Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

А чому?
    Тому, що не було рішення щось змінити, а тепер є і зміни грядуть. І вдруге таке не повториться в її житті)

2. boshik

boshik New Member

Нема чого його шкодувати, він вже зробив свій вибір. Щасливої дороги...

3. veronka

veronka зла друзя

я б так не казала - Наталя має добре в собі "розібратися" і проаналізувати чому, як і нащо, щоб вдруге на ті ж граблі не наступити

4. NataliaFed

А це вже, як наслідок

5. Наталка

Наталка Well-Known Member

Дякую за підтримку і поради щодо курсів водіння та і юристів.Тепер потрібно просто дійсно знайти толкового який би міг відстояти мої права при розлученні і не піддався на підкуп тому що чесно не знаю чого чекати як від чоловіка так і від коханки...знаєте я колись думала що коли любиш людину то здатен її змінити,пробачити,зрозуміти проте коли тобі відверто плюють в душу ти розумієш що нікому це і не було потрібно...жити в ілюзії досить боляче...проте я щаслива що дізналася це все тепер а не через скажімо ще через пів року чи рік тому що чим більше живеш у брехні тим потім болячіше...правильно було написано що чоловік "пішов" від мене ще рік тому,коли тільки починав стосунки на стороні...мабуть дійсно є категорія чоловіків які просто не створенні для сімї,не вміють берегти вірність,а можливо просто він мене ніколи і не кохав...проте тепер це все не важливо...я йду в новий рік з новими силами...і мені дуже приємно що серед вас я можу знайти моральну підтримку,тому що повірте цей весь "бруд" важко розказати...мене правда хвилює питання як це все відобразиться на донечці?їй 4,проте вона дуже розумна і обожнює свого "татка",як правильно це їй пояснити?можливо варто проконсультуватись з дитячим психологом?

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А я б радила зібрати всі його манелі в чемадан, щоб вам не мозолило очі, відайте хай забирає , заодно і відчуєте полегшення і дійсно зміни на краще.. Зробіть перестановку, щоб з нового року в хаті було по новому.
    За одно зробите уборку,до свят будете в роботі і це не дозволить вам сидіти та себе жаліти.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Молодець! Ви зробили правильно.
    Молодець, що знайшли сили.
    Щодо гідності ітп - я вважаю, що це справа не настільки важлива в порівнянні з тим, що можна втратити фізичну і психологічну цілісність на багато років, а то і назавжди. А це найголовніше. Тримайтеся, Наталю! Все буде добре!
    Підтримую, це суттєво. Ігнор.

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Можливо, все буде не так болісно, як може здатися. Чим довше дитина росте в повній сім"ї, тим важче їй сприйняти її розпад. А в 4 роки, мені здається, це ще реально зробити з мінімальним впливом на дитину, хоча залежить від того, яким буде ваш процес розлучення, спілкування дитини з татом та іншими родичами і т.д. В будь-якому випадку, консультація психолога не завадить. В першу чергу, порадьтеся з ним з цього питання самі, а потім, при потребі, вже й з дитиною можна прийти.

9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Це не погана ідея.І напевно було б добре і правильно так зробити. Може в насна форумі є психологи?

10. veronka

veronka зла друзя

теж задаюсь тим питанням. Прокручувала безліч разів щоб я казала і вирішила якось так: сонечко, татко тебе дуже любить і я - теж, силь-сильно. Але ми з татком вирішили пожити окремо певний час.
    зі. а мужу поставила б умову: спілкуватися з дитиною без тої каханки і ніяк інакше

11. Наталка

Я взагалі думаю що їхнє спілкування може бути виключно на нейтральній або моїй території і в присутності мене (принаймі до того моменту поки донечка не підросте і не зможе вирішувати самостійно),а про якісь поїздки,чи спілкування з його коханкою розмови взагалі бути не може...я ж не заборонятиму іхнє спілкування не налаштовуватиму дитину проти нього,адже для неї він як би там не було тато,думаю це самий оптимальний варіант...

12. Colombina1982

Певний час затягнеться надовго. Краще відразу сказати "нам з татом важко жити разом, але ми не хочемо сваритися і тому вирішили, що нам краще жити окремо". І акцентувати увагу на тому, що дитина зможе в будь-який час (або вже як ви собі домовитеся) бачитися з татом, приїжджати до нього і т.д. Тільки обіцянки мають бути реальні, і тому попередньо узгоджені сторонами, щоб не виникало розчарувань для дитини. Я б коханку з цього кола спілкування виключила, а чоловік.. залежно, наскільки він буде чемний при розлученні.

