Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Я теж бачу лише можливість зробити стосунки кращими. Чоловік не гуляв тихенько, а чесно сказав. Це значить, що він чекає реакції. Було б йому все-одно, то просто пішов б. Чоловік сам ніколи не зізнається, що хоче щось змінити. Його дії говорять краще за слова.

2. Dobrafeja

Dobrafeja Member

Ви з якою планети!!!!!!!! Як ви то уявляєте. У них амур, а та прийде просити по допомогу? Чим вона допоможе? Вона НЕ звільниться, вона його не кине( бо могла б одразу то зробити) А принижуватися перед суперницею, просити допомоги, це треба не мати ні краплини гордості і впевненості- це визнати себе слабшою і гіршою перед нею.

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

не люблю приписувати до якихось дат. швидше в дитини такий вік , де треба приділити лялі більше уваги. але не обділити при тому чоловіка і себе. в форумлянки це не виходить. поки що.
    якщо тут менше будуть їй радити "уйти с гордо поднятой головой", і вона візьме ситуацію під контроль , то все буде добре.
    імхо!

4. Anty

Anty Well-Known Member

ну, та не скаже, бо я вже казала, шо йду. а якшо і скаже йди, то піду. чого ж тоді триматись?

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

ну що ви здаєтеся так швидко? ну йопт! значить так, робіть так, як вам вже багато хто тут каже - купіть пляшку вина, замовте їдла, зустріньте його, поцілуйте, скажіть, що скучили. нагодуйте. щоб був ситим :). і скажіть: слухай, Іван/Петро/Саша, давай поговоримо відверто про нас. я хочу зрозуміти, що сталося і коли сталося. ти втомився? ти депресуєш від зміни місця проживання? тобі набрид побут (рутина)? я люблю тебе, і хочу, щоб нам було добре, і щоб тобі було добре. і говорите то спокійним тоном, без дитини. тільки ви і він. і тоді будете бачити по ситуації, що він каже. якщо скаже, що заплутався, що десь там з нею йому цікаво, то ви його спитайте, чи він їй потрібен? от направду. бо то далеко може бути не так, а ми тут вже всі на ту жінку напали, мовляв забере, посунетесь. може бути, що вона просто з ним спілкується, бо він директор, бо "дружити" з директором їй стане в нагоді, може вона хоче карєрного росту, або більшу зп. ну і є варіант, що вона просто не може відшити директора, або не знає як. якщо після цієї розмови він і далі буде продовжувати переписки з нею після сексу з вами, чи розповідати вам, як він заплутався, і от вона така...жіночна, а ви така звичайна...от тоді б я йому влаштувала. так, щоб він прозрів. показала б, що ніяка я не тряпка. не істерила, не ревіла. а просто сказала тихим тоном - значить так, чоловіче, поки ти визначаєшся, що тобі робити і як тобі жити, я беру дитину і їду на море, або до батьків. маєш часу стільки-то (тиждень, місяць). якщо я тобі потрібна, я там-то. і крапка

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ви розумієте, що самі себе принижуєте? Звільнити її то найлегше, але проблеми Ваші з чоловіком залишаться. Не втікайте від конкуренції, а працюйте, щоб Вам її ніхто не міг скласти.

7. Нікуся

спокійніше!
    ми не пещерні люди, діалог наше все! не бачу ніякого приниження в тому щоб поговорити.
    форумлянка ж писала, що та пані в курсі ,що в нього сім"я, і стосунків не хоче

8. Anty

Anty Well-Known Member

та нема там лямура. спілкування з заігруванням швидше. хоча переписки не дав почтати. видалив.

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

так же ж не може сам перестати про неї думати! из глаз долой, из сердца вон

9. Dobrafeja

Dobrafeja Member

Знаєте, є чоловіки, яким можна зробити пресінг, притиснути до стінки - і сказати - обирай. Але не той тип чоловіків вам попався. Ви від самого початку дозволили йому забагото обирати, і давати зараз йому кермо вашої сім*ї - такому сліпцю - це погубити все. Він не адекватний, він закоханий не знати в що. А пресінг наразі він робить вам і то добрий.

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Якщо б вона була адекватна, то знаючи що він одружений по ночам з ним не спілкувалась,значить їй це імпонує

11. Dobrafeja

Dobrafeja Member

що вона тоді зробила? До кого вчора він ходив вконтак? Якби вона ігнорувала - ну день, ну три і все. Вона за себе переживає, може і не хоче, тоді чого не робить, а може боїться, що він її звільнить. А чому нема амуру, про що говорять, невже про політику?!

12. Kayla

Kayla Well-Known Member

слухайте, не нагнітайте. дівчині і так важко

13. Нікуся

ще би! сам начальніка до неї заграє!
    дівчата, ну реально, ви всі так до загравань відноситесь , що то вже тре розлучатись?
    тому і кажу,що тре поговорити.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А може і боялась. Як на мене, то та дівчина - лише наслідок. А боротися треба з причинами.

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Вибачте будь ласка, але ви не чуєте дівчат. Всі пишуть, щоб ви спокійніше ставилися до хатніх обов'язків, причепурилися, масочки, зачіску зробили, прийміть ванну з пінкою, запаліть свічки, випийте вина...Та ж не обов'язково чоловікові тре на вечерю перше, друге і компот, краще підіть разом в ресторан, на вечерю, а потім ще погуляєте вічірнім містом.
    Мені здається ви трохи не правильно розтавили пріоритети. Не буває ідеальних сімей.
    Пам'ятаю в іншій темі ви писали, що чоловік пропонував найняти вам помічницю, щоб допомагала по дому. Зараз сам раз скористатися цією пропозицією. І почніть займатися тим що вам приносить задоволення.
    Поламати найлегше, а ось лагодити стосунки це вже мистецтво.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І на дуель відразу:girl_haha:

17. Dobrafeja

Dobrafeja Member

не нагнітаю, сама була в такій ситуації. Чудово розумію, я кажу взяти себе в руки, не розкисати і боротися за свою сім*ю. Піти вона завжди встигне. Шукати варіанти, щоб його бажання було до неї у всіх планах. А обманювати себе теж не треба. якщо то просто срілкування і я помиляюся щодо амуру - я тільки рада. Але таке спілкування - не здорове.

18. Нікуся

а може і про політику. хіба не видно , що в хлопа брак спілкування? написали ж, що приходить пізно, а жінка вкладає дитину і засинає біля неї,бо втомлена.
    не робіть тут винного чоловіка і ту пані. відсоток вини форумлянки теж є. треба починати з себе, організовуватися і почати працювати над собою

19. Dobrafeja

Dobrafeja Member

А я що написала?! Те саме іншими словами. Почати їй треба з себе.

20. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Загравання це одне, невинний флірт, а коли чоловік після сексу йде спілкуватись з іншою це вже не невинно.А боязнь звільнення...От у мене, власник квартири у якій я живу теж клеївся...пояснила нормально зрозумів, а ця дівчина не хоче, може ж просто сказати "Шеф , маю ревнивого хлопця " або не заходити у контакт , повірте, що багатьох зараз не спиняє ні малі діти...жінки ідуть" по трупах".

Статус теми:
Закрита.