Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Якщо жити лише минулим, то та. Порішали і пішли далі, нема чо ятрити ту рану.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відчасти згідна. Тільки справа тоді вже не в "ятрити рану"(тоді ніяке це не майбутнє, безмістовно ), та надлом є. Все гоїться але місце перелому- воно вже слабше і про нього пам'ятаєш, намагаєшся обережніше з ним. Це, як і будь які інші трагедії/неприємності так і події щасливі, щось змінює в свідомості, переусвідомлення є, зміни але про свій перелом навіть невільно пам'ятатимеш і в певні моменти будеш обережнішою там, в тому місці. То не факт, що так і всіх. Можливо є люди, котрих таке не ламає і то є не зле, так легше, мабуть.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  3. Rona

Rona Мама-йожик

Так, то залежить як сприймати. Можна дати собі на спокій, побути своїм адвокатом трохи. Значить це потрібно було, аби зрозуміти щось. Бо інакше не доходило. І так, будеш обережніше, думати, що казати і робити. То все уроки. На чому зосереджена увага, те й стає важливим в житті, виходить на передній план. Ми ж можемо робити вибір, куди увагу спрямувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Випадки бувають різні.Можна пробачити,але забути...Хробачок сумнівів залишиться,маленький,схований далеко-далеко буде ворушитися і нагадувати про себе при нагоді.Така моя думка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. solana rok

solana rok Well-Known Member

Просто є люди, які висновок зробили і пішли дальше, дивлячись в майбутнє. А є такі, що живуть в минулому. Я думаю, то особистий вибір кожного, як йому жити. Особисто я вважаю, що зрада - це шанс стати ще кращою, самовдосконалитися, поглянути на світ іншими очима, декому корисно побачити, що чоловік не святий, декому, варто навчитися прощати чи вчитися відпускати і бути щасливою незалежно від обставин. Головне винести з того урок, бо інакше станете на ті ж самі граблі.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

6. zetta

zetta Well-Known Member

Однозначно згідна з Сатьєю , якщо чоловік накосячив він має розбитися в пляцок і зробити так щоб жінка забула зраду, жодного поводу не давати, доказувати кожен день що то була помилка . Тільки так. Не уявляю як жінка може жити спокійно якщо вона більше сама з собою працювала і заспокоювала себе щоб пробачити, не думати, не зриватися .
    Є звичайно інша ситуація де жінка буде терпіти і закривати очі ради житла, грошей, дітей, і тд. але то інша історія.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Теж частково згідна з @Rona, бо буває що чоловік по п"яні раз гульнув, але як тривалі стосунки збоку мав, і каже прямо жінці: "вже не люблю", то що там робити і рятувати? Щоб такі діла прощати і далі будувати щасливу сім"ю треба щоб двоє хотіли і старались для цього:girl_yes2:. А то як хтось терпить, а комусь по фіг то не думаю що щось добре вийде, або як хтось навіть провину визнає і хоче вернутись в сім"ю, а жінка до кінця не пробачає, то теж нічого з такого не вийде:girl_yes2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Siania

Siania Love Life

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. solana rok

solana rok Well-Known Member

Я не казала, щоб то спускати з рук чоловікові. Він боятися ще раз так вчинити. Я за те, щоб бився посуд і т.п. Але то чисто, щоб спустити пару і дати чоловікові зрозуміти, що ви себе поважаєте.
    То просто про то як жінка має то сприйняти для себе. Не гризти себе чи принижуватись. А йти далі. Про висновки чоловікові знати не треба

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Думаю, @solana rok мала на увазі стати кращою для СЕБЕ, а не для "того негідника".
    Чомусь дуже мало людей можуть визнати, що їм є над чим працювати; і сприйняти таку от гів..ну ситуацію, як поштовх до розвитку чогось нового і кращого в собі.

