Зовнішній вигляд взимку:-)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ratiana, 28 Листопад 2010.

1. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Дівчатка,а ботфорди підійдуть мені,якщо я не дуже високого росту?Чи не зроблять вони мене на вигляд ще меншою?Бо я завжди думала,що це для високих дівчаток пасує)

2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

От я про таке саме думала. Але мені здається, що вони, навпаки, роблять ноги довшими, навідміну від ботильйонів, які їх візуально обрізають :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  3. Luxury lv

Мені здається,що ботфорди на каблуку може і роблять ноги довшими,а от на низькому не впевнена...

4. elfyk

elfyk Well-Known Member

Я 156 см) меншою аж ніяк не виглядаю, @Jusi має рацію, візуально видовжують ноги. Правда, то ще залежить від одягу, який вдягається до таких чобіт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А який одяг рекомендований?

6. Luxury lv

А що краще під них одягати,якусь коротку курточку і джинси буде добре?

7. elfyk

elfyk Well-Known Member

На мою скромну думку, то має бути або пальто, яке на 1-2 см накриває верхній край чобіт, або коротка курточка. Бо пальто середньої довжини 'врізатиме' ріст візуально. А так люкс - пальто+чоботи витягне силует, а курточка коротка+чоботи відкриватиме ніжки:girl_spruce_up:

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Ботфорди - це вище коліна? Мені здається, від фігури залежить.
    Треба худеньку струнку фігурку.
    Якщо стегна широкуваті, то каблук і джинси в обтяжку і коротка куртка - буде виглядати дуууже важка попа...
    Ну, і щоб вульгарно не виглядати...

9. elfyk

elfyk Well-Known Member

10. Luxury lv

От в мене в подружки ножки такі повненькі трошки то в ботфордах і в джинсах вона мені не дуже подобається...Якось ще більшою здається.

11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А які критерії? :girl_blush2:Бо хз які в мене бедра :scratch_one-s_head:

12. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дивіться в дзеркало :)
    Питайте, чи пасує, але кому довіряєте і в кого подібний смак (сестра , подружка, коханий) але щоб правду казали :)

13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та для себе в дзеркалі я найфігуровіша в світі :girl_haha:
    Але я Вас зрозуміла :girl_yes:

• Подобається Подобається x 2
  14. Luxury lv

Правильно так і повинно бути))Але в міру розумного,не лестити собі:girl_wink:

15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Сто разів переконалася, що взимку головне, щоб тепло було(шубка-шапка), але ж деколи і хочеться ще й "молодість"згадати: спідницю чи сукню коротку, і капрони, і декольте))

17. Luxury lv

Ох я щось зараз не можу так одягатись,колись пару років назад була такою дівкою,що без шапки і в коротких спідницях могла ходити і хоть би що)А зараз мерзну капець,мусить бути капішон і тепле взуття.Старію чи що?:girl_crazy:

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я на шпильках по снігу :) зараз на каблуках і при хорошій погоді рідко ходжу...і то мусить бути зручний каблук, ніяких шпильок

19. Luxury lv

Ага і таке бувало і дивувалась,як так можна ходити і не падати.Тут на рівній дорозі на низькому можна добряче гепнутись)

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

кхм.
    дівкИ, яке декольте взимку?
    Максимум коротка шубка, бажано приталена, подобається мені під шкіряний ремінь, тепла спідничка, чи плаття, хороші колготки на багато ден, але хороші, не бабські))) і довгі чобітки теплі-теплі.
    Чим не дівка? І одіта по сезону...
    А, і шапку головне не забути.:girl_crazy:
    Мені легше взимку на каблуку, ніж без, бо без я лечу як обшперена і ніц не бачу, а на каблуку йдеш поважно, слідкуєш за походкою, тримаєш марку))):girl_yes2:, тому і шансів гепнутись значно менше. Але на шпильці нє, шпилька в сніг стрягне, а от на потовщеному, стійкому- якраз то шо треба.;)

Останнє редагування: 23 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 3