Зовнішній вигляд взимку:-)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем ratiana, 28 Листопад 2010.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

зручно, ще й як зручно.

Мені наприклад незручно ходити всю зиму в штанах. Я просто фізично відчуваю потребу, щоб на мене хтось подивився От мені теба, щоб хтось оглянувсчя мені в слід, чи машина посигналила. Тому кілька разів на зиму я мушу вдягти міні, ботфорди, коротеньку куртку ( а під низом три светри, а ногах двоє колгот по 40 ден).... Пройдусь, компліментів, як Софія Ротару квітів, назбираю, і щаслива, удовлєтворььона

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я для таких справ маю утягючі, утеплені лосини.:good:плюс довгі чоботи на каблуках і ляля...:girl_flag_of_truce:
    Можна зловити шквал аплодисментів, при тому не мерзнучи в дупцю і не відчуваючи на собі багатошарового дискомфорту.