Зовнішній вигляд взимку:-)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ratiana, 28 Листопад 2010.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Зовнішній вигляд зимою :)

А в мене вічна проблема з зимовим взуттям...йду купляти на плоскій підошві, а повертаюсь з каблуком або танкеткою. а потім, як ненормальна, перезуваюсь в машині в осінні чоботи без каблука..приїхала-перезулась-пішла-вернулась-перезулась-поїхала...ухх..ну раз в тиждень то нормально, але щодня злить..цього разу маю твердий намір купити щось підходяще)

2. Logos

Logos Member

а я зимою люблю ходити на каблуках, хоч літом мені на високому не дуже зручно

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я Зимою також на каблуках люблю ходити. Хоча бувають моменти, що і від плоскої підошви би не відмовився, але маю ту саму проблему що і у Seshat. Завжди як іду купувати зимове взуття, то постійно на підборах, мабуть воно гарніше виглядає, а ніж без них.

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

І в мене аналогічно, минулого року купила на шпильці десь 12 см, але завдяки платформи спереду це не відчувалось, плюс колодка була дуже зручна, я в них бігала ше більше ніж в туфлях:) А от з шапкою і рукавицями в мене завжди біда. Рукавиць на дух терпіти не можу і шапку тж через те що волосся в мене довге і густе, після шапки на голові катастрофа.Ходжу без неї, якщо вже дуже холодно то одіваю капішон.:)

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я рукавички люблю. Буду носити шапку швидше ніж капішон, менше задуває (ну принаймі мені так здається). Хоча всі кажуть, що капішон більш практично, мабуть що і так. У мене просто чомусь ніколи не було зимової куртки з капішоном, то напевно так і є.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

якщо перебігатися, до прикладу, з корпусу в корпус, то легше накинути капюшон, а не вдівати і гарно поправляти шапку перед зеркалом 3 хв...Принаймі я не можу вдіти шапку "на ощупь":girl_crazy:

7. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Я не люблю капюшонов, я в них як в шорах- нічого по сторонах не бачу))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Так, згадую я свої роки навчання, і бігання з корпусу у корпус, найчастіше я бігала без шапки, до такої степені що волосся у сосульки перетворювалось :).

9. UnLikE

UnLikE Фотограф

Мені зимою основне щоб було тепло і яскраво)) Ношу чоботи Ecco вже 3ій рік, задоволена ними на всі 100%. Яскрава куртка з Хауса, під неї ще 10 светрів і все гуд) шапка і шарф теж до комплекту входять.) На каблуках зимою ще не пробувала ходити.. Та я і літом ще не пробувала, лише на платформі поки :))) Спортивний стиль в мене в крові мабуть)

10. Keeri

Keeri New Member

Останні два роки я теж зимою кутаюсь, бо мала гіркий досвід((( застудилась так, що 2тижні в лікарні відлежала і укольчикі не мало отримала:girl_sad:

11. Lambada

Lambada Member

завжди дивуюся дівчатам які зимою виглядають розмаїто, яскраво, і при тому їм тепло.
    Бо я вже як виберу одну курточку теплу, то можу заносити її "до дир" - мушу бути впевнена, що мені весь день буде тепло і нічо не буде заважати.

Ну і взуття - головне зручне, бо навіть сьогодні на вулиці слизько - бо і не прибраний сніг... Я колись дивувалася європейкам в Парижі, Берліні чи Брюселі - як вони можуть ходити в шубах і гламурних мештах на каблуках зимою - на Різдво. Ну як? Виявляється, якщо почищені дороги, а ще на відстані не ходити, а їздити в тепленькій машині - то це і можливо, і "в кайф"!

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

На те він і Париж, щоб там так одягались ....:girl_smile: ( я звичайно це не серйозно :) ) Є жінки, яким просто подобається так виглядати і нічого поганого у тому не бачу. І в нас можна, по наших дорогах, ходити на високих підборах. Я хожу зимою тільки у такому взутті ("сцеплєніє" краще :) ). І Зимою можна виглядати дуже гарно, навіть треба :girl_smile:

13. Lambada

Lambada Member

суть не в підборах, а тому що то не чоботи на цегейці, а мештики, як-от до ділового костюма... при мінусовій температурі... мене це і досі вражає...:khomyak:

14. Keeri

Keeri New Member

мій шеф всюди пересувається машиною, так в 20градусний мороз він ходив в туфлях і осінній шкірянці - це ще можна зрозуміти. а як дівчата чи хлопці в той же 20градусний мороз стоять на зупинці без головного убору мене дивує...напевне антіфріз позаливали:girl_smile:

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

16. La esposa

La esposa Moderator

о, я теж завжди дивуюся :girl_nea:
    ще якщо капюшон теплий - ну то півбіди (сама всі морози минулорічні відскакала без шапки)
    але вчора... йду собі, закутана... а напроти мене цокотить каблучками (і зубами))) жіночка... без шапки, на голові шапка снігу топиться, дубляночку обсмикує, руки сині... мене аж зморозило :girl_impossible:
    просто цікаво.. ну, прийде вона на роботу така.. розчеше мокре волосся, і що далі? так цілий день ходити? не розумію такого свідомого промерзання..
    хіба що не з дому верталася.. ми, наприклад, на ці вихідні поїхали до коліжанки в Буськ, і якби я вдяглася якось так, то би теж зранку верталася не обтяжена шапкою і шаликом і в легенькій курточці :confused:

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мені здається, це ще від людини залежить. Моя мама зовсім не може кутатись, все її тисне та дихати не дає. Тому навіть в сильний мороз вона як то кажуть "душа на розпашку". А для мене головне, щоб тепло та зручно. Страшенно боюсь підсковзнутись та гепнутись (тоді проблем зі спиною не оберешся - це моє слабке місце). Тому холодною зимою я в тракторних черевиках, пуховику, шапці + капюшоні. Хоча є і в моєму гардеробі дублянка в дзюрочки (але то тільки на парад і лише коли на машині).
    Заздрю тим, хто не мерзне, але себе на такі жертви (непотрібні і недалекоглядні) не пускаю))). Старію...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я колись постійно зимою в мештах їздила на роботу. Але на машині. Не буду ж цілий день в чоботах паритися.

19. Gerbera

Gerbera Member

І для мене тепер це головне. А сьогодні надумала дівки побавитися при святі) І пожаліла - без шапки/капюшона і на каблуках... де мої 17 ))))))))

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і я . Особливо - у слінгоперіод, та ще і з Дмитром за ручку. Тому чоботи в мене 2в1: гарні і зі стійкою підошвою.
    З одягу люблю пуховики.Особливо - довгі. Можна під той пуховик надягти міні - і буде тееепло...
    А ще люблю, щоб штани були з високою талією. Бо якщо навіть не "бедровки", а "занижена талія", то весь час боюсь, що нахилюсь і буду голо**па :) ну і тепліше у "високих" штанях.
    шапка - абізатєльно. Полисіти від холоду наразі не планую

• Подобається Подобається x 1