• Подобається Подобається x 6
  11. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Я от заходжу і читаю....незнаю що написати(. Мої думки гуляють і змінюється все. Ми живемо окремо зараз він з нею, але приїжає кожного дня до дитини і до мене дзвонить постійно просто так поговорити. Я якось трималася вирішила що мені так краще, але цю ніч знов не спала( воно лізе в голову, а лізе не так зрада не так те все що сталося, а лізе інше.... я лежу і слухаю як їдуть машини і думаю от може він приїде і скаже що все буде добре і він нідо кого не піде( все спробує виправити і заспокоїть мене, але розумію що ні(. Я відпустила його на словах, стараюся не думати, але з серця ще невирвала(. Я впевнена що справлюся з усім сама, бо ще небуло нічого такого що я незмогла б сама зробити або незнайшла виходу з ситуації, і тим неменше я хочу якогось чоловічого плеча, і відчувати якусь захищеність. Я всеодно працю над собою, слідкую бо вирішила що спочатку змінюся зовні, а потім прийде час і я змінюся в середині просто єж речі які не відбуваються так швидко) головне йти до цього і мати бажання) я непадаю духом хоча часто хочеться) в мене є найкращі ліки) це донечка, бо піклування про неї і обовязки домашні і відповідальність дають мені сили і я забуваюся). Думаю потрібний час. Час все покаже. Незалежно чи вернеться він чи ні я планую зараз все для себе і дитини. Я надіюся що і психолог мені допоможе бо я хочу просто це забути і навчитися не згадувати. Як вище дівчата писали жити майбутнім і недивитися назад. Хочу навчитися все відпускати бо думала що відпустила, але ні не все(. Знаю що все що не робиться робиться на краще) і все буде добре). Час лікує всі рани і надіюся шрамів не буде.

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Keira

Keira New Member

Shokoladochka, в мене ті ж відчуття. І точнісінько та ж ситуація. Але ми вже розлучені, і сил мені бракує дати йому малечу бачити. Не можу переступити через себе. Бо раніше не замічав їх, і не допомагав з нічим. А тут хоче показатись ідеальним татком. Одна надія на психолога...

13. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

в мене з дитиною він проводив час і хотів бути з нею. Він від дитини не відмовиться бо дуже любить а я неможу заборонити бо це татко її і він їй потрібний, мені приносить радість те як вони проводять час, бо дитина щаслива, для мене це головне. Я ніколи про нього їй нескажу нічого поганого бо це татко, він в її очах найкращий. Я єдине заборонила возити дитину до тої другої і недозволила, щоб дитина взагалі контактувала з нею, це моє право і думаю він буде поважати ці вимоги. Про розлучення ми не говорили взгалі і це питання не піднімали. Думаю час розкладе все по поличках.

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

і про що ВОНО ще хоче говорити?
    вибачаюся, що різко, але то брєд, живе в коханки і ще щождня своїми теревенями доводить дружину. Думаю його вчинок сказав сам за себе, не потрібні зараз вам його слова, будь які.
    Хоче з дитиною бути, прошу дуже. Ви в той час йдіть займайтеся своїми справами.
    Я би ще подумала, що може він хоче змінитися, якби пішов жити просто окремо, а не до коханки. А тут, всі слова вже сказані, його вчинком.

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. jylanda

jylanda занууууда

оте замовчування розлучення з боку чоловіка може бути признаком того, що він собі залишає запасний аеродром. В разі розчарування коханкою він собі думає, що зможе спокійно повернутися додому. Або ж ходити туди-назад... Це звичайно дуже прикро чути, але подумайте, чи хочеться вам бути в такій ситуації. Але подумайте про СЕБЕ і свій комфорт, не думайте про мотиви і "важке" життя коханки, чоловіка. От хоч раз в житті подумайте про ваш особитий комфорт, ваші почуття і потреби і від цього відштовхуйтеся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я довго терпіла щоб не писати, але то вже капець. Чоловік зробив вибір. Єдине, на що має право - бачити дитину. І має обов"язок забезпечувати її. Які розмови по телефону? Про що? Хіба домовитися коли дитину забере і приведе. Все.
    Які надії-прощення? Все.
    Зараз ви займаєтеся собою, наніч п"єте снодійне легке щоб добре почуватися і не мучитися. Вдень спорт - обов"язково! Він помагає голову почистити.
    Відколи чоловік сказав, що не любить - це не ваш чоловік і нічого не зміниться. Максимум - буде життя разом, але воно вам треба?

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

@shokoladochka ви зараз в непростій ситуації і я вас добре розумію бо теж була колись така дурна
    єдине що пораджу не давати йому надії що він може до вас повернутись, знаю що це важко буде зробити, але все ж треба... дівчата праві що пишуть про "запасний аеродром", неможна перед ним показувати що ви жалкуєте про ваш розрив, ви повинні показати що вам добре без нього... а щодо телефонних розмов то вони повинні обмежитись питання що стосуються лише дитини, жодних розмов на інші теми, бо він ну чесне слово як султан :girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ні, таке теж не треба показувати, бо не правда ж. Показати треба, що він КОЗЕЛ і якщо хоче виправити ситуацію, то має добре попотіти. І не треба з ним говорити зараз. Ну про що? Чи поснідав сьогодні смачно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  19. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

+1000
    я колись так робила і мені це реально допомогло стати впевненошою в собі

20. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Тут не скажеш ніц без мата геть його від себе гнати

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk