Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нетактовно і різко.. Неможливо знати, що відчуває зраджена , але любяча жінка. То вир емоцій, то дуже складно і потрібен час. Порадники то всі хороші, але збоку радити надто легко.
    --- дописи об"єднано, 10 Липень 2016 ---
    А може просто спробувала простити, бо дуже хотіла, але не може бути з ним поряд зараз. Хай і гарячка, ну і що? То зрештою її життя і її право. Думаю просто дуже важко, коли сильно любиш людину, але бачиш, що взаємності нема...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  2. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ви вважаєте, що ілюзія це краще? Я розумію, що всередині то все складно. Але чоловік то не бачить середини. Знаєте, є практика, написати список мінусів чоловіка і описати свої реакції на них, А потім глянути на себе збоку.

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

3. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Доречі десь читала що це дієвий спосіб. А так як Шоколадка не хоче показувати свої емоції при дитині, може доцільно було б написати йому листа. Там можна всі емоції вилити, і дитина ще не прочитає. а головне чоловік дізнається що у вас на серці. Тільки писати все що думаєш і не редагувати.

4. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Передумала бо не любить мене любить іншу або він так думає це його слова.( Я неможу тримати його біля себе бо бачу що немає ніяких почуттів і старань з його боку. Так він обрав сім"ю в усьому зізнався, вибачився, але це не життя коли нема любові, немає взаємності. Я хочу щоб мене цінували і любили, поважали, хочу сімю і бути щасливою, цього зараз немає( тому вирішила сама прийняти рішення підняла це питання ми довго говорили, і я небачу іншого варіанту тільки зараз розійтися, нехай поживе там з нею, чи де хоче, можливо він змінить своє ставлення до мене і щось зрозуміє, а якщо ні то так і буде. Дитину він не покине і допомагати буде і хоче, йде він від мене. Я незнаю за свої зміни на скільки я змінилася, але я не та яка була однозначно. І рішення мені це не просто далося. Я над цим думала давно просто боялася дуже мабуть більше самій залишитися з дитиною. І зараз мені страшно, але краще буду сама. Я б дала більше часу але небачу зараз в цьому сенсу бо він зациклився, а я неможу так бо свідомо знати що нелюбить і бути з ним. Чи вибачила думаю що так я вибачила, але є речі які ще незабула і згадувати не приємно, але я знаю що забуду бо час мені допоможе з цим справитися і дитина зараз мої ліки. Дуже маю велику надію на психолога, щоб допомогла в собі розібратися бо я місцями нерозумію свої думки і свої вчинки, а ще деколи нерозумію своєї реакції на деякі його слова і вчинки. Чесно я нівчому зараз не впевнена і незнаю чого чекати і живе в мені ще надія що він поживе там і вернеться до нас, але боюся про це думати бо боюся розчаруватися. Дякую дівчата що вислухали.
    він до того казав, що ще любить і дав надію, а вчора ми говорили і він сказав що не любить мене, і неможе з собою нічого зробити.

• Подобається Подобається x 2
  5. Melian

Melian Well-Known Member

Тут підходить фраза: " любиш - відпусти. Що твоє - до тебе й повернеться; а якщо ні - то ніколи твоїм й не було"

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. shokoladochka

мені не то слово важко я горю вся( емоції не в порядку, він зробив помилку що дав надію. Хоча він сказав що досі не впевнений в свому рішенні і сказав що може він помиляється, але жити з таким стресом і думками я неможу з ним. Хоча ці останні дні ми були сім"єю ми не сварилися вже днів 3 спокійно все обговорюємо він дома весь вільний час проводить, приймає участь в усіх домашніх справах, став уважнішим але це не любов це просто він відчуває провину, і хоче її якось згладити, але це не те чого я хочу.
    пів блокноту списано( там все що не хочеш( писала і коли емоції пеерповнювали і коли просто хотілося з кимось поділитися а під рукою тільки блокнот і ручка. Чоловік вчора читав те все і плакав і сміявся різні емоції в нього були на те що я написала і довго мовчав потім після того всього.

7. solana rok

solana rok Well-Known Member

Хай Бог вам в тому допоможе. Бажаю вам відчути самодостатність, навчитися правильно показувати свою внутрішню красу, цінувати і любити себе. І краще вбийте в собі думку, що він повернеться, повірте, полегшає. Я майже впевнена, що вернеться, А як ні - то точно пожаліє. Ви варті того, хто робитиме вас щасливою, не зважаючи, на буденні труднощі

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
  8. shokoladochka

я зараз теж так думаю, хоча я перед тим думала що треба боротися і зберігати сім"ю.

9. Rona

Rona Мама-йожик

Вам треба то спалити, завершити процес очищення
    А любов це як? Казати, що любиш чи що? Любов - це дії. Є така давня притча.
    Прийшов одружений чоловік до психолога і каже: "я не знаю, що робити, у нас з дружиною троє діток, ми багато років разом, та я її більше не люблю... Нам розлучатись?"
    На що йому була відповідь: "Любов - це дії! Любіть її - піклуйтесь про неї, дбайте, готуйте сніданки, допомагайте у справах, догоджайте, і почуття повернеться".

