Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Ми всі потребуємо розуміння, ласки. Людина, котра добре знається на психологічних тонкощах при бажанні може добре тим зманіпулювати. Не можу аж ніяк знати як чинили власне ви, то скорше написано було до того, що нам жінкам часто бракує уваги та розуміння з боку чоловіків, тому і так легко втрапити в тенета гарних слів. Шкода, коли у взаєминах в однієї сторони є почуття, а для іншої - це суха маніпуляція з метою отримання бажаного. Всі ми прагнемо любові, дай Бог, щоб вона завжди була щирою. Наталю, бажаю вам віднайти вашу щиру любов ;)

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

100% правда- переконано)

але - Мужчина, судячи з того, як поступали
    Гідність повина залишатись не зважаючи на те,яку фігню впоров)

Останнє редагування: 27 Грудень 2013
  3. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Що так, то так. :)
    До тепер розказую чоловікам, які ділять квартири, машини і т.п. По при те, що 3-кімнатна квартира була моя (ще до шлюбу) - при розлученні пішов з хати з парою шкарпеток, майток і т.п. Одна торбинка. Решту одягу, інструменти всякі, паяльники - потім, десь через пів року - рік "спакувала" екс жінка.
    І нічого. Маю зараз все, що мені потрібне. Може навіть трохи більше.
    Не знаю, перш за все, хотілось для ВСІХ спокою. Бо саме розлучення - штука важка, як довго би до того не йшло. А ще починати ділити майно - дурдом!
    Батькам і решті, які виступали: "То ж твоє! Воюй, забирай" пояснював, що залишив це - дитині.
    Аргумент №2 був: чим краще мамі моєї дитини, тим краще дитині. Одним словом, посилав всіх подалі з їхніми війнами, майном, квартирами і т.д.
    Можливо саме тому, всі зараз чудово спілкуються.

Суть - всі ми люди і оточує нас багато проблем. Завжди краще намагатись їх вирішити (і свої, і чужі), ніж створювати одне одному нові.

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

Чоловічий поступок! Я , коли наслухаюсь про мужиків які при розлученні ділять мало не тарілки, або всякими правдавми-не правдами намагаються відсудити те, що їм не належить, тим самим обкрадаючи власних дітей, аж противно стає(((

Чула колись історію , що дівчина одружилась з хлопцем. він десь з села , бідний. жили у квартирі з її мамою 15 років! він будував (тіпа для сім"ї) особняк в Винниках. Теща гарувала, все зароблене зятьові на будову давала, кредитів понабирала для нього. всі тішились хатою. і тут в один прекрасний день він ставить перед фактом що має другу, і хоче розлучення. хату хитро-мудро на когось там записав з своєї родини, щоб при розлучені жінці не дісталась частина. на дитину свою взагалі болт забив, і взагалі насміхається з всіх. а стара ще купу років буде кредити сплачувати((((

5. Наталка

Наталка Well-Known Member

Пишу хоча і боляче....вчора ...вигнала його з хати....без речей,без ключів від машини,просто вигнала...мабуть не тільки я ідіотка в цих стосунках була але і є його коханка...як вам таке дзвонити поки ще законній жінці з запитанням де її чоловік.і чи він забрав дитину з садочку а то вони розмовляли і звязок обірвався а вона біднятко переживає...ніч не спавши,хоча по правді другий тиждень фактично не сплю не їм і перетворююсь на зомб-вставши ранком розумію що все це кінець...набридло...правильно писали треба мати гідність і перш за все любити себе...я починаю любити себе...з нового року подаю на розлучення,залишаю собі машини,записуюсь на курси водіння...починаю жити в світі де є я і моя донечка...а він...мені від нього нічого зайвого непотрібно..думаю що суд,адвокати,допоможуть в поділі майна,аліментів і т.д....мабуть правда що "насильно милим не будеш"-шкода що я жила рік часу в невідання того як зі мною чинять...хоча правда в розриві стосунків винні двоє...тому я хоч і з болем у серці проте дарую цей подарунок коханці...нехай тепер бавиться з нею 26 річною розведеною матір"ю 6 хлопчика,хоча і їй варто призадуматись про стосунки з чоловіком у якого за спитною 3 шлюби,3 дітей і завжди в цьому винна жінка...Я прийняла рішення!Тим паче думаю що і моє життя на цьому не завершиться,я молода,приваблива,і вірю в те що не всі чоловіки такі козли..можливо з часом з роками і мені зустрінеться достойна людина...Дякую за підтримку!

