Зовнішній вигляд взимку:-)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ratiana, 28 Листопад 2010.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Зовнішній вигляд зимою :)

А на скільки ден носите колготки взимку? Я якщо до спідниці - то на 40-70 ден вдягаю, якщо мороз не дуже страшний, а от на 100 ден чи колготи щільні з бавовни взагалі тепер не ношу, як і шкарпетки - мені достатньо натуральної цигейки у чоботах . Також не ношу джинси чи штани заправлені у чоботи, незручно нозі, виглядає трохи стрьомнувато, (вийняток - нормальні не грубі леггінси під акуратні чобітки), правда пів Львова так ходить :girl_cool:

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Під штани/джинси ношу меланжеві - приблизн 60 ден. Теплі. Цупкіші не ношу, бо тоді не влізаю в одяг:girl_cray:
    Люблю носити зимові в’язані плаття, то вдіваю звичайні 40-денки і зверху вищезгадані 60. В мене їх маленька колекція:girl_cool:

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я в ексклюзиві, так розумію)) В погоду, як зараз, ношу боді, гольф, товстий светер - під пуховик. Колготи бавовняні, джинси. Якщо мінус більший, ще можу вбрати безрукавку додатково під светер:girl_haha: І дублянка)
    І мерзнутиму все одно)))

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені подобається. Цього року щось сподобалось, так і ходжу :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Leila

Leila Well-Known Member

Може й стрьомнувато, наприклад, я купила джинси скінні і от ніяк не можу їх зверху на чоботи натягнути, тому й ношу так як ви написали.
    теж чомусь саме цього року сподобалось :)

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

якшо мороз до 5 градусів і тепліше, то під штани колготи не беру. а так то беру капронки на 40 ден, а до спідниць на 60-70 ден.
    свекруха подарувала на миколая меланжеві колготи, то треба буде опробувати в сильніші морози

п.с..і ваапшє, я зараз в осінніх черевиках ходжу:girl_crazy: і в осінній куртці

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я останнім часом або бавовняні теплі колготки або легінси (штучного вже не можу носити) і все це під платтячка-спідниці... якось мені важко тягнути джинси-штани по натуральних колготах.. та і все воно мене жах як тисне, в чоботах мішає
    правда я в пошуках якогось теплого і зручного низу на зиму, поки безуспішно

8. fillette

fillette Well-Known Member

Я не люблю кутатись. Навіть ніколи не одягаю гольф чи майку під светр. Колготи під джинси одягаю лише в дуже сильний мороз, так само як і шапку. В пуховику і шубці маю капюшон. Рукавиці не ношу взагалі. В таку погоду як зараз можу одягнути кофтинку на короткий рукав і куртку, не змерзну.

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

:girl_bye2: я теж можу спокійно ходити взимку в осінньому пальті і під ним котонова водолазка.
    щоб одягнути майку/футболку під светра - то хіба у випадку, коли мій кінцевий "образ" )) передбачає багатошаровість, типу великий виріз, чи "дирката" в"язка. колготи під штанами можуть бути хіба коли штани лижні)).
    одним словом я терпіти не можу багато одягу на собі, почуваю себе таким слоненятком неповоротким.
    як тільки приходжу додому, то перше, що знімаю з себе - шкарпетки, по хаті ходжу лише босоніж.

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я вже декілька років не можу коли холодно носити колготки з "денами" - мені в них ноги якось як склом обтягнуті...ношу бавовняні, тепленькі. І під спідницю(хоча рідко ношу) чи шорти бавовняні гарні одягаю.

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж, потрохи збираю колекцію.
    Сподобався такий лук у холодну пору, але в чоботах, звісно.

12. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

мені в клітинку дуже сподобався, так стильно

13. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Я теж мерзлюх )) Взимку колготи 100 під штани, а якщо спідниця то ще одні колготки 20 ден під ті 100 + шкарпетки обов"язково. Теплий светер, обов"язково майка під светер. Шапка, шалик, рукавиці навіть якщо невеликий "плюс" на градуснику.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ото ви точно моржик))А як часто хворієте?Напевно рідко,бо закаляєтесь постійно на вулиці в 20 денках:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 3 Лютий 2015 ---
    Я колись тоже вишивала на морозі в тоненькій курточці,без колготок і без шапки(взагалі не розуміла ,як люди в шапках ходять)..Що там казати:дівка була:girl_haha:А тепер ніби не зовсім стара,а так мерзну і колготи і теплу кофту,ще й майку під неї.А капішон з голови на вулиці таке враження що не знімаю)Змерзлюк ще той стала)

15. Vika

Vika Well-Known Member

Я теж дуже рідко ношу колготи під штани, то вже хіба як сильний мороз і то відчуваю сиьний дискомфорт. не люблю я колготи.
    те саме стосується майок-футболок під кофтою.
    зараз ношу осінню куртку, в пуховику лиш кілька разів була йього року.
    А от рукавички мушу вдівати, бо люблю по дорозі по телефону говорити з коліжанками (так діти не мішають), а без рукавиць холодно телефон тримати.
    маю купу гарних шарфів, але теж не ношу-мішають.

16. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я теж проходила цю "зиму" в тонкому пальто, а зараз (після грипу, який частково перейшов в бронхіт і отит) мушу носити пухове пальто, яке я терпіти не можу. але там є капішон, який надійно захищає вуха і т.п.
    я замотуюсь так, шо частково нагадую матрьошку.
    п.с.. сьогодні поки дойшла в поліклініку, то геть мокра була. пошвидше би назад пальто вдягти(

17. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

У нас зараз така зима, що можна і в пальто ходити.

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я змерзлюк + на роботу колись виходила досить рано, то в такий час завжди холодніше+маршрутки міжміські часом їдуть не по графіку, то треба було вистоятись на холоді. І питання в мене виникло: я тут читала про термобілизну, вона тільки для спорсменів, чи можна її одягати як спідню білизну в холод? І ціни на неї є дуже високі, а є й низькі... щось я не знаю, що то за звір

19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

термобілизна для активного руху на вулиці - правильно відводить вологу від тіла, і тому людині сухо і відповідно тепло, а якщо Ви просто йдете чи сидите в маршрутці - то вона Вас не грітиме (хіба супер-пупер з мериносової шерсті), вибирайте краще щось просте, звичайну білизну.

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Я так постійно приходила на роботу за 15-20 хв. Мерзла як той суслік. Та й на роботі було холодно. Вдягала капрони 60 ден, шкарпетки тепленькі, джинси чи штани на флісі, футболку, тепленький светрик. Курка коротка, тож частенько задувало...брр.. Шапка обов`язково, не хочу мати гаймориту знову. Короче, люблю я тепло.