Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. avicena

avicena Member

А хлоп буде ся тішити . Во я який , як баби ся за мною тлумлят...... А може ще нову знайти ?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@avicena ,не думаю,що мудрий і адекватний чоловік буде тішитися від факту,що за нього жінка з коханкою чубляться..
    Хоча починати треба з того,що в мудрого і адекватного не буде коханки)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. avicena

avicena Member

Повністю з вами згодна . Мудрий чоловік береже сімейні цінності , а свій скелет в шафі він не покаже нікому , і тому все буде ідеально . Жінка теж повинна бути мудра і готова до чоловічої вікової кризи в стосунках .

4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Якось так сумно і депресивно звучить. Ніби неминучість. Але ж є варіанти) Таки не всі чоловіки думають отим самим місцем.

• Подобається Подобається x 2
  5. avicena

avicena Member

На жаль, це так, жінка не має часу на свої вікові кризи . Діти ,чоловік ,попрати ,готувати ,і т д........ А чоловіки при всьому комфорті сімейного життя і хорошого фінансового стану, починають думати і навіть втілювати в своє особисте життя деякі нові відчуття . Подивіться навколо ,яке покоління підростає ? Яка довжина спідниці ? Багато є ситуацій в житті ,але не всі відкривають їх для пошуку порад і , що робити .? Не можна жити сьогоденням , є не тільки прямі дороги , а є й повороти , а часом тупики . Але себе треба любити , і не занижувати свою самооцінку і не принижуватись перед бидлом ,яке через роки твоєї любові до нього нарешті тобі каже ....ТИ МЕНЕ ДІСТАЛА !!!!!.... В душі треба бути королевою ... спіткнулась , встала , поправила корону і пішла далі , там може бути нова дорога без ям і поворотів . Треба вірити в себе .

Останнє редагування: 10 Червень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

особисто я думаю, що власне "місцем" думають в рівній мірі і чоловіки і жінки. Питання в тому, що з тими думками далі роблять
    як би не вирішила форумлянка своє питання, думаю, вона вже трохи шкодує, що так тут все розповідала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та ну. Форумлянка абсолютно самодостатня і робила так, як вважала сама за потрібне, незважаючи на реакцію форуму, що є правильним.

8. avicena

avicena Member

Вона просто підняла тему , про яку всі часто плачуть в подушку . Правда забагато подробиць вилізло . І кожна думає ,що в неї нема такої проблеми . Тому і радять не побувавши в тій ситуації .А хто побував , то поставили жирну крапку на відносинах і почали нове життя .

9. NataliaFed

Забагато для кого? )

10. avicena

avicena Member

Хто де працює і ким

11. NataliaFed

Ааа, так. Тут всі, як писали- Шерлоки :pleasantry:, бігом розвідувати, що за хірург)). І про коханку не зубути, для гостроти відчуттів.
    :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  12. avicena

avicena Member

Власне без персоналіїв .

13. NataliaFed

@avicena тоді не бачу проблем )

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Адекватний чоловік не буде зраджувати кохану жінку через чиюсь довжину спідниці:girl_haha: Чсто коханки навіть страшніші по вигляду за дружин) Тим більше колись в давніші часи коли оголених тіл кругом було поменше то було ще визиваюе А зараз, особливо в наших постраянських країнах чоловіки щодня бачать купу дівок в міні- і мікро-шотах з цицьками навиворіт, з вульгарною поведінкою:girl_yes2:. І їх то "не заводить" аж так)) Бо переситились вже вони від того різноманіття, не реагують, так би мовити:girl_crazy:Ясно, що жінка себе запускати мне має, але боятись що муженьок побіжить за чиєюсь спідницею, то ліпше замі не ходити)) Найгірше коли підло зраджують і скривають, коли зачіпають інтереси дружини і дітей, за таке пробачати не варто напевно. А спідниці то таке, хіба ще баба нагла буде і вчепиться мужика, то той якщо слабохарактерний або має кризу в стосунках з жінкою, може зрадити. Але тут є його вина - сам не проти був, ну і жінки теж, раз криза затягнулась і не вирішилась вчасно. І бабищі тої теж є вина, якщо вона знала що мужик одружений і то її не спинило:girl_in_dreams: А взагалі складно щось в таких темах радити.

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Плачу... Мудрий чоловік не заводить скелетів в шафі. Скелет в шафі, здається з анекдоту= адюльтер.
    І про вікову чоловіків я би могла розказати, але мені возраст нє разрішаєт . Але зрада до кризи і мудрості немає ніякого відношення.
    А ставити крапку чи ні - рішення форумлянки.
    Добило... А для чого поєднувати життя з бидлом.
    Пи.Си. Єслі шо, то я з коханками не тусуюсь, морди їм не товчу, а зраду пробачала .

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Саме в цій конкретній ситуації?

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

" А всі баби дури ":). Та ну. Не всі полігамні. То жінки, яких зраджували, і чоловіки, які зраджували, придумали гарну "відмазку": "ну що з них візьмеш- природа". Жінки зраджують не менше чоловіків. Тільки жінки бояться , що їх розкриють. Бо більше бояться загубити те, що мають . Тому приховують усі зальоти більш ретельно. Адже якщо є чоловік, який зраджує, має бути і жінка, з якою він зраджує. І далеко не завжди коханка- це самотня жінка. Одружених чи перебуваючих у відносинах там теж вистачає . Одруженому чоловіку якраз вигідніше зав язати стосунки із заміжньою. Яка не буде претендувати на його свободу, не буде вимагати, щоб він пішов із сім ї і не буде виносити мозок зайвий раз у свята чи вихідні "від нєчєгодєлать".

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Звідки така впевненість?

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Нє, то було в молодості, 10 років тому.