Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Оксан, є один досить один жорсткий метод ще "розставити свої тараканів": уявіть, що ви залишилися без чоловіка. Не ви його вигнали, а він завтра просто зник з вашого життя ( ну виберемо м якший варіант- пішов від вас до іншої жінки назавжди і дітям фінансово теж помочі вирішив ніяк не надавати). В результаті ви лишаєтеся точно так само з тими дітьми, з якими мусите дати собі раду сама- фінансово, фізично. Що ви будете робити тоді? Теж сподіватися, що батьки поможуть? У вашому ж варіанті:
    1. З хати вас мама не вижене
    2. Допомагати з дітьми вона вам і не зобов язна.Це- ваш обов язок.Допомога мами- це приємний бонус, якого може і не бути ( це її право).
    Тому вище вже написали-

Якщо ви самі не знаєте , чого хочете ( то хай чоловік побуде до Вечері; то тепер мама не буде допомагати, якщо чоловік піде). Ну то значить дайте йому шанс і живіть далі як жили. А потіи час покаже. В будь-якому випадку ви зараз самі не готові до рішучих кроків. Тому сенс далі навколо цієї ситуації "товкти воду у ступі"?

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

може там ще проскакують думки:.." Ну всяке в житті буває, оступився мужик...треба дати шанс, щоб потім не жаліти"...

3. сніжна

та і це має право на існування. тому і написала, що якщо рішення немає, то
    бо "уходя-уходи". А не "сьогодні пішла до мами, завтра вернулася-післязавтра знову пішла ( чи по аналогії: вигнала-прийняла-вигнала-...). Бо якраз отак дається "зелене світло" до того, що ситуація повториться ( бо висновків жодна сторона для себе з того робити не буде, знаючи, що все зійде з рук).А коли не готова йти, значить треба вчитися з тим жити.Якщо можеш.

4. ljudviga

ljudviga Active Member

2 варіанти:
    1) Треба або пробачати чоловіка, підняти дітей до моменту виходу на роботу і ковтати слізки (або здогадуватися), що зраджує. Правда, потім вже ніхто не зрозуміє, чого кобіта живе з гулящим і ще претензії висуває, їй же все було добре (подумаєш, коханки)!
    2) стати нарешті особистістю і відстоювати своє право на нормальне життя, нехай і на багато років без заміжжя, тому що жити в брехні, намагатися будувати сім'ю і стосунки одноособово приведе до повного морального виснаження. Так, буде важко, але залишаючись з чоловіком будете щодня страждати, як зараз страждаєте. І так роками.

5. veronka

veronka зла друзя

точно? ви так впевнені? я говорила про час коли він ще не вспів налажати, а не про час, коли вже лажанув і з ним пробують поговорити:girl_nea:
    ви взагалі не зрозуміли про що я))
    о, таааак, але ви точно не зна:ed4d70def841dc74b57 маєте охоту образити мене своїм "хто зна"?

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

потягнете, куди дінетесь? чи ви думаєте, що він вам допомагатиме в майбутньому?

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

в мене майже офтоп

7. сніжна

тому що зрада чоловіка і зрада жінки- дуже різняться. До жінки поняття "підзагуляла" ( як часом до чоловіка застосовують)- немає. Бо жінка якщо зраджує, то в першу чергу- зраджує не тілом. Для неї- то більше, ніж фізіологія.
    кілька днів тому зустрілася із своєю давньою знайомою. Їй трішки за 40, чоловіку- 50. Усе подружнє життя в молодші роки чоловік "гуляв направо і наліво". Дружина про це знала, але терпіла- двоє дітей, фінансово все " у шоколаді". І от, нарешті вже дочекалася і свого часу: діти виросли, чоловік - "відгуляв". Зараз вони вже обидвоє світом подорожують ( благо, можливості дозволяють), нарешті вона спокійна і задоволена. Але то треба мати стальну нервову систему, щоб стільки років ( навіть якщо знаєш за що терпиш) жити в таких обставинах і не стати пацієнткою психіатрів ( навіть не психологів).

8. veronka

veronka зла друзя

цікаво, як то лягати у ліжко з мужем і знати, що воно на стороні фачилось???
    мені здається, що то від народження має бути "смещенная точка сборки" в голівонці. Сидю, думаю, що мало б мене змусити ось так жити (нє, існувати)? не знаходжу відповіді.
    точно б не змусило себе гвалтувати на спільне життя

9. bobryha

bobryha Well-Known Member

Ну не всі ж виходять заміж по любві. Для когось найважливішим аспектом є оте "щоб було все в шоколаді". хіба нє?

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

Отож бо, люблять красиво і широко жити, а ціна їм тут не стоїть. (Головне правило - Як падати з коня, то з високого.) Мають повне право, як на мене. Як комусь таке підходить, то чого ж би ні !
    А ще є такі, що бояться залишитись самі, бо не мають свого житла, роботи чи віри в те, що зможуть самі впоратись. І самотність теж є страхом. То і дивно, а з другої сторони - всі ж різні і жінки теж не всі зі сталі.
    Я би ночами носом порола, але з гонором своїм. А хтось так би не робив, може і в деяких випадках виправдано це ?!

