Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bobryha

bobryha Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Я в роддомі лежала з дівчиною, у якої тато пішов до маминої молодшої сестри. (уявіть собі навіть таке буває)
    То мама сама змогла трьох дітей на ноги поставити, і все ок.
    А тато до своєї нової дружини( себто їхньої рідної тітки) жахливо відноситься. вони йдуть з базару і жінка тарабанить тяжкі сумки. йому людироблять зауваження, типу чому ти не несеш? а він на то відповідає " а нащо тоді мені жінка?".

і кому з тих двох сестер повезло?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Угум
    Рівно до того моменту, коли Ви про все забуваєте з тим іншим) Гарантувати коли саме той момент настане ніхто не може але, якщо буде саме той інший- він обов"язково настане
    Все буде добре

3. Kayla

Kayla Well-Known Member

Наталю, мені здається, що він взагалі страх потєрял. Їздить на вашій машині, бо його робота нова того вимагає? а що він дав вам? окрім, дитини, звичайно. це найкраще,що у вас є. якщо ви в зареєстрованому шлюбі, то кредити діляться при розлученні на двох. так що і він буде платити кредити теж. те, що він пенсіонер - нічого не означає. так само з пенсії будуть стягуватися аліменти. хай форумні юристи мене поправлять,якщо не так. тим більше, пенсія військова вже не 1500 грн, що там мало що би стягувалось... мені не вкладається в голові - старий пердун, на жінчиній машині, з кредитами, купою екс-жінок і дітей, без квартири і грошей великих, по суті? в мене тільки одне питання, точніше два: ЯК, ХТО на нього ведеться, хто ці жінки? і друге - це ж як мене треба тр*х*ти, щоб я про це все забула (то я про коханок):girl_devil:

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівки, ну не тим місцем жінка любить, а вушками, вушками. файно хлоп говорити вміє. точніше розказувати. такий я нещасний, дружина моя така фрегідна, не любить, не цінує, мені так холодно і самотньо вдома, а ти така файна, така перкрасна, чому я зустрів тебе так пізно.
    нда.

5. rose

rose Member

Є такі екземпляри "медом намазані" - вони не для сімейного життя, бо знають, що як не одна, то інша буде обовязково, дружині важко з таким чоловіком. Тут вже жінка має вирішувати, що їй краще підходить - закрити цю сторінку своєї долі, і знайти чоловіка для життя і щастя, чи мучитись все життя, бо як відомо "горбатого могила виправить", тим більше - приклад нагляд,- Наталка в нього вже третя дружина, наступною, яка "буде винна" , бо не вистарчає йому тепла буде та ж коханка.

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та жінки винні, що такі екземпляри існують. Можете мене закидати чим хочете, але якби не жінки, то таких екземплярів не було б багато.

7. rose

rose Member

Така природа жінки, хтось має силу волі, включити розум у вирішальний момент, і сказати собі стоп, -пальто, та не то)), а хтось, залежно від характеру - вірить і надіється, так я зможу його змінити, я та яка йому потрібна, та і просто закохається по вушка))

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та їх багато нема але вони є)))
    В мого свекра вже було не 3-и і не 4-и. Різного калібру: молоді і не дуже, худі і не дуже, українки і не дуже, віруючі і не дуже і ...
    Кожен раз йому бідоласі не пощастило

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Я теж так вважаю. До прикладу знаю одну жінку, якій скоро 33, і в якої просто нав'язлива думка знайти собі чоловіка, бо дуже боїться в дівках залишитися. Мені здається, що отаким легко "налапшити", оскільки вона марить ціллю облаштувати собі особисте життя, тому буде чути і бачити саме те, що хоче.
    Але в таких ситуаціях розбитих сердець вважаю, що то більше таки мужики винні, бо бачать "слабинку" жінки, і охоче з неї користають.

10. Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

В грузинів є така приказка : " Вкусивший г... однажды ,не откажется его попробовать во второй раз ". А судячи по дописам він уже не єдиножди...Мала я в молоді роки співробітницю .Нормальна сім*я ,діти немаленькі . Почалося в хаті все " не так ".Випадково дружина дізналася ,що з *явилася коханка .Не буду вдаватися в подробиці ,історія тягнулася довго,сварки,непорозуміння і т.д.Коли дійшла справа до розлучення ,почав проситися .Як в кожній сім*ї---діти-кредити- одумається-помилився-шкодує...Тіпа сім*ю зберегли ...Я переїхала в друге місто ,і зустріла випадково ту жіночку років через 20...Вона сама почала розмову про своє життя і сказала так: " Він як гуляв ,так і гуляє ,як пильнував тільки себе ,так і пильнує,ми живемо як чужі . Я перевела своє життя і зіпсувала життя своїх дітей.Дуже шкодую ,що пошкодувала його.Кредити легше виплатити ,чим ціле життя мучитись ."

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Йоптєль-моптель, та майте хоч крихту гідності та поваги до себе. Повірте, я знаю, про що говорю. Перш за все чоловік вас не поважає, і не поважає саме тому, що ви самі себе не поважаєте. Вам відверто плюють в обличчя, а ви ще й стелитеся та готові чекати. Імхо, найбільше, що людина може втратити, це гідність. Вам давно пора її відшукати.

12. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Доброго вечора.
    Якщо дозволите, кілька слів від розлученого 45-річного хлопа з шлейфом коханок.
    Ні-ні, я не Дон Жуан, який скаче в гречку 2 рази на тиждень і пишається з цього. Все було спокійно, стабільно, майже без дурнуватих вчинків. Останні кілька років, таки щось в голові змінилось. Мабуть, старість - не радість. :)
    Почну з головного. Швидше за все, цієї сім'ї у Вас не буде. Навіть, якщо Ви "пробачите" - хробачок гризти буде. Думаю, Ви б його побороли, але... Чоловік натхненний цим прощенням, при першій-ліпшій нагоді знову скокне в гречку. Не буду шукати причин, бо не знаю його. Але, як би це не було Вам зараз болісно чути - налаштовуйтесь на розлучення.
    Він просто сцикло. (Як і я, до речі. Не любив таких розмов). Повірте, "мозги" буде Вам парити ого-го скільки. Поки Ви себе не доведете до ручки і не виженете його з хати.

Тільки не надумайте їй чи йому це казати (!!!), повірте, її чекає ще гірша доля ніж Вас. Хіба, за одним вийнятком, про який напишу нижче.

Вибачте, розумію під якими емоціями це написано, але, якщо почитати "на тверезу голову" - катастрофічні нісенітниці! Почитаєте оцей свій пост через три роки - Вам самій буде і смішно з себе, і соромно.
    Я так розумію, він - слабовольна, слабохарактерна шмата. Боягуз. Власне той один випадок, якщо тамта баба - стервоза ще та (а так виглядає з тої вашої розмови), що вона візьме його "в руки" так, щоб він крока без її вказівки боявся зробити. Тоді то буде - щаслива сім'я.

Ось це і є, мабуть, помилкою.
    Дівчата і жінки! Я знаю, що ви любите по іншому ніж чоловіки. Я знаю, що, як правило, ви готові "розстелитись" перед тим "єдиним". НЕ ТРЕБА!!!!! Ми сприймаємо це, як належне. Взаємно віддаємо вам, порівняно - мізер. Не тому, що не любимо, а такі ми є. Сухіші. А оці "парникові" умови, відсутність зобов'язань співрозмірних вашим - власне і породжують те, що хлоп має і час і бажання десь "на ліво". Або з друзями на пиво, в кращому випадку. Відностесь до нас рівноправно! Залучайте до сімейних проблем та обов'язків. Ми не парникові орхідеї чи то нарциси.

Наталка, женіть цю "скотину, яку любите". Чим більше Ви ото його "прощаєте", тим більше падаєте в його очах, тим більша ймовірність того, що він звалить до іншої. Це в кращому випадку. В гіршому, якщо йому так комфортно, і далі буде парити мозни Вам про "розмову не на часі", "втомлений, знервований з роботи" і т.п. До речі, як йому забракне варіантів, скажіть. Я підкину ще з десяток.

