Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Я б інакше сказав: нехай тепер він дітей побавить вдома, а Ви розвійтесь, Оксано, для душі і тіла...

2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

То тільки в мене таке відчуття, що нічого з того не буде? Що все залишиться по-старому?
    Ну і справді, що за істерики? Це серйозна ситуація, і з неї потрібно виходити добре все обдумавши. Пройшло занадто мало часу, як на мене. А з отими всіма повчаннями допоможуть справитися МР3 і навушники. І думати. Треба прокрутити для себе два варіанти (з чоловіком і без) в найгірших варіантах. Наприклад: пішовши від чоловіка, Ви назавжди залишитеся одною з дітьми, Ви більше не знайдете своєї половинки.; Всі знайомі і родичі періодично нагадуватимуть, що у Вас був інший вибір, і, можливо, чоловік би змінився, а у вас була б нормальна сім'я.
    2 варіант: залишились з чоловіком. Він гуляє "по-чорному", вдома буває рідко, а коли буває - поливає Вас грязюкою, мол, якби в мене жінка була нормальною, то я б не гуляв, то все ти винна. І всі родичі і знайомі жаліють нещасну жінку, і мама каже: краще б ти, доню, відразу з ним розлучилася.
    Ну і т.д. А тепер ЧЕСНО для себе (не для форуму) відповісти який варіант є кращим.

3. bobryha

bobryha Well-Known Member

щось ви сильно хлопів ідеалізуєте:girl_wink:. одиниці після розлучення залишаються татом для дитини і до чого тут стосунки з колишньою дружиною? якщо чоловік хоче приймати активну участь в житті дитини- він її буде приймати. навіть в судовому порядку доб"ється можливості проводити день-два в тиждень з дитиною.
    Але ж реальність не така... Більшісь татів після розлучення самі не бажають спілкування з дитиною. Скільки між знайомими чула випадків , що після розлучення чоловік каже "напиши відмову від аліментів і я не буду мати ніяких претензій до дитини ", або мама ніц не боронить приїжджати до дитини, а воно самому татуньові не треба - сумно, але така в нас реальність...
    П.с. Звичайно є вийнятки, мужчини які за будь-яких умов дбають про своїх дітей, але їх нажаль меншість...

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

одиниці?? Ого... Невже так все запущено?? В мене тато далеко не ідеальний по відношенні до мами, розлучення було важке , але ніколи в житті я не відчувала навіть натяку на те, що мій тато нами з сестрою не цікавиться. То в мене виявляється тато в меншості?? Щось я не хочу в то вірити, бо таки думаю, що то просто від людини залежить і нормальний чоловік просто не може забути своїх дітей. А тут до речі велику роль відіграє жінка. Навіть якщо має сильну образу на чоловіка, вона не має настроювати дітей проти нього і сприяти їхньому спілкуванню! Це буде дуже розумно! Часто жінки з образи самі стараються обірвати будь-які стосунки дітей з татами , а потім ще самі жаліються, що тато не цікавиться дітьми. Я такі ситуації бачила..

5. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Ні, не лише у Вас. :)

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Важко віриться. На жаль, не можу заперечувати існування татів-зозуль, але нормальних більше ніж Ви пишете. Мабуть. :)
    Он, я своєї "малої" вже тижні два не бачив. Робота, халтура, Майдан, Автомайдан... Хіба раз на кілька днів зідзвонюємось.

6. bobryha

Значить вам пощастило з татом)Повірте, татів-зозуль дуже і дуже багато! нажаль. маю реальні приклади своїх знайомих, де тати скривали зарплати, міняли роботу , лиш би дітям аліментів на гривню більше не перепало. і ще купу різних принизливих вчинків і т.д...
    П.с. але ж думку ви підтвердите(з власного досвіду),що від відносин колишнього подружжя не залежить відносини тата з дитиною. тато який хоче приймати активну участь у житті дитини, знайде можливість для цього при будь-яких обставинах

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

В мого близького друга тато( батьки розлучились коли йому було 5, мама ніколи не забороняла їм спілкуватись) може максимум написати сину смс на день народження і на більше спілкування його не хватає. мій рідний дядько теж майже не спілкується з дочкою від першого шлюбу(зараз вона вже доросла, їй фактично нічого не потрібно, але коли дитиною була, вони жили дуже бідно а дядько відмазувався що не може нічим допомогти бо в нього в новій сім"ї ще є діти). на роботі дівчина розвелась, коли дитина була ще малюсінька. чоловік ні разу не з"явився до дитини , і ні гривні допомоги не дав- то малому одяг і памперси купляли її сестри, мама, подружки. знаю випадки , коли чоловік програвав всі гроші з хати на гральних автоматах, а жінка зранку дитині не мала за що молока купити((((
    Такщо тати є різні... і свідомих, яких після розлучення дійсно можна назвати батьком не так багато

7. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Залежать. Не цілком і повністю, але залежать.
    З власного досвіду, безпосередньо після розлучення, коли ще стосунки були напружені - я суттєво менше приходив до доньки, власне через екс-дружину. Причому, не тому, що вона якась стерва, істеричка чи ще щось таке. Просто серйозна нервова напруженість. Десять раз думав - чому "офіційно" не прийти.
    При можливості - кликав дитину з хати. Десь прогулятись і т.п.
    Потім, звісно, все стабілізувалось.