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Luika

Luika Member

Та звичайно, що відчуває провину, але від Вас чекає прощення, тому і помагає, і дома весь час. Повірте, якби не любив, то швидко б валізи зібрав і погнав до тої. Значить не все загублено. Дайте шанс на щастя собі ійому. Пройде трохи часу, життя ввійде в ту ж колію, і ваша з чоловіком любов прокинеться. А зараз після стесу, що ж ви хочете. Спокійно живіть разом, не женіть його. За де-який час будете мати золотого чоловіка. Слухайте своє серце.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. shokoladochka

Це гарно написано і гарно сказано. Але коли він каже що любить іншу тоді я незнаю чи зможе він її забути а мене знов полюбити.
    я незнаю як правильно буде. можливо ви праві. просто якби небуло тих слів я люблю її тоді було б набагато простіше.(

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Йой, @shokoladochka мені Вас жаль але жалію вже тому, що Ви, як травинка- куди вітерець дмухне, туди й хилитесь. Або йдіть пошвидше до спеца, або складайте вже і негайно все на місце в голові. (бажано на ДП не заходити , поки не буде порядку. вплив не здоровий). Що ж Ви така невизначена, то ж Ваше життя.
    Я не від фонаря пишу- плавали. Геть всіх і все. Є Ви і доля. Ваша доля. Хочеться і колеться не може бути.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  13. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Як на мене то ваш чоловік зараз закоханий у ту іншу,яка всіма силами намагалася зробити для нього хорошу картинку . а закоханість проходить , це не любов . любов це рішення,яке ви прийняли бути разом ,почуття яке не оживити за два дні. На це потрібно багато часу, бажання бути разом . і тиждень то занадто мало,щоб пробачити чи зрозуміти що ти хочеш від чоловіка. Дайте собі більше часу не приймайте ніяких рішень і вигнати ви все встигнете,подивіться що з того вийде . бо за два дні важко як на мене зробити якийсь правильний висновок . і оте ваше рішення пробачити і зберегти сім'ю .ви поспішили і от зараз зрозуміли що помилились.то треба було зразу вигнати , покричати , лахи викинути його з хати . а зараз...коли він вернувся ви знову спішите...такі качелі то не добре... Дайте собі час , не спішіть з рішеннями ...

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

14. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Повірте, після зради не так вже й просто спокійно жити разом і робити вигляд ніби нічого не відбулося.
    Можна себе запевняти, що "я така сильна, переборю все" і т.д., але жити з чоловіком, знаючи, що він закоханий в іншу, надзвичайно складно.

Останнє редагування: 11 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Я правильно розумію, ви готові його прийняти,навіть якщо він у неї поживе? Спробує,переконається,що таки любить вас і хоче жити в сім'ї? Мало йому було рік спроб?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Orman

Orman Модератор-бомба

а те що після гарячки завжди буває відходнячка.
    Я ж не кажу не прощати. Я кажу не спішити. З жодним рішенням.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А що такого?

Деяким жінкам такий факт би дуже вдарив по гордості. І не прийняли б, навіть якби дуже любили. А деякі мають почуття сильніші, ніж гордість.

А поміж тим дуже навіть можливо, що через декілька місяців би відкрились в гуляки очі, зник би флер закоханості, і зрозумів, де кохання, де мругання. І якщо б позичив в сірка очі та повернувся, можливо, на все життя би запам'ятав, що мало не втратив. І якщо почуття дружини ще не вмерли, то чого мучитись?

Скільки людей - стільки характерів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Чоловіки такими словами не кидаються. Якщо прямо вам таке заявив, то напевно справді нема за що там триматись. Та хто знає чи не прибіжить він до вас потім, коли "романтіка коханки" улітучиться? Цілком можливо що прийде. Але щось з його боку старань владнати сімені справи я не побачила (з дописів), а от ви справді і старались і собою почали займатись, то по любому вам піде на користь. Робіть як підказує серце і совість, знайте що ви хороша людина, жінка і достойні щастя, ще й маєте донечку, для якої є дуже потрібні, то ваша помічниця буде)) Тримайтесь і старайтесь не нервуватись через те що не в ваших силах.

Останнє редагування: 13 Липень 2016
  19. Whiff

Whiff Well-Known Member

@shokoladochka
    Никогда и нигде не будьте запасным аэродромом.измена дело плевое у мужиков,многие прощают или делают вид что не знают. но если сказал,что не любит вас, то отпустите. Поверьте, жизнь готовит вам что то намного лучшее и стоящее. А все эти испытания нужны, чтобы в будущем вы больше не наступали на одни и теже грабли. Чтобы переоценили некоторые вещи в своей жизни, сделали выводы и усвоили уроки. Потому как на занятое место не может прийти новое.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Зрада залишається зрадою.Як її не пробачай,а рана залишиться.

• Оптимістично Оптимістично x 1