Зрада чоловіка, що робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Іксік, 23 Жовтень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Трохи ви собі суперечите....нє...
    А хіба можна
    Як??????То вже називається лицемірство, якщо без любові. Як можна ДОБРЕ прожити БЕЗ ЛЮБОВІ? То не добре, то як друзі хіба, для галочки чи що?

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

+100! По-моєму дописувачка сама добре не прочитала і не зрозуміла цієї цитати.
    Любов прощає все. Бог є любов і він прощає людству наааабагато більше ніж зраду, тому тут якраз навпаки, а авторка трохи помилилася з цитатою.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дякую за компліман!:girl_in_dreams:

3. Housewife

Housewife New Member

це не компліман, це жарт ;) Сподіваюсь ви не образилися :) Просто шютка-юмору. Завжди вважала, що він у мене є :)

4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

5. marianast

marianast Well-Known Member

Власне, Ви, прочитавши мій допис, стоїте на позиції зрадженої, яка має простити, виходячи з цитати. А я цитувала Біблійне тлумачення любові ЯК АРГУМЕНТ КОТРИЙ ЗРАДУ ВИКЛЮЧАЄ!!!!!

6. Orman

Orman Модератор-бомба

а що людина, котра любить не може помилитися? Тобто мені важко уявити ситуацію в якій дійсно любляча людина може зрадити, але це не значить, що такі ситуації не існують взагалі. А потім яяяяк усвідомить, що наробила, яяяк розкається (насправді), і що кажете, викидати? Я б подумала, разів мільйон.

П.С. и незачем так орать.

7. marianast

marianast Well-Known Member

Якщо людина, яка любить, хоч на секунду подумає якого нестерпнопекучого болю вона завдає коханій людині, або чим вона ризикує зрадивши - зупиниться. А якщо не зупиниться то любов до самого себе взяла гору. Це ж не просто проступок - поговорили, поплакали,покаялись-живемо далі. Це пожиттєва втрата довіри, і не лише від дружини чи чоловіка......

8. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

ага а чортик на плечі говорить- а може ніхто і не замітить...
    Ну ще один нюанс такі речі,як то кажуть,на сухо не робляться. А в неадекваті можна таких делов наробити.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Спокуса існувала завжди і буде існувати поки існує світ. Навіть Ісуса диявол спокушав. Не треба такої категоричності, може колись ви будете потребувати милосердя і прощення, а людина вам його не дасть.
    Для мене річ зради недопустима. Я як подумаю, що я могла б зрадити, то всередині аж перевертається все, мені здається що я не змогла би жити з тим соромом, навіть думається краще вже мене, ніж я.....Але я ніколи не кажу "ніколи", ні про зраду ні про прощення. Знаєте як кажуть: "зарікалася свиня в болото не лізти".

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

От про зарікання, цілком підтримую Лідочку. Тому тепер не зарікаюсь ні від чого...

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Зраду можна пробачити, але ЗАБУТИ ніколи. Людина яка любить, і яку зрадили, ніколи не зможе довіряти на всі сто. Я також напевно максималістка, але здається що, якби мені чоловік зрадив, і навіть якби я пробачила(хоча скоріше не пробачу), то не змогла б забути. Весь час би уявляла, як він був з кимось...... Сама б не мала життя спокійного і йому б не дала.

12. notiko

notiko New Member

Я мала на увазі, коли це лише одноразова помилка чоловіка І повторюсь , коли є те за що варто боротися..... Звичайно, чоловіка гуляку -хіба, що могила виправить..

Лідочка я тебе підримую!!!

13. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Пробачити?- Пробачу.
    Забути?- Не забуду.
    Заплакати?- Заплачу.
    А далі- будь, що буде...
    ДО

Зраду пробачити важко, але потрібно. Бо носити в собі той біль, гнів, ненависть, ще гірше. Звичайно, щоб перебороти цю образу і загоїти рани, потрібно не мало часу.
    Основне знайти в собі силу, мудрість і терпіння, зрозуміти, що в більшості випадків, в цьому винні обоє партнерів (хтось більше, хтось менше) і постаратися щось змінити як в своїй свідомості, так і в свому побуті та оточенні!