6. Kayla

Kayla Well-Known Member

Наталю, ви все зробили правильно. тримайтеся! моліться, просіть у Бога сил і мудрості. достойна людина вам обов"язково трапиться. на все свій час. але спочатку полюбіть себе. Бажаю вам всього найкращого.

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, а є тут на форумі юристи може? Щоб порадили Наталці ще до розлучення як краще з майном, може що попередньо зробити, чи, як Ігор писав машину "подарувати" мамі. Він же її з кредитами лишить і машину факт що спробує забрати.

8. Shprotka

Shprotka Active Member

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Нічого собі, нормальні аванси.. Ну за чоловіка хай переживає, але чого вдавати з себе милу мачуху, якщо, перепрошую, в дитини є рідна мама? Мені це зовсім не подобається, вважайте добре і категорично не пускайте її на територію стосунків з дитиною. Щоб не вийшло "тато і тьотя добрі, мама погана" і ще чого гіршого.
    О, мінімальний план дій вже є. Побачите, далі все піде як треба, головне заручитися юридичною підтримкою, бути послідовною і не вестися на сопельки, провокації і погрози.
    100%. Головне не шукати з мотивом "щоб чоловік був в хаті" і "щоб дитину виховувати в повній сім"ї". Для вас з донечкою зараз головне - нарешті здобути спокій і психологічний комфорт.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Це дуже добре. Тепер ніяких сумнівів, коливань "а може..."
    В Вас є дитина, в Вас є Ви- життя продовжується

Зарас думайте про дитинку, про себе, а що має бути, того не минути. Як кажуть: погане два рази не повторюється

11. veronka

veronka зла друзя

а його і Наталчине дитятко, то не дитятко??? хрєн йому, а не дитятко - розмножився на стороні, то так зі сторони хай і допомагає тому дитятку. Дивно, а що, ті курви, що вагітніють від чужих чоловіків вважають, що діти дружини, то не діти, а от ЇХ, пардон, виплодок (і нє нада, що дитина ні в чому не винна - у всі часи їх байстрюками називали), то головніше і чоловік має своїх дітей кидати щоб до неї піти?? сорі, накипіло, у коліжанки зараз таке "щастя"!
    згідна. Бо таке вдома терпіть й очі закривати - себе не любити! А як ви себе не поважаєте, то він і подавно не буде!

12. Colombina1982

якщо робиш неспішні і правильні висновки. Це найголовніше. Бо так переглянути історію особистого життя Наталки, то, що не кажіть, драма на драмі. Зрозуміло, що це виснажує психологічно і не додає оптимізму. Головне зараз - спокійно розібратися в собі, відпустити минуле, а там і світле майбутнє не за горами ))

13. veronka

veronka зла друзя

+100 Даєш Новий Рік у гарному настрої!!!
    Новий Рік без старої скотини!))) мммммм, гарна перспектива!))
    ага, а поки сама себе не полюбиш....

