово знаємо, що є одне для одного абсолютним пріоритетом і №1 нарівні зі спільним сином :) . Інакше бути не може, якщо треті особи мають більше значення, то для сім"ї критично зле.
    Тішить ще те, що в загальному рейтингу пріоритетів сім"я в нас обох на першому місці. Тобто ми не знайшли нічого, заради чого могли б пожертвувати нашими сімейними стосунками.

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Можна, вставлю пару своїх копійок? Бо тема Анті мну трохи близька.

А до чого це я? А просто хотілось розповісти, як воно буває. Просто моя історія, і ні в якому разі не порада. Але те, що трапилось, таки наслідок, ібо гармонії таки в сімї у нас не було (якщо аналізувати опосля). Тому тре все ж думати, що не так. Я ці "що не так" намагаюсь не допускати в нових стосунках. І не в останню чергу завдяки посиденькам.
    П.с. а особистий простір життєво необхідний. Часом достатньо усвідомлення, що він тобі гарантований у будь-який час.

Sent from my GT-S7272 using Tapatalk 2

Статус теми:
Закрита.