Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Який гарний настрій? Чоловік, із яким 10 раків разом вже рік спить із іншою. Не раз, не по п"яні, а РІК!!!
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2016 ---
    ну пофіг. нехай я істеричка. Я би не змогла себе стримувати. Плакала б, билась, кричала, точно би його скалічила якось, шмотки і документи і якісь дорогі для нього речі певно б клочья. Ну а потім вже б стала королевою. А відразу як королевою? Була б такою -- то рік би не зраджувпав із іншою'

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  2. Melian

Melian Well-Known Member

Я то розумію, але якщо форумлянка хоче зберегти сім'ю, то тикання сто разів тим чоловікові до позитивного результату не доведуть. Зрада - це факт, це вже сталось і цього не зміниш. Тепер треба обговорити причини винекнення цієї ситуації і як з неї вийти. Але не з криками і плачами, а достойно, з холодною головою. Не просячи чоловіка вернутись, а щоб він сам цього прагнуві бачив кого втрачає

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це 100% позиція жертви. І навіть частково маніпулятора. "Я кажу, що жалості мені не треба від тебе" і тим самим лише викликаєте жалість: подивися, яка я горда і благородна. Щоб чоловік по добрій волі був біля жінки і його дурне не чіпалося :), то та жінка, яка поруч, у нього має викликати почуття поваги, цікавості і захоплення . А не триматися з нею купки по жалості і звичці.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Во! Але я би таки спочатку поричіла. Ну
    А потім можна сідати і балакати.
    М

6. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

якщо вам здається що це легко булото ви помиляєтеся ( я 2 тижні не спала, але незнаю як я це відпустила. Буває хвильою на кілька звилин найде але я це в собі подавлюю бо розумію що користі мені від цього нема. і насправді допомогло коли я виговорилася. а от як за себе постояти я ніяк навчитися неможу( і це справді проблема.

• Подобається Подобається x 1
  7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, читаю оту всю теорію)))(і най так буде). Скажу лиш, що таки в реалії передбачити свою реакцію/поведінку на такі речі часом буває неможливо. Незважаючи на свій темперамент/знання/витримку і т.д. може відбуватись все геть непередбачувано.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Melian

Melian Well-Known Member

Всі ті нерви, крики, істерики варто було б робити коли він тільки розказав про зраду, а тепер вже якось трохи не тойво..."после боя кулаками не машут"...

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ото ж то й воно, а викричали би, вибісилися - було б легше. А подавлювання, воно така штука, дуууже нехороша і вилізти боком може раптово в найнепередбачуваніший момент. В тому числі і хворобами всякими :sad: Воно Вам треба? Емоції треба проживати, а не давити в собі, тому і пишуть тут всі про видряпування очей і різання одягу.

10. solana rok

solana rok Well-Known Member

Не у всьому з ним згідна, але все ж

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

11. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

власне тут я так незможу, я ж то буду гарно виглядати і все гуд. але якщо його рішення йти геть то це не допоможе я так думаю і розмова відбудеться в той же день чи вечір, я нехочу щоб він думав що я уникаю цієї розмови і ще час тягну. Я йому дала цей час і для мене важливо почути відповідь бо як би небуло я не залізна і те очікування тяжке, я все прикинула обдумала і хотілося б поставити всі крапки щоб я знала в якому напрямку рухатися, чи гарною прийняти його чи гарною гарно попросити щоб вже пішов.
    я невмію але я читала пораду одної форумлянки писати на папері і викинути потім чи порвати...я так роблю коли тяжко. А хвороби я незнаю я вже зламала палець( добре вже без гіпла, пневмонію за цей час перенесла... і тоді вирішила триматися бо мені неможна хворіти... поки що я спокійна надіюся так і буде... помагає спілкування тут з Вами і писання всього на папір. незнаю наскільки це правильно але по моїх відчуттях стало лекше)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Так хіба від образи можна позбутися, а гнів і злість (ну так, на мою суб'єктивну думку) треба переживати таки якось фізично - бігти, кричати, кидати щось, бити (це все не обов'язково чоловіка, можна і грушу боксерську, на стадіоні, в лісі...). Ну не може ж у Вас взагалі злості не бути, хіба там лише образа і жаль?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Злість є але на зміну їй дуже швидко приходять оті інші відчуття і тут вже можливий каламбур з думками і діями. Потрібен час. Комусь абсолютна самотність, комусь підтримка хоч чия.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А що він зробив для того щоб вас надихнути і допомогти бути такою "сексуальною доглянутою жінкою"? Не допомагав з дитиною, почав спати оеркмо (з відмазкою"бо я вам і так заважати буду") і завів бабу на стороні? Чудова підтримка чоловіка і мужчини, нічого не скажеш:girl_impossible:. Не виніть себе ні в чому:girl_yes2:. Ох не знаю що б я зробила якби мені муж притикав таким після родів. Я можу через необгрунтовані претензії теж добряче псіханути, так як дівчата тут писали)) І хай боїться, і знає що ви не "свята простота", яку можна отак зраджувати з якоюсь бабою. Не цінував вас, то і ви не зобов"язані йому догоджати:d23:. Але, блін, і мужа шкода так просто тій бабі віддавати)) Тут вибір за вами, чи боротись і мінятись, переставати бути "добренькою", чи відпустити і "пьоришко йому в зад" та теж зайнятись собою:girl_yes2:.

15. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Власне, тому й говорилось, що ми всі різні. Я б, наприклад, мовчки ножичком би пирнула, і був би спокій.

• Смішно Смішно x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Supernatural

А отут поправочка - це важливий момент, але не ключовий:girl_yes2:. То вже кому що бракує, називається, в тій сфері і проблеми починаються (чи то, чи відносини з родичами, чи з друзями чоловіка-жінки, чи з методами виховання дитини, та навіть через побутові речі і розбності в поглядах на ремонт може початись розлад))
    А ще питання - хто зараз ій фіфі-бабі сидить з дітьми (а внеї їх 2-є), поки вона марафетиться і вигулюється з жонатим? Має добрих родичів певно, чи подруг? Ви молодець що пильнуєте дитину, але і вам треба щоб хтось вас розвантажував. Ви писали що маєте добрі відносини з свекрухою - то вперед! Нехай добра бабця посидить пів дня з дитиною, а ви собою займетесь, чи запишетесь кудись, а вона вас буде в той час підміняти? Нехай не словом а ділом покаже свою допомогу. Або ж треба було щоб чоловік так вас підміняв, а вийшло що він вже розущений і не навчений до цього. Зато фіфу йому подавай))) Цирк якийсь.

17. Supernatural

Значить ви просто не підходящі для спільного життя люди:girl_in_dreams:. Йому одне треба, а вам і дитині трохи інше)) Ще важливе питання, я розумію що ваша є квартира, а ви працюєте? В разі чого маєте свої грші або підтримку батьків (з мамою обов"язково налагоджуйте стосунки теж). Чи в основному він заюбезпечував достойно сім"ю? Ну і якби вирішили розійтись то вимагайте аліментів і всілякої допомоги на дитину по максимуму. До повноліття дитини батько зобов"язаний її підтримувати матеріально. Не даруйте того йому і тій бабі. Сподіваюсь у нього вистачить совісті не доказувати що дитина не його (я і про такі випадки чула:girl_yes2:).
    100% підтримую.

18. Provizor

Provizor Well-Known Member

Кожен йде своїм шляхом виходячи з внутрішніх відчуттів. І любов до себе не з'являється силою думки , марафет, манікюри, шопінг нагадує вдягання рятувального жилета в літаку, що падає. Те ж саме, що казати дитині, яка боїться темноти - НЕ БІЙСЯ, але всеодно доведеться залишити лампу ввімкненою. Перш за все треба привести в лад внутрішній стан. Мені допомагала природа, музика, книги, фільми. В кожного свої пріоритети в стосунках, якщо будувати лише на поверхні - то результат такий... Жінка, яку кохають і яка любить завжди красива. А та мішура - каблуки, силікони, губи бантиком, то є компенсація недостачі внутрішньої, але кожному своє.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Supernatural

Капець повний:connie_pull-pigtail! А він виглядає як супер-сексі мачо ? Сам ідеальний підкачаний модний мен? Щось сумніваюсь :crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Rona

Rona Мама-йожик

Може таке бути легко. Злість можна тримати в собі і внутрішньо не дозволяти собі злитись. Яких лиш фертиків наш мозок вміє вичуджувати... Я то бачила на власні очі.
    І якщо ця вся історія дійсно правдива, то @shokoladochka біжіть бігом до психотерапевта, зекономите купу грошей на ліки потім.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1