Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Anty

Anty Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

я хочу розлучитися. як зібрати сили в собі? випливли ще деталі. що три місяці тому він навіть був готовий піти від мене і бути з нею, але я тоді не реагувала на його сварки і він подумав яка в нього мудра жінка і йому пройшло то бажання.
    були моменти шо він писав їй по 50 повідомлень, а вона не хотіла відповідати.
    я рада, шо він це розказав, але пережити то не можу. мені в голову не вкладається.
    як різко то все обрізати, шоб не дати собі слабинки. я хочу бути з ним, але то шо він зі мною зробив я не можу сама собі пробачити. то дуже складно.
    мені треба зібрати свої речі і речі дитини, знайти швидко квартиру, шоб господарі погодились взяти мене з дитиною. треба знайти буса і людей, які б допомогли все перенести. якшо я це не зроблю в один день, то я можу дати слабинку і залишитися. Боже, дай мені сили!!!!!

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

думаю, Ви ще самі не зрозуміли чого ВИ хочете...
    може Вам таки варто поїхати разом відпочити? просто, щоб змінити обстановку\переключитися на щось інше\побути разом...

3. Anty

Anty Well-Known Member

відпочити? а з головою шо робити? як з його, яка продовжує думати про неї, так і з моєю, яка відмовляється прийняти реальність???

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

як ми зможемо жити далі?

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Треба-треба таки вам залучати няньку потихеньку. В нас теж після народження малої така криза була, що ого-го. Попустило, коли мені комплекс відмінниці сказав "па-па". Зараз в мене вдома не завжди чисто, і не завжди є якісь смаколики, і прасую, буває, в останній момент, зате ми всі разом проводимо вихідні, або малу на півдня залишаємо бабі з дідом , а самі - на гульки . Раніше було чистіше... зате чоловік на вихідних з дому тікав під будь-яким приводом (без походів наліво, але від того нікому легше не було). Просто часом оту таку страшно відповідальну жінку-маму треба трохи в сад, а будити дівчину, в якої до життя відношення значно простіше. Мені таке допомогло.
    Ну і приєднуюсь до тих, хто вважає, що переписка вконтакті - не привід розлучатись. Хоча неприємно, образливо, боляче

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

ніч переспіть, на ранок щось придумається

5. Anty

Anty Well-Known Member

дякую за підтримку, але це вже не просто переписка

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не в того просите про сили на такі справи. :pardon: То вам у контору понижче.

7. Anty

Anty Well-Known Member

я вже одну ніч перебула, бо заснути не змогла.

8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

клас
    він сам, мабуть, не хоче вашу сім*ю рятувати

9. Anty

Anty Well-Known Member

Бог - то любов, а не страждання. То не Бог робив так, шоб мій чоловік собі дозволяв грішити.

10. Liliyah Romanova

А якщо серйозніше, то по-перше, ви зараз на емоціях, у такому стані не можна приймати рішення, ніякі, взагалі, бо вони будуть помилковими. Завжди! По-друге, ви просто себе жалієте й у вас говорить гордість.
    Це біль, і великий. Але якщо ви дійсно просите допомоги в Бога, то кращого лікаря нема, якщо ви хочете лікувати, а не руйнувати.

11. Anty

Anty Well-Known Member

він каже це, бо йому легше, бо і так довго тримав в собі. а мені шо з тою інформацією робити???

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Перечитала все від початку, можу сказати, що в хлопа здорові нормальні бажання: хотіти жінку, а не домробітницю/няню/маму (вибачте, але так ви поводитеся). Ви самі себе туди загнали, і навіть якщо і підтете від нього, то це проблеми не вирішить, бо вона у вашій голові.
    Сядьте двоє і спокійно поговоріть, хто чого хоче і які плани на майбутнє, спільне майбутнє, домовтеся про перші кроки в цьому напрямку і та, поїдьте відпочиньте разом, прихопивши з собою гарних сукенок нових і спідниць.

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а чом би й ні? і дитину оздоровити, і собі відволіктися. ще й мужу доступ до інтернету трохи прикрутити...
    а голову намагатися "відключити". позасмагати, покупитася, відіспатися, поїсти смаколиків, розслабитися, гарно провести час з дитинкою
    може і чоловік погляне на Вас по іншому-побачить молоду, струнку, засмаглу, усміхнену матусю, а не озлоблену домогосподарку. та й Ви трохи відпочинете фізично і морально...

14. Anty

Anty Well-Known Member

а як тоді розлучаються? мусить бути якась точка кипіння. я не бачу майбутнього разом. а те, що бачу не можу прийняти.

15. Liliyah Romanova

А то тут при чому?
    Звичайно, що того Бог не робив. Але то і не Бог вам підказує виперти свою гордість наперед і попалити мости.
    Так що або з Богом, або без Нього, якщо обираєте гордість і непрощення.

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Фото не бачила, але часто "квочка" чи ще щось це не вигляд ,а стан душі, є купа жінок і не красивих і з зайвою вагою..кривими ногами...це з середини іде...Це просто ремарка і ніяким чином нікого не хочу образити:beer:

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

17. Anty

Anty Well-Known Member

вибачте, але хай хлоп свої бажання реалізує вдома, а не чуть якісь проблеми - наліво.

18. Liliyah Romanova

По ідеї, добре, що виговорюєтеся. Кипіти від гніву, то нормально. Ненормально в стані кипіння приймати рішення. Ви маєте право і кипіти, і ображатися, й виговорюватися. Легко прощати взагалі некорисно, бо то потім боком вилазить. Тільки рішення треба приймати на холодну голову.

19. Anty

Anty Well-Known Member

і шо значить сама себе загнала? він приходить і скандалить, шо неприбрано. то ясно, шо я поскандалю пару днів, а потім приберу, шоб не сваритись. і так зі всім. я роблю багато, шоб не чути того невдоволення.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

мій чоловік педант і має чудове вміння перекладати все з хворої голови на здорову.

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

він зашпортався - я винна. він зрадив - я винна. я не почула в чому його вина. він не відчуває, шо переступив межу.

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

хоче бути зі мною. то слова тільки. звільнити її відмовляється, бо вона ні в чому не винна. він буде відчувати свою вину перед нею

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

а я???? ше поставив умови, шоб я їй нічого не писала і не говорила і шоб не розказувала його мамі, бо вона все зіпсує.

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Скандалить, що не прибрано? То хай прибере, як йому заважає. Або дитину в руки йому на кілька годин, бо чоловік не розуміє, що з дитиною нема на це часу і ви втомлюєтеся. Або хай приходить домробітниця і прибирає. А якщо вам важко і неохота - то так і скажіть йому, бо від того прибирання і знервованості жіночність не прибавиться.

Статус теми:
Закрита.