11. veronka

veronka зла друзя

і це сумно(

12. zetta

zetta Well-Known Member

Натрапила на схожу тему, де дівчина зізнається в тому що гульнула з одруженим : (багато тексту)
    Ій правда вистачило розуму то все припинити, і дуже мені сподобалась відповідь іншої жінки :
    У меня сердце покрылось кровавым слезами.......

Сколько я в мужа вкладывала Веры, нежности. Любви, Принятия, заботы, Свобод..... Пока ДРУГАЯ не притянулась ИМЕННО НА ЭТО!!!! Именно на МОЙ труд, труд моей души и Сердца и просто стала этим упиваться...... Тогда даже не подозревая о том, что он женат и у него двое маленьких детей......

Вот после этого - безумно больно вообще что-то делать для мужчины.......

Я не осуждаю.... просто мне, как и вам стало больно......

Вообще - та лёгкость и счастье, которую вы ощущали - это сливки.... тот духовный вклад, который делала его жена.... Отношения - это же немного иная реальность: со взлётами и падениями и "в беде и в радости"..... Да, от падений устают люди и тогда хочется словить "сливок"...... И притягивается человек, который готов эти "сливки" разделить.... конечно вам обоим было хорошо!!!! и именно поэтому, увы, вам так гадко сейчас.... как и ему тоже.....

Крепитесь!!!!!!!!!! В семье, чтобы дойти до таких "сливок" - надо трудится, каждый день.... пусть у вас всё будет хорошо! Со временем!!!!!!!!

Правильно так сказано .

13. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

жостко , но справедливо!

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я б не погодилась. Не для всіх.

15. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Я вам скажу так: якшо чоловік захоче зрадити - він зрадить при першій ліпшій нагоді.Якшо це одноразово відбудеться - його попустить, а якшо знайомство продовжиться - тоді печально для його сім"ї. Що робити? Робити все, щоб не допустити зради! Спілкуватись з чоловіком, питати його думок, давати йому якісь заняття або пропонуйте спільно їздити відпочивати, подорожувати, пізнавати рідний край. Цікавтесь його життям, наприклад там де не можете бути з ним одночасно - питайте як справи на роботі...

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Ахаха, жінка тільки тілом, буває, впершу чергу зраджує з певних обставин!

16. Маруся-мама

100%

Тільки не робіть це так, що виносите йому голову і все решта. Легко, з любов’ю і по-доброму. Він все розповість, поділиться, звіриться.

Часто чоловіки просто затримуються на роботі, аби не бути вдома з жінкою. Є такі жінки з якими просто не хочеться спілкуватись. Любов ніде не ділась, просто вона так вміє поводитись, що вбиває в чоловікові будь-яке бажання бути з нею поряд.

17. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Є такі, але їх всіх не зраджують. А потерпають і милі, люблячі жінки, і красиві, і впевнені в собі....
    То, може, перестати шукати в собі причину?
    Так, буває, що жінка штовхає якимось чином чоловіка до зради, але, в основному, це роблять: гроші, особисті комплекси чоловіка, компанія, і спиртне.
    То моє впевнене ІМХО.

18. Маруся-мама

На рахунок компанії і спиртного не погоджусь, але погоджусь про особисті комплекси чоловіка. Тут вже як хто під що заточений. :)

19. bobryha

bobryha Well-Known Member

А помоєму це якраз основна причина)) Моя колишня одногрупниця колись познайомилась з мужиком одруженим підвипившим в кабаку... так звичайно що до того ще доплюсується те, що то був мужик з того "підтипу", які підсвідомо "можуть зрадити".
    Бо бувають хлопи( і жінки ), які ніколи ні за яких обставин зраджувати не будуть( це вже в крові)

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Доречі завжди цікавилась звідки в цьому питанню "ноги ростуть"... і мала нагоду послухати від знайомого " цікаву" розповідь. Його тато, коли собі випив, дав пораду сину " Ніколи не женись на красивій дівчині. Бо от там загуляєш, вона забере дитину і піде до другого. А як женишся на страашній, шоб ти не творив, вона ніде не діненься, бо кому вона буде треба страшна і з дитиною"----:khomyak:
    А потім думаєм як то хлопи гулящими стають???, а їх виявляється так виховують....

20. Маруся-мама

Ви сумнівались? В першу чергу приклад батька, а для жінки приклад мами.

У мого чоловіка був дуже порядний батько, хоч його вдома майже ніколи не було, бо така робота, що мусів часто бути на заробітках. Проте ніколи не чула про якісь там гульки-загульки.

Ви можете не погоджуватись, бо на алькоголь легко все списати - мол, це не я, це алькоголь зробив. Тільки я вам скажу, що ще до алкоголю і компанії в голові у мужчини чи жінки була чітка думка на зраду. Можливо совість мучила, але ж всюди можна почути, що алкоголь розв’язує язики, то чому б не дозволити собі на те, що давно назріло в голові і списати все на алкоголь і шумні компанії.

Юначий максималізм може заперечувати чи не погоджуватись, але добре в народі кажуть, що якщо не захоче то не скоче. Я навмисне видалила певні слова. Вони тут погоди не роблять. Хто хоче зрадити знайде всі підстави і оправдання ЧОМУ.

Статус теми:
Закрита.