14. Jes

Jes New Member

З однієї сторони, яка може бути любов - коли є зрада. А з іншої - якщо він повернувся до вас, значить ви йому дорожча за цю "дівку" з якою він тільки перепихнувся.

15. Viktorina

Viktorina New Member

Ніколи людина не знає,як поступить в тій, чи іншій ситуації, а тим більше таке делікатне ,як взаємні відносини між коханими людьми.Важко простити зраду , але треба все таки дивитися на обставини зради.:girl_flag_of_truce:Тому я так само думаю: "Ніколи не кажи ніколи...":girl_yes:

16. Memi

Memi New Member

В даний момент я переживаю зраду чоловыа яка тривала 1 рык ы 8 мысяцыв,щодня.смс,зустрічі.серце рвлося.бо сильно його люблю.у нас дитя 4 роки.Дівчата я зрозуміла,якщо є зрада -виноваті обоє.ми поговорили.і вияснили,що я охолола повнстю.в буденності справ,і це чиста правда

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

отже він пішов шукати ласку.тепло на стороні.а любові там не було, Я розуміющо це не оправдання.мені страшно боляче.але я знайшла ліки від цього,я щодня з ним розмовляю на цю тему,і шукаю що ж було н так в тосунках наших.що він пішов на такий крок,помалу виясняю.і чую це з його уст,а не зі сторони.це на агато легше,він розкаюється-щиро.чому б не спробувати почати все спочатку

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а це дійсно так чи чоловік вам таке внушив???

Останнє редагування: 27 Серпень 2010
  18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це дуже добре,що ви можете так тверезо оцінити ситуацію і ще й побачити свої помилки в тому!Але зрада 1 рік і 8 місяців-це не просто якась випадкова захопленість...Надіюся,що ваш чоловік таки оцінить вас,як дружину і кохану людину і у вас все наладиться!

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

звичайно,що варто! Але тільки в тому випадку,якщо він дійсно розкаюється в тому! Бо якщо він побачить,що ви його пробачаєте і йому то сходить з рук і почне далі зраджувати, терпіти не варто!

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Memi, насправді дуже співчуваю, що довелося таке пережити. І бажаю всього найкращого!
    Але я не уявляю - ви зможете надалі нормально з ним жити? Чи будете аналізувати постійно себе і свою поведінку, щоб знов не охолонути?...

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все залежить від бажання, бо можна і надалі спокійно разом жити тільки просто справді треба працювати над відносинами. Не знаю, в випадку Memі, хто більше наробив помилок і хто більше завинив... але пам’ятаєте фільм «Секс і місто» де показано помилку яку зробив Стів, коли зрадив тій риженькій (як там вона?). Психолог їй сказала, коли вона дуже возмущалась а де у мене гарантії, що гарантій нема ні в кого. Треба просто вірити адже герої дуже любили один одного і багато помилок і холодку з її сторони кинули його в обійми іншої жінки. Це його не оправдовує аж ніяк але видно щоб жінка задумалась вона мала пережити цей жахливий шок - зраду коханого.

Добре кажуть що Бог нам дає те що ми можемо витримати. Я знаю що ми пережили всіляке і зраду з мого боку і залицяння до іншої кобіти з його при тому всьому ми завжди любили один одного страшенно. Коли люди на нас подивились збоку то зразу сказали що між нами існує дуже тісний зв’язок незважаючи на всі сварки і суперечки.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Ви тільки дивіться не перегніть палку тими розмовами, бо вийде так що ви себе аналізуєте, розбираєте на запчастинки а він і втішиться що ви себе картаєте і може цим зловживати.

Статус теми:
Закрита.