Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: чи варто мститися коханці соловіка?

Ну, й брехло!
    Не буду нічого радити, бо в мене в таких ситуаціях вихід один: "На вихід"
    Але скажу , що тішить те, що таки є в Вас якась жага до вчинків раз про помсту думаєте. Бажаю Вам прийняти зважене , єдиноправильне для Вас рішення

2. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

старшому синові 4 роки і він постійно каже тепер що мене любить бо чує наші розмови і каже що тато мене теж любить, а як я порвала весільне фото то дуже плакав і казав що хоче в то місце на фото бо мене там чоловік любить, і просит щоб ми їхали до Львова всі разом

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

от щоб не накручувати себе і не думати "а що, а якщо" треба сісти і поговорити з чоловіком - якщо він дійсно цінує ваші стосунки то мав би погодитись на розмову. Але вдвох! бо виглядає так що вже всі родичі в курсі що сталось у вашій сім'ї і дають поради і тиснуть-тиснуть - не кидай, не викидай коників, на твоїй совісті, хто винен... то не сім'я, а комуналка. Розібратись треба вам двом, і рішення, яке приймете, буде стосуватись вас двох і ваших дітей, і відповідальність буде на вас, а не на порадниках з родини чи з форуму.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якщо він може собі дозволити зраду, то він знайде як сходити на ліво і на хуторі з однією хатою. Тут не в тому справа і "поїхати в село" проблеми не вирішить.
    Обовязково треба, але не для нього, а для себе.
    Полюбіть себе!

5. Siania

Siania Love Life

ті що кажуть такого не роблять! Він слабак. Які ж тепер "чоловіки" слабаки. Колись дівчата молоді плакались що собі щось зроблять, а тепер хлопи! Стид!
    Я б пішла, хоч н якийсь час, щоб зібратись до купи, щоб подумати, щоб він усвідомив що накоїв!!!
    Ви його так скоро пробачили, звісно він тепер себе поводить що нічого не було. ну і якщо ви йому пробачили , то не треба до цього повертатись тоді. Просто Ваше пробачення це пусті слова, як можна таке пробачити за кілька днів? Треба щоб банально пройшов час, загоїлись рани.

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Як йти то вже назавжди. То не штука йти і вертатись. Він після кожного вашого "Я від тебе йду!" буде знати, що ви вернетесь, бо так вже було не раз. Подумайте добре що вам робити. Подумайте своєю головою, а не маминою, свекрухиною чи ще там чиєюсь. Не забивайте собі голову думками про те, чи ваш чоловік любив коханку. Вам треба ті подробиці? Спробуйте пожити самі, без батьків, щоб вам ніхто не капав і не вказував що і як робити і що кому говорити.

То ви не нам кажіть, а в голові собі вирішуйте чи вам змінюватись, і що саме змінювати в житті. Насамперед думайте як ви будете далі жити з чоловіком, бо змінюватись ви будете для себе, а не для нього.
    100%!!!!!! Якби і дійсно хотів таке зробити, то би зробив і крапка. А так - пошкодуйте мене, бо я собі вени можу порізати. Ой бідний, не ріж собі вени, я не піду від тебе, нє-нє, то нічого що ти спав з іншою, обіймав її, цілував, то ж всі чоловіки так роблять.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

а що ви вкладаєте в поняття "любов"? він мав з жінкою стосунки 4 місяці,якби він її любив - то пішов би до неї. крім того, починати такі розмови зараз - для чого? по перше він зараз вам нічого не розкаже, а по друге вам треба, щоб він почав замислюватись над тим чи любив її чи ні?сумніватися?порівнювати?

якщо ви йому пробачаєте - то пробачаєте повністю, тобто не згадуєте про його зраду, бо пробачили. якщо ж ви хочете бути далі з ним, але не можете пробачити - то не лицемірте.

таких вистав теж не варто робити,бо не сприйматиме вас серйозно. розумію,що вам може бути приємно коли він принижується і просить його не залишати, плаче і т.д., але думайте на перспективу. покажете,що слабка - і не буде хвилюватися за стосунки з вами, бо знатиме що повернетесь, варто поплакати і попросити. Як прийняли рішення - будьте незворушні, це принаймі триматиме його в тонусі - усвідомлюватиме, що кожна діє має реальні наслідки.

.

8. Virna

Virna Well-Known Member

але ви, все-таки, намагайтеся з чоловіком вирішувати проблеми не при дітях, бо то для них дуже травматично! бо для дитини є мама і є тато, і важко між ними робити вибір.

Останнє редагування: 10 Січень 2014
  9. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

от і я незнаю, то треба вирішити раз і назавжди, я сама тепер розумію що наробила дурниць що пробачила, я стараюсь про неї не згадувати але не дуже виходить і він каже що йому надоїли вже ці розмови

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Virna girl Virna зараз на форумі
    Senior Member

Місто: : Львів
    Дописів: 613
    Дякую!: 1,268
    Подякували 2,452 раз в 403 дописах
    Типово Відповідь: чи варто мститися коханці соловіка?
    Цитата
    Допис від Sobko Oksana Переглянути допис
    старшому синові 4 роки і він постійно каже тепер що мене любить бо чує наші розмови і каже що тато мене теж любить
    але ви, все-таки, намагайтеся з чоловіком вирішувати проблеми не ри дітях, бо то для них дуже травматично! бо для дитини є мама і є тато, і важко між ними робити вибір.
    тут в селі дві кімнатки це неможливо так, хоч я і пробую

