Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Багато писали, що Ви мудра жінка... Можу повністю погодитися, бо не кожен зможе встигати все - і роботу, і дитину, гуртки, навчання, хату.

...певно треба трохи збавити темп. Я не раджу, бо ніколи не стикалася з подібним але той ритм виснажує і можна багато чого упустити.

• Подобається Подобається x 3
  2. Vinnytska

Vinnytska люблю....

- Как говорит моя бабушка: -Хорошо все уметь, но не дай бог все самой делать. (с)
    Піклуючись про його спокій, Ви несвідомо відгородили його від своїх і доньчиних питань. Він ніби був в стороні. Активно залучайте його до вашого з донькою життя.
    На відпочинок однозначно їхати.
    Я завжди схиляла голову перед жінками, які знаходили сили пробачати і давали ще один шанс.
    Також знаю, що ті,яким давався цей шанс, носять дотепер своїх жінок на руках. При умові-якщо це людина,яка зрозуміла, ЩО вона могла втратити. За гультяїв мова не йде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

еге ж

Чоловік має заробляти на жінку і дитину. І жінка свіжіша буде, і йому дурне в голову не буде мати коли зайти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Tropikanka

Tropikanka Active Member

Щоб людина зрозуміла що вона могла втратити, потрібно щоб вона таки втратила це, хоча б на деякий час. Переконайте його, що між вами все, кінець. Впевнено і твердо. А тоді поспостерігайте його дії. Я думаю, тільки тоді є шанс, що це більше не повториться. Як йому це треба, він зробить все для того, щоб повернути дружину, не зважаючи на особливості його характеру.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Chekay

Chekay Well-Known Member

та ну, уходя уходи (с)
    Такі ігри до добра не доведуть, якщо чоловіка переконати, що все, кінець і крапка, то чого чекати від нього якихось дій? Коли людина розуміє що шанси є, але треба добитися пробачення і повернути прихильність, то буде боротися, а як кажуть категоричне ні і то так щоб на 100 відсотків переконати, то хіба вже маньяк буде переслідувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  6. Tropikanka

Tropikanka Active Member

Може й так. Я писала з власного досвіду, а мій колишній таки дійсно на маніяка скидається. Просто жити не дає спокійно.

7. vjv

vjv Well-Known Member

Або вирішить, що це її вибір і буде краще цей вибір підтримати, нічого не робити і его своє не тривожити. Це ж ВОНА зробила вибір, нащо лишній раз напрягатись...

8. Tropikanka

Tropikanka Active Member

Все ж я схильна думати, що він таки прикладе зусилля для відновлення стосунків (то при умові, що він дійсно хоче цього. Маніяків до уваги не беремо). Ну бо якщо легко пробачити, то як з гуся вода. Нехай побореться, відчує що таке втрата. Я не кажу грати в ігри, треба бути готовою таки піти якщо шо.

9. Lasti

Lasti Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. vjv

vjv Well-Known Member

Якби він хотів, то вже б багато раз за цей час приклав ці зусилля ( і я не маю на увазі квіти-цукерки ), а то щось він не дуже рветься, таке враження, що такі стосунки його влаштовують, а якщо дружина щось повозмущається і таємниці розкриє, то можна навіть з рідною донькою по магазинах пройтися.

11. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Tropikanka

Tropikanka Active Member

Так чоловік мабуть сам в шоці, що дружина все взнала. Треба час, на усвідомлення того що накоїв, обдумати свої наступні дії. Та й їй той час необхідно, щоб втихомирилися емоції хоча б.

13. Lasti

Lasti Well-Known Member

14. Rona

Rona Мама-йожик

Не погоджусь. Часто саме цим нормальним, люблячим спілкуванням, здоровим діалогом, цікавістю один до одного нехтують, думаючи про пироги і настольні ігри. А тоді в цій темі дописи.

15. Lasti

Lasti Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 2 Червень 2016 ---
    У всьому має бути баланс.

16. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Тепер він має багато чого робити, чого в житті не робив. Просто мусить. І Ви зараз маєте, насправді, доволі великий простір для корекції всіх (!) траблів (проблем), які були в шлюбі.

Сформулюйте перед собою, що би Ви хотіли змінити в стосунках. Хочете, щоб він оплачував навчання доньці? Кажіть. (Направду, то і його обовязок теж, тим більше, що хірург мав би заробляти не лише на кашу з водою, правда?;)).

Хочете, щоб гуляв з донькою, Вами, возив кудись? Теж кажіть. Ну про " перша і остання зрада" я вже писала. Це вимога #1. В певному сенсі у Вас є шанс почати все з початку, лише зараз Ви маєте досить велику владу (як не кумедно це звучить) над ним. Використайте цей момент.

ПС. Ще маю таку пораду. Більше з ним не обговорювати і не розпитувати деталі зради. Ви дізнались вже багато. Нащо себе глибше катувати тими подробицями? Займіть позицію "стратити не можна помилувати". І тримайтеся!

Останнє редагування: 3 Червень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Не розумію оцього розставляння на п'єдесталі...

Чому треба когось з близьких любити більше за другого? Біблія пише "любіть ближнього, як самого себе". Тобто, і себе любіть, і так само (!) інших любіть.

Чи любов це торт, який треба різати на шматки і потім вирішувати, кому віддати більший???

18. AilataN

AilataN жива

Дуже вірне рішення.
    Ви матимете можливість проаналізувати ситуацію без його впливу, без його слів про лямур тужур. Але, саме основне: ви побачите наскільки чоловік вас хоче повернути, він для цього повинен зробити багато, дуже багато!- цим він вам компенсує знецінення, і це вам буде мега важливо в майбутньому! Бо і він має відчути тяжкість пробачення, вибачення не може бути легким і приємним. Головне- без агресії. По факту.
    Покарання винуватець має понести по повній програмі.
    Інакше будуть повторення злочину.
    ( ага, це у всіх сферах так)
    Для пробачення мало його попросити, треба підкріплення дуже серйозними вчинками. Не кажу про стрибки на голові, а про велику роботу над собою і "цілування ніг" в прямому і переносному сенсі.
    Якщо рухів до серйозного вибачання і просіння про прощення немає - то ІМХО - розходитися вже і однозначно. Бо згризете себе, своє здоров"я, психіку, попрете моральні цінності ( а так і буде), і дитину частково скалічите.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Креативно Креативно x 1
  19. Melian

Melian Well-Known Member

То як моя бабуся каже: "діти -дітьми: виростуть і підуть у світ долі шукати. А чоловік був з тобою до них, під час, і залишитесь двоє на старості літ. Про то тре памятати"

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

20. Rona

Rona Мама-йожик

• Зе бест! Зе бест! x 1