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ось вже за це вам можна подякувати. Тому що багато чоловіків не можуть зрозуміти одного: залишаючи хоч щось, вони залишають не дружині ( як це міцно сидить у них в голові), а своїй дитині. Я не веду до того, що кожен чоловік повинен йти із хати лиш із шкарпетками, а до того, що при розлученні не варто виходити з підстав, що "зроблю будь що, лиш би "насолити дружині". Бо цим самим, ви шкодите і своїй дитині. Боїтеся, що майному своїх цілях буде розпоряджатися дружина? Та банально- напишіть дарчу на дитину.І це вже буде- "для дитини", а не для "жінки". Просто реально, от серед знайомих є стільки жінок, які при розлученні не просто ні з чим залишалися, а банально з дитиною на вулицю виставлялися.
    це треба просто пережити. Ніхто не каже, що буде легко. Буде важко. І, можливо, не один місяць. Але це того вартує. Бо врешті -решт ви морально "вилікуєтеся", почнете жити
    ви тільки "даруйте" не зі злостю, а з добрими почуттями. Бо врешті-решт зможете їй подякувати- якби не вона, ви би ще роками жили у свому закритому світі. А так- час усе розставить на свої місця. І, перефразовуючи афоризм, " якщо чоловік іде до іншої, ще невідомо кому повезло".
    як юрист скажу, що ці питання на форумі не вирішуються. Тут є дуже багато нюансів, які потрібно з ясовувати реально і щепетильно. Тому раджу звертатися не просто до адвоката, а власне до адвоката, який спеціалізується в основному на сімейних питаннях. Бо такі майнові справи можуть тягнутися роками.

15. roma roma

roma roma Member

Наталочко! Від всього серця я бажаю Вам знайти таку людину, з якою Ви будете впевнені в завтрашньому дні, не тільки в матеріальному плані а й впевнені у вірності любові та повазі.

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Так коханка і не любить Наталчину дитину, про яку любов можна говорити -Фальш!!!!Щей дзвонитить щоб познущатись.
    Я дуже рада за вас Наталочко, що ви приняли таке рішення, бо вчора цілий вечір думала про вас, так мені шкода вас. Бо колись теж приходилось прощатись з коханям.Правда ситуація не була така важка.
    Прочитала дописи Ігора. Він добре каже , тримайтесь , і будьте рішучою, бо то як заноза поки не відірвете не перестане боліти.

17. Colombina1982

Таки да, дитятки- не аргумент. Перепрошую, коли коханки знають, з ким мають справу, і не досить того, що влізають в чужу сім"ю - ще й намагаються "цілком" відібрати чужого чоловіка.. Та ще й методи не вибирають.. Вибачте, хотіли від нього дитину - ваш вибір. Ваші дитятки - ваші проблеми. Мої дитятки - мої. І ніхто нікому нічого не винен. Ще питання, кому такий "тятя" треба, можна поставити, звісно. І, як на те пішло - покинув раз, покине і вдруге, і дитятко не спасе. Сумнівне щастя. Але щось мені підказує, що оце диво ще не раз і одружиться, і дитину зробить, і кредитів набере, і бізнес почне, і поп"є кобітам крові. Такий вже в нього стиль життя..

18. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Наталю! Ви уявити навіть собі не можете, яка ви молодчинка!!!!!!!!!!!!!!!
    Оцей свій пост - читайте, якщо буде важко чи якісь сумніви. ВИ ВСЕ ЗРОБИЛИ ПРАВИЛЬНО!!!
    Три шлюби, троє дітей... Нема слів! Горбатого - могила!.. Повірте. А коли ото ваще щастя опиниться десь під плотом - хіба аж тоді щось зрозуміє.

Буде потрібна якась допомога - пишіть! Думаю, всі тут допоможуть!

Ви - геройка та молодець!!!
    Там не було за що триматись! І заради чого.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Хоч майтки, шкарпетки і мешти йому віддайте! Зимно на вулиці! :)

... Як буде, не дай Боже, проситись назад, так і скажіть, що не впевнені, що за рік-два то все не повториться знову. Нафіг. Зараз - точно!
    Чи не дай Боже, та друга "щасливиця" буде дзвонити з претензіями - не вступайте в розмови і т.п. Не приймайте претезій.

Нормальні курси водіїв - біля будинку меблів, здається. Або на Чмоли. Там хоч навчать.
    І я, і, мабуть, 99% форуму тримаємо за Вас кулаки! Ви все зробили вірно!!! Я навіть шокований трохи від Вашою рішучості!
    Жінки - таки ДУЖЕ сильні особистості!!!

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

О! Так тримати!!!

19. roma roma

roma roma Member

Може я не правильно зрозуміла, але та жінка за свою дитину говорила.

20. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

+1. Також воно все якесь дивне. То що вона - безмозгла дурепа! То - факт!

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Дуже влучно!!!

Статус теми:
Закрита.