13. NataliaFed

власне, що не відомо ще, як себе буде вести і на що претендувати чоловік
    для нього така різка зміна поведінки дружини- несподіванка

14. Colombina1982

Претензії, то важливо, безумовно, але то таке питання, яке з юристом можна вирішити. І зрештою, думаю Наталці зараз важливіше подумати перш за все про інше. Зважаючи на його схильність до вирішення питань силою, від нього всього можна чекати. Тому варто продумати, як з ним вести розмову, і подбати про свою безпеку, заручитися в цьому плані підтримкою близьких, тієї ж сестри хоча б.

15. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Чесно? Не особливо наполягайте на отій "татковій любові". Татко мав і має всі можливості сам про неї сказати чи показати. Наталі треба займатись своїми стосунками з дитиною. Тато? Є. На роботі. Потім прийде. Щось таке. Нехай сам про себе думає.
    аби тільки дитина не стала в його руках елементом маніпуляцій.
    Зрештою, якщо у нього вже були сім'ї, то тут буде так само. Як він відносився до своїх попередніх дітей, так буде і тут.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Думаю, що він аж занадто тягнутись не буде. І не дуже створюйте всілякі "умови". Ви вже "стелились". Будьте розумнішою і хитрішою.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Ну так, такі речі навіть важко уявити.
    Наталя, тримайте нас в курсі, раз ми всі тут колективно якось прийняли участь у Вашій долі. :)

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Головне:
    а) не дайте себе залякати чи шантажувати.
    б) не спішіть показувати йому цей форум, бо Вам потрібна і порада, і допомога, і елемент хитрості чи несподіванки.
    в) ну і не заглиблюйтесь в себе, не намагайтесь звинувачувати себе хоч в чомусь.

16. robik

robik Member

5 копійок своїх.
    Коли наша сім"я залишилася без тата, дітям було 10 і 8. Спілкуванню не заважала, але в середині рвала і метала.Хотілося показати своє "я" і в приказовому порядку заборонити. Але спрацював власний досвід. Я також росла без щоденного тата, мама забороняла бачитись, і тато для мене був мега-супер-мен (бачилися рідко дуже, на ДН до школи привозив величезний торт в 2-3 яруси, газовану воду, на той час огого які розкоші, якийсь подарунок - всі в захваті а я щаслива). А я любила його і люблю до нині, але тепер розумію, що тоді любила міф. Як би то пояснити.... мама виховує, сварить, вимагає, вчить, лупить, а тато ні, тато в мене найкращий, бо тато= солодощі, парк культури і тд. Закінчилося все тим, що в 16р переїхала до тата жити, бо вчилася і тд, потім одруження і так до сьогоднішнього дня.

Мораль 1. Поживши разом, коли тато всяв на себе ЩОДЕННІ батьківські обов"язки, мій міф про супер-героя був розвіяний. Але я той багаж досвіду який отримала використала на своїх дітях. Діти бачать свого тата в будь-який зручний час для обидвох сторін. І на вечері з татовою новою обраницею їздили, і гуляти і тд. Серце моє розривалося від болю, але... це настільки мені допомогло дійти до розуміння з дітьми ху іс ху, що тільки дякую тепер. Рішення про розрив приймала я, немогла витримати позицію чоловіка, і вашим і нашим, ненавиділа себе, що неможу відстояти право на щастя. Діти спершу навіть так і казали - ти вигнала нашого тата. Та, таке було, і не раз. І от на тих спільних прогулянках вони побачили відношення тата до мами і до іншої особи. Питання знялося само по собі.

Мораль 2. Через пару місяців після розлучення екс-чоловік створив нову сім"ю, далі дитина, і часу на наших дітей нема. І мені не треба пояснювати, шукати якісь причини чи оправдання - кожен відповідає за своє батьківство.

ПС. Моя порада. Не воюйте дітьми. З дуже великої любові мами , в таких ситуаціях можна втратити розуміння з дітьми. Якось так. Кажу завжди дітям - ми сім"я - ви і я.

17. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Дуже правильні "копійки". Тато з подарунком раз на рік - хороший. Мама з "не можна", "сідай вчитись" і т.д. - погана.
    Лікується візитом до тата. Один в один мав історію в знайомих. Мама і вітчим - погані. Тато, в іншому місті, власник стоматологічної клініки - хороший. Все встало на місця, коли дитина пожила в тата і хотіла в нього попрацювати.
    Повернулась у Львів: кращих від мами з вітчимом і сестрою - нема! Тата воліє не згадувати.
    Дитина повинна знати, що мама жодних перепон для зустрічей не створює... Якщо створює, то дуже хитро.

