Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А ви до того готові?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ви, як мій чоловік)))
    А я все "Звідки знаєш?" ))
    Я завжди стаю на захист жінок, честі жіночої, може таки не дарма?

3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Не звертайте уваги на чиїсь фантазій.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Я ніде і ні одним словом не згадала хто де працює, медичних установ як державних, так і приватних у нас предостатньо, та й хірургів хоч греблю гати. Але якщо хтось впізнав себе, то, як каже відомий блогер "аднака, здрастє".

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

--- дописи об"єднано, 11 Червень 2016 ---
    так і я про те ж

• Подобається Подобається x 1
  7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ви впевнені що вам розказують знайомі усі подробиці свого особистого життя:)? Головне своє життя добре знати (роздуми після читання цієї теми):girl_smile:

8. сніжна

100%.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Про що тільки не пліткують на роботах))

• Не подобається Не подобається x 1
  10. сніжна

Останнє редагування: 11 Червень 2016
    • мімімі мімімі x 1
  11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

12. avicena

avicena Member

Досі бачу їх разом
    Ага ,якщо кожного задіне ,то ще не таке взнаєм . Бугага .
    Пошла жара .

13. avicena

avicena Member

Тепер кожна задумалась ,а може і я чогось не знаю в своєму житті?

14. jylanda

jylanda занууууда

екстрасенс? Отако все ви знаєте, все ви бачили :girl_crazy:
    Може не вартує так впевнено стверджувати і узагальнювати, що всі чоловіки полігамні? Бо то така дурнувата відмазка, як чоловіків так і зраджених жінок (ну або тих, що допомагають зраджувати). Не можем ми точно знати і судити сутуацію в сім'ї форумлянки, чужа сім'я - темний ліс. Якщо вона зараз готова на відновлення стосунків з чоловіком, значить має на це якісь причини, значить для неї, в її очах чоловік заслуговує на другий шанс.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. avicena

avicena Member

Я констатую факт . Працюєм разом більше 10 років .
    Якщо чоловік форумлянки заслуговує на другий шанс ,то нехай стисне зуби ,забуде все і почне все спочатку , але без спогадів про минуле . Це було ,, вчора ,, це - минулий час і він пройшов , завтра буде завтра . Кожна людина має право на помилку . Треба вміти прощати і не бути злопам,ятним ,якщо хочеться продовження Love story . А може це перезавантаження нових стосунків після випробуваннь ? Відбувся збій системи . Треба бути сильною і аналізувати самостійно .

16. Cordalune

Cordalune миється в бані

Я думаю що не змогла б пробачити і дати чоловіку другий шанс. Н а мою думку, він все одно не буде більше вірним для жінки, і вона не зможе йому довіряти на всі 100%.

17. avicena

avicena Member

Якщо вона вирішить продовжити стосунки ,то повинна стати сильною , можливо змінити деякі свої звички ,не втікати з хати ,не скиглити ,не діставати його ,щоб він не втікав до іншої заспокоїтись , якщо звичайно зможе так . Але час -це лікар який лікує , і приходити до себе важко , як після наркозу . Забули , як він їй сказав ...ТИ МЕНЕ ДІСТАЛА !!!!!!

18. Cordalune

Cordalune миється в бані

Значить треба забути про все і почати нове життя, хоча це нелегко буде.

19. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

так мудрий чоловік той, який зраджує, але так, щоб дружина не дізналася, чи той, який береже сімейні цінності, свою сім'ю і тому не зраджує?:) бо не може бути все ідеально, коли є секрет, навіть коли він добре прихований. ідеальне життя і без зрад не завжди буває)
    а чому обов'язково ця вікова криза має виражатися у зраді? я точно значить не мудра, бо не була б готова до зрад, і на вікову кризу б це не списувала:) кожен чоловік, та й жінка, самі роблять вибір зраджувати чи ні. та й не віриться мені, що ті зради бувають випадковими (ну що втратив голову, не розумів, що робить, якесь помутніння найшло, чи ще щось). справді потрібно бути сильною, щоб змогти пробачити і забути . але якщо пробачити хтось і може, то вже з тим, щоб забути - важче.

• Подобається Подобається x 1
  20. avicena

avicena Member

Так, звичайно . Багато жінок залежать від чоловіків фінансово , і терплять їхні викиди . Так , бо кожна хоче одягнутись модно , поїхати відпочити за кордон , а не в Бердянськ , а головне дати дитині все . Добре , коли жінка стоїть на високому штабелі і не залежить від чоловіка .