Загалом - ТРИМАЙТЕСЬ!!! Повірте, все то мине! І все залежить - виключно від Вас!

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Вибачте за кількість відповідей. Пишу, по мірі читання Ваших постів.
    Я таки вірно зрозумів, що він - шмата. Підняти руку на жінку... таке роблять лише боягузи. Або кінчені дебіли. Ще не знаю хто з них у Вас.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Знайдіть хорошого адвоката.
    Машина - не Ваша, а спільна. Як і кредити, до речі.
    Я не юрист. Але, бігом машину "подаруйте" сестрі, брату, свату тощо. Щоб чоловік не знав!
    При розлученні, можливо військовий офіцер з честтю чи хто він там, візьме кредити на себе. В найгіршому випадку, є два варіанти:
    1. Довести в суді, що кредити брались для нього / його бізнесу, отже, повішати на нього повністю.
    2. Розділити, як спільне надбання порівну. Вже буде не 50, а 25тис.

Знаю, що ото писати легко, а відважитись важко.
    Маю однокласника з подібними проблемами. Плюс алкоголь. Ото вони вже років 20 не розлучаються, бо не можуть поділити квартиру. А по однокімнатній кожному - обом мало. Так і живуть - все життя в скандалах та бійках. Навіть два рази за ножі хапалися.
    Ви готові до чогось такого?

13. Сана

Сана Active Member

Ваш чоловік добре "пристроївся". З однієї сторони живе з Вами, Ви про все знаєте, він нічого не приховує. З себе відповідальність зняв і розв"язав Вам руки. З другої сторони є коханка і перед нею він не поспішає брати відповідальність, залишивши Вас. Його все влаштовує. Тут треба діяти Вам і, як на мене, то Ви правильно зробили, що дали час, але потім дійте рішуче. Бо щось мені здається, що він так і не прийме ніякого рішення.

14. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Ото мені треба було почитати насмперед. Букв було би менше. :)
    Я там десь зверху писав: все минеться!
    Головне, якщо приймете рішення, не розтягувати "задоволення". Раз відмучитись і забути.
    Повірте, будуть і інші, буде і довіра.
    Моя колишня дружина - замужем за чудовим мужчиною, який її обожнює! Я навіть інколи сварюся з нею, щоб вона не спекулювала цим і не зловживала. У мене теж все гаразд.
    Життя на цьому не закінчується. Все, що нас не вбиває - робить нас сильнішими... і мудрішими.

ЗІ.
    Не рецепт. Просто думки вголос.
    Якщо Ви поясните чоловіку, що Вам, як жінці і матері не дуже приємно, що він з вами в одній квартирі. Однин посуд, одні рушники, одна постіль. А він лазить чорт і де і чорт і з ким. Попросіть, щоб таки забирався з хати геть. З гігієнічних та психологічних міркувань (Вам - важко).
    Машина - Вам самій потрібна. На роботу їздити, дитину в садок возити тощо.
    Може він погодиться матеріально допомагати дитині? За квартиру, трохи продуктів, одяг...
    Якщо не погодиться, всеодно женіть нафіг.
    По любому, на Новий Рік, не втримуйте його. Всеодно піде, або буде злий, як пес, а Ви будете *****! Зробіть розумніше - виженіть! "Не хочу з тобою собі свято псувати!" і т.п. Це вже буде відхід від вашого традиційного "парникового нарцису".
    Але не тіште себе ілюзіями, не будуйте на нього планів.

Останнє редагування модератором: 27 Грудень 2013
  15. Наталка

Наталка Well-Known Member

IgorLvivM-спасибі за чоловічу думку і таку точку зору,і пітримку,просто в собі це все тримати важко а розказати комусь не так просто...

16. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

А ще щось кажуть про якусь не таку жіночу логіку! Підписуюсь під кожним Вашим словом!
    1. Не молоденький жеребець. (Я ж делікатно написав? "Старий пердун" - витер).
    2. З кредитами.
    3. Наплювало на жінку.
    4. Наплювало на дитину.
    5. З невідомо якими роботами та прибутками.
    ... Невже все так погано у Львові з мужиками, що і таких підгрібають?

До речі, щось з тими військорвими не так. Згадав історію десь 3-річної давнини. Чоловік, жінка.
    Він - бізнесмен. Погулював час від часу. І тут у неї з'явився коханець. Військовий. Клявся, божився і т.д. Вони розлучились. Трохи з боями. І військовий "пропав" ще в процесі розлучення

17. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Як би не було важко (морально, матеріально), але це Ваш крок вперед! Тому не вагайтесь, женіть від себе того хлопа бігом, не задумуючись!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Наталочко, збирайте манатки і втікайте! Він не зміниться!
    Був в мене такий собі подібний досвід; була я молода-зелена, зустрічались, закохалась, почали житти разом. Прожили 2 роки в цивільному шлюбі, а та скотина 1рік мені зраджувала!! Таке собі подвійне життя від. Причому та кобіта була вхожа в мою хату! Я то все болісно переживала. І розлучатись не хотіла, і паузу ми робили, і розходились-сходились і вени я різала((( Коротше, пішло на то все десь 1,5р А потім я зрозуміла, що "насільно міл нє будєш..."
    Все налагодиться! Вам є заради кого житти! Він не вартий того, щоб за нього боротися!

19. kraplynka

kraplynka реалістка

IgorLvivM, прочитавши як ви розумієте жінок, і поганих чоловіків осуджуєте, і враховуючи те, що
    зрозуміло, чому ви
    Жарти жартами, але то дуже приємно читати, що ви із власного досвіду зробили певні висновки, і що в майбутньому певно комусь трапиться вірний, люблячий та розуміючий чоловік - ви :)

20. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Трохи не так. В таких історіях немає "поганих" чоловіків чи жінок. Можна, звісно, стратити кілька десятків чи сотень годин психотерапій та психоаналізів і пробувати шукати хто поганий, чому і коли почався розрив. Очевидно, що якісь помилки робила і Наталка. Я при розлученні і після говорив і говорю до тепер: винні - обоє. 50 на 50. Він витворив щось не те. Чому? Бо вона йому щось не так дала. Чогось йому бракувало. Або було забагато. Чому? Бо чогось не додав / не зробив він. І т.д., до безконечності. Простіше, прийняти 50 на 50 і дати один одному спокій. Все решта - глухий кут і страчені нерви.
    Думаю, якщо зайти на якісь "Чоловічі посиденьки", то знайдемо там дописи, яка "Наталка" погана, а він - бідний нещасний. :)
    Я не намагаюсь тут звинувачувати чи його чи її. Просто, з досвіду кажу, що на мій погляд, цій сім'ї - хана. Він, як мужик, мав би вирішити це питання.
    ... Але разом з тим, на жаль, повторю, що то я писати - герой. Бо сам наробив в житті також багато дурниць, про які шкодую. В т.ч., що до жінок. В окремих, на щастя не чисельних, випадках, також заслуговую епітету - скотина. (Вибачення попросив. Не завжди отримав).

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

ЗІ. Але, якщо сюди додати оте давнішнє "рукоприкладство" і сьогоднішнє "не на часі" - то скотина однозначно він!
    ... Одного не можу зрозуміти, якщо воно вже було, то навіщо було продовжувати стелитися, догоджати, оберігати? Якщо він зараз не може виділити Вам 20хв часу у ТАКОМУ питанні, ви наївно думаєте, що за 2-3 дні у нього "з'явиться час"? Ви ж не про колір люстри хочете з ним поговорити!

... Типова жіноча помилка: любити насамперед когось (чоловіка, дітей), а потім, якщо вистарчає часу та здоров'я - себе. Не знаю хто написав, але, якщо людина не вміє любити себе, вона не вміє любити нікого!

Статус теми:
Закрита.