Правда, отой Наталчин "військовий супермен" з схильністю до насильства і дітях в кожній сім'ї, навряд чи буде рватись до дитини.

До речі, Наталю, як пройшла Ваша перша холостяцька ніч? Все гаразд?

18. Наталка

так все гаразд-сьогодні взялася за генеральне прибирання,викинула весь мусор -поскладала та завезла речі чоловіка до його мами,допомогла подруга,загрузили все в тепер мою тільки мою машину і відвезли...думаю що поступила справедливо речі його-будь ласка,а техніка і т.д моє і дитини...сьогодні нарядили ялинку,зїздили в Ашан,покаталася разом з донечкою в Левопарку на гірках,машинках-тепер роблю те що хочеться і не чекаю дозволу-слава Богу матеріально я не є залежною в мене нормальна оплачувана робота...між іншим перескладуючи речі знайшла банківські виписки про переводи певних сум на імя коханки...тепер розумію де час від часу зникали гроші а то наївно думала що все машина на ремонт забирає,а ще вчора дзвонила в автошколу "Світлофор" планую після свят почати ходити на заняття.Максимально намагаюсь себе зайняти...поки що виходить .Так що спасибі всім -обовязково писатиму про свої наступні кроки,ваша підтримка мені важлива,дякую!

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ну і негідник.. Забудьте його, це беспредельщик.
    Читаю Ваші дописи і розумію, що оці всі теорії а ля "чоловік з марсу")) - просто гарний спосіб заробити собі маєток) Бо порядний чоловік мислить і поводиться нічим не інакше, ніж жінка:girl_wink: Дякую, що підтримуєте Наталю в її біді.

20. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Про всяк випадок, прибережіть ті квитанції. Можуть знадобитись у випадку "війни" за майно. Будете в суді показувати, куди ваше спільне майно чоловік відправляв.

По решті допису і Ваших сьогоднішніх справ - РЕСПЕКТИЩЕ!!!
    Зізнаюсь, я коли ото читав Ваші перші "нюні": бив, гуляв, розмовляти не хоче,.. а я йому ще час подумати даю, думав, що Ви то задоволення на місяці чи роки розтягнете! Аж коли зовсім Вас би то виснажило - зробили б крок. А тут - все попереду потяга! Виглядає, що навіть мої найсміливіші прогнози - випереджаєте. Такими темпами та методами, Ви своє життя налагодите НАБАГАТО швидше, ніж можна було б сподіватись.

... А за продуктами на закупи, як на мене, маючи автомобіль і подружку краще в Інтермаркет їздити, на Городоцьку. Там дешевше. При вході зліва тепер ще зробили супермаркет іграшок. Поїдьте з малою, заодно їй якийсь подарунок зробите. У неї нове життя також з позитивом має асоціюватись!

ЗІ. Чесно, я пишаюсь Вами! Такі сміливі та рішучі люди дуже багато у житті досягнуть!
    ЗЗІ. ... Тепер вже хочу Вам поради давати, як потенційних кавалерів не відлякати! :) Надто Ви смілива та рішуча. Не боїтесь відповідальності. А мужики часто таких бояться. Але то не на часі ще... Певно дні два-три треба зачекати, поки згадаєте, як то фліртувати треба. Головне, такими темпами вже завтра когось собі не підчепити десь в Ашані чи Інтермаркеті! (Трохи віддихайтесь від всіляких "обов'язків")... А може навпаки, якраз "без обов'язків"... Зрештою, що то я плету? Я ж в тому нічого не шарю. Тут Вам краще вже дівчата порадять!

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Ні, ну про "Марс" - щось в тому є. Правда, я чув, що то жінки з Марсу, бо інакші. :)
    Насправді, психологія відрізняється. До прикладу, на мене дуже робота має вплив. Якщо з роботою все гаразд - і зі мною все гаразд. Якщо якісь проблеми (план, кадри тощо), то воно і на "побут" впливає. Жінки, на скільки я в курсі, якось гарніше це розмежовують.
    Правда, про маєтки, те що Ви писали - не зрозумів.

Мислить, мабуть, таки інакше трохи. Просто у випадку Наталі - навіть варіантів нема якось не так мислити чи розуміти. Свинство і жодних шансів, що він щось зрозуміє чи змінить.

Статус теми:
Закрита.