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

чоловік на розмову не йде, він вперся що він мене любить, що він дурак що таке зробив і чому сам незнає, незнає чого йому бракувало, і що йому теж дуже важко, і що я думаю тільки про себе

10. bobryha

bobryha Well-Known Member

Знаєте, шо тут скажеш. ...Зле що ви не маєте підтримки. Ну нехай його батьки- вигороджують сина. Але за що так з вами ваші? Пора його поставити на місце. При такій поведінці як в нього зараз- ні за що не прощати. Він ж навіть не усвідомив шо то його вина. Ще й вся родина його підтримує... що тут скажеш- класно пристроївся. Поговоріть з ним по душам . Якщо і далі буде настоювати що то ви винні і переїзд винен, тіки не він- женіть його в три шиї

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Да да... Тільки про себе)))))
    Брєд...
    Чесно...
    Нічого незнаю, то був не я...
    Не ведіться. То дитячий садок. Ви кажіть йому твердо, що або ми говорим про причини тих його ,,подвигів,, або ,,дапабачення,, Бо хоч і збережете сім ю все одно ,,загризете,, себе, бо будете придумувати свої варіанти...

12. jylanda

jylanda занууууда

то ж треба, біднятко, змучився він від розмов, а від брехні не змучився? Дуже вдала позиція страуса в нього. Нагадив і голову в пісок, не чіпайте, бо він нервується. Ех, що ж то за чоловіки пішли?
    А вам раджу добре подумати, самостійно, без думок свекрух, мами і т.д. Добре все зважте і задумайтеся чи можете пробачити і почати все заново. Треба про це подумати зараз, бо якщо пробачаете, то не варто потім згадувати. Якщо не чуєтесь в силі пробачити і забути, тоді мабуть треба йти від нього, бо жити і думати, перевіряти все щодня, то не життя ні для вас, ні для чоловіка, ні для дітей.

13. yurasuk

yurasuk New Member

Та зар.плати в рукавичці як "кіт наплакав". Я не розумую як директорка магазину навіть молода, могла кинути око на звичайного охоронця ЗП котрого відсили 1500грн. І то за два рази сексу? Самі в то вірите? Батьки, та звичайно що вони будуть захищати сімю, як не як там діти. Було важко селі і тепер не легко? звичайно попробувати зберегти сімю можна і навіть треба, тим більше висамі більше до того схиляєтеся. Але якщо колись таке повториться то навіть не думаючи ГЕТЬ ВІД ТАКОГО ЧОЛОВІКА. Повірте дітям скандальна сімя і вічно заплакана мама точно не потрібна.

14. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

Я ще до коханки хотіла піти від нього, він мене завжди ревнував по любій причині, придумував всяких коханців мені ( а тепер перестав цього робити) я думала що це добре але вже не впевнена. Він постійно сидить за компом я йому потрібна тільки для сексу і то тільки тоді коли він хоче, попрати, дати їсти і бавити дітей, і то деколи на мене кричить бо я все не так роблю
    а що він говорить за моїх батьків то я мовчу, він перехав до Львова і мучив мене постійно що моя мама йому за це машину обіцяла і не купує вже, хоч його мама нас виперала з їхньої хати але він того не бачить

15. Bree van deKamp

Оксано, а як ви взагалі могли житти з таким ідіотом? За що ви взагалі його любите? По дописах в мене складажться врадення, що це такий собі ,,паразит,, який ніц в житті не хоче.

16. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

Та зар.плати в рукавичці як "кіт наплакав". Я не розумую як директорка магазину навіть молода, могла кинути око на звичайного охоронця ЗП котрого відсили 1500грн. І то за два рази сексу? Самі в то вірите? Батьки, та звичайно що вони будуть захищати сімю, як не як там діти. Було важко селі і тепер не легко? звичайно попробувати зберегти сімю можна і навіть треба, тим більше висамі більше до того схиляєтеся. Але якщо колись таке повториться то навіть не думаючи ГЕТЬ ВІД ТАКОГО ЧОЛОВІКА. Повірте дітям скандальна сімя і вічно заплакана мама точно не потрібна.
    мені самій цікаво, він на неї грошей не тратив взагалі,вони ***** в підїзді, але за то які він їй слова говорив, як він їй писав то я їй завидую

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2014
  17. Bree van deKamp

В нього взагалі якісь плани на майбутнє були? Чи то ви все життя має житти в селі з його батьками в двох кімнатній хаті з двома дітьми?

18. Sobko Oksana

Sobko Oksana New Member

я сама собі дивуюся як я з ним живу, але не можу піти незнаю чому хоч міліон разів собі казала що зроблю це, я навіть один період думала нехай заведе коханку щоб я його залишила, так і сталось але піти ще я ненаважилась

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

плани були і є, я сказала що я до його батьків не вернусь то він каже щоб ми побудували другий поверх(в їх хаті в селі) і жили тут

19. Bree van deKamp

Ви просто боїтесь лишитись самі з дітьми. То треба пережити і перебороти. Краще бути самій ніж з будь ким.

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

а чого в так Львова боїться? може в селі просто теж коханку має?

якщо батьки його забезпечують і йому не потрібно працювати, то це не дивно.

Статус теми:
Закрита.