Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

"Бачили очі шо купували, а тепер їжте і повилазьте" (с) народна творчість ;)

2. bobryha

bobryha Well-Known Member

Не погоджуюсь! Я думаю мама тої премудрості (про час для роздумів і т.д) не зрозуміє... і знов скаже що дочка "коники показує". По-моєму мама керується тим що люди скажуть, що її дочці 24 і вона розведена з двома дітьми- це основна причина . ну і іншими типу "пофіг все,лиш би в дітей тато був"(і таких людей не переконаєш що чорне то чорне, а біле- то біле)
    чесно кажучи у те, що мама так за зятем трясеться, бо полюбила як рідну дитину- не повірю:girl_nea:. думаю тут тільки дві причини, які я вище описала

3. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

я нині поговорила з чоловіком і ми домовились що він спокійно піде в понеділок, бо як вище сказано було треба всеодно збуругти нормальні стосунки
    тільки тепер залишилось пережити ці три дні бачучи його
    Він готовий піти мені ні слова не заперечив, думаю це вже точно все і так найкраще для нас обох і він це розуміє

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата, тут грає роль і характер дівчини. Треба бути наглою трохи і сміливою, стук рукою і па-па. Треба собі самій визначитись спершу....але рішучості тут мало...

5. bobryha

bobryha Well-Known Member

6. Сана

Сана Active Member

або хоче, щоб дочка була "пристроєною" в сімейному плані, чого хоче будь-яка мама. Але її засліпило, бо такий чоловік не зробить дочку щасливою, а відповідно і мама буде переживати в подальшому.

7. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Хіба доповню написане: виглядає, що така ситуація для мами нормальна. Маю на увазі на зразок: п'є + б'є + гуляє + зате є = пристроєна.
    І мама вже не зміниться.

8. Electra

Electra New Member

Коли я і чоловік жили окремо вже 7 ! років, і я подала на розвід, щоб, нарешті, зробити порядок в документах, моя мама теж зреагувала: Може почекай ще?
    Зрозуміти чому така реакція неможливо.
    ЇЇ переконав той аргумент, що він буде співласником, якщо прийдеться оформляти якусь серйозну покупку.

9. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

10. Сана

Сана Active Member

Саме так. І потім буде розказувати, що який би чоловік не був, краще такий, ніж ніякий.

11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Та тому і не чують, що звикли до вашого послуху всім, це так званий синдром "хорошої дівчинки". Згідна з дівчатами (і хлопцчми), які радять спочатку СПОКІЙНО поговорити з чоловіком. Саме так: сісти і обговорити цю ситуацію вдвох.

12. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

я говорю а він мовчить

13. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

То вже до понеділка дайте собі спокій.
    Головне, ні до понеділка, ні потім - НЕ ЖАЛІЙТЕ СЕБЕ!!!
    Він хоч у Вас якесь хамло (так мені виглядає), але Ви до цього всього допустили!
    (Лягла, допомогла, послухала, зрозуміла...)

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

то тільки я не розумію навіщо чекати до понеділка?
    мені здається, у такій ситуації треба діяти рішуче і ніяких відкладань в довгий ящик бути не може. Таке передчуття що ні в понеділок, ні в вівторок, ні через місяць нічого не зміниться...

15. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Є такі забобони! :)
    Ми з колишньою жінкою 7 років чекали. :)
    Прожили 7 років. Розійшлись. Вирішили зачекати / спробувати. Прожили ще 7 років і вирішили, що можна було й не чекати.
    Але то таке... 7 років туди, 7 сюди... :)

16. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

до понеділка бо на вечерю я хочу щоб діти були з батьком, а в неділю кудась його відправлю з ними нехай погуляє,

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

зробіть своє життя щасливим, і повірте ще потім буде лікті кусати.
    Відпустити ситуацію, піти і зробити все щоб ви і діти були щасливі(найкраща помста)

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а що ви сподівались? Вам варто помінятись ролями з ним, в плані він нехай говорить а ви помовчіть. Попробуйте помовчати. Довго так!!!

19. veronka

veronka зла друзя

хай си далі розмовляють, що вам до того?
    хай собі лишить) нє, ну всі ж зраджують)))
    детальніше, плз
    зате слухає) але чи чує)))
    шож він раніше не говорив? по сценарію, він як заговорить, то зробить з неї останню потвору, що його, бідного, ніким не понятого, довела до зради)))

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а як він міг, якщо вона говорила за двох?:girl_blum: Вона ж постійно істерила, випитувала, вимагала. І каму ета нада?

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

ви вважаєте, що діти не повинні спілкуватись з татом, а якщо вони спілкуються з татом, то у жінки повинно бути вибудуване спілкування з тим чоловіком? Ви напевне не розумієте що мається на увазі під словом стосунки. Ви ж з друзями чи сусідами також маєте стосунки, тільки напевне не сексуальні, але хто зна... :girl_blum:

Статус теми:
Закрита.