8. bobryha

відчуваєте різницю? в обох випадках мами не забороняють батьками спілкуватися з дітьми. Але чомусь один тато принаймі раз на кілька днів дзвонить, а інший напише одну смс на день народження і йому цього достатньо...

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

от і я про що. є ж інші варіанти спілкування з дитиною, ніж в хаті з колишньою дружиною

9. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Я ж не заперечую, що таке буває.
    Запам'ятав чомусь розповідь свого знайомого.
    Розійшлись. Дитині був рік. Потім три роки "тато" не з'являвся.
    Прийшов на ДН. Приніс не то куртку, не то що. Покликав дитину гуляти.
    Дитина відмовилась.
    А знаєте чому? Яку версію я почув від "тата"?
    - Вони, гади, дитину намовляють проти мене!
    І в голову йому навіть не прийшло, що перед дитиною стояв - чужий незнайомий дядько, якого вона, фактично і не знає.

10. KUSJ

KUSJ мрійлива

питалася свого колишнього чого до дитини не дзвониш, то казав най він до мене дзвоне, як йому шось треба:eek::girl_phone1:і будь тут мудрий:connie_pull-pigtail так і не дзвоне...може 2 рази на рік...

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

баба, тітка, дядько з малим спількуються .

11. Steba

Steba Member

Мудрий психолог радить спершу зрозуміти : чого у даній ситуації хочете саме ВИ. А тоді вже приймати рішення.

12. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

Ось так не все так легко як здається. Моя мама мені заявила що нічим мні не допоможе якщо я його вижену ні грошима ні бавити дітей не буде. А я сама двох дітей не потягну
    Я знала на кому одружуюсь . І всі так дуже мені розказують що він зміниться а він впринципі сам вже нічого не говорить

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не думаю, скоріш за все просто пробує маніпулювати. а якщо й ні, то робіть вибір - іти на поводу у матері і жити із гультяєм, або тягнути двох дітей самій, жити в чесності перш за все перед собою і шукати свою справжню вірну вам долю.

14. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

Якщо би то все так було просто
    Я маму розумію, в мене брат також на грані розлучення вже рік з жінкою не живе і тут ще я такий сюрприз

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

бути чесною перед собою насправді легко..не треба лукавити, брехати і шукати незрозумілі виходи

16. Radistka

Radistka Well-Known Member

Оксано, можна вас попросити чітко одним реченням відповісти - яка мета Ваших дописів? Перш за все, боронь боже, я не маю на меті вас ображати, знаю що таке бути жертвою маніпуляторів і надивилася на такі історії достатньо. Ви не проти звернутися до психолога, а він саме такі запитання буде задавати, щоб розібратися що у Вас в голові.

Отже, чому Ви пишете сюди свої історію? Подумайте.

Можливі варіанти:

1. Пожалітися? Вас пожаліють безумовно, але Ваше життя це не змінить ніяк.
    2. Знайти вихід із ситуації? Тоді, чи розумієте що виходу без Ваших дій не буде?
    3. Знайти собі виправдання - нічого не робити, хай все буде як є.
    4. Інше?

17. KUSJ

KUSJ мрійлива

теж так думаю, пройде час і буде вона вам допомагати. Потрібно зробити цей перший крок, потім буде легше:)

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А в чому ви непотягнете? Скільки діткам? Вони не будуть завжди маленькі, а чоловік так і залишиться козлом.
    А чи потягнете ви його зради, хамство... За кілька років таких психологічних знущань ви станете моральним овочем(((
    Я невчому вас не переконую, але то все пройде і "устаканиться" (я про маму)

19. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Погрози? Я б тим більше пішла - не терплю погроз. Скажіть, нехай бавить тих дітей, яких понароджують коханки, якщо рідних не хоче.

20. ljudviga

ljudviga Active Member

Боюся, що оскільки ваш чоловік не бажає усвідомлювати, якого болю вам завдав, та ще й ураховуючи підтримку рідні з двох сторін, вас не чекає щасливе майбутнє з ним.
    Хочу сказати, що кожен чоловік чи жінка мають не один варіант влаштування свого життя, так що самі не будете. Можливо, не зараз, а потім, коли діти підростуть. На роботі у мене виходить заміж жіночка під 50 р., діти підросли, навчаються, а вона тепер собі знайшла долю. Не критично, у скільки ви потім знайдете свою половинку, головне, що ви щаслива мама. Повірте, це дуже багато, все потім налагодиться.

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Боюся, що оскільки ваш чоловік не бажає усвідомлювати, якого болю вам завдав, та ще й ураховуючи підтримку рідні з двох сторін, вас не чекає щасливе майбутнє з ним.
    Хочу сказати, що кожен чоловік чи жінка мають не один варіант влаштування свого життя, так що самі не будете. Можливо, не зараз, а потім, коли діти підростуть. На роботі у мене виходить заміж жіночка під 50 р., діти підросли, навчаються, а вона тепер собі знайшла долю. Не критично, у скільки ви потім знайдете свою половинку, головне, що ви щаслива мама. Повірте, це дуже багато, все потім налагодиться.

Статус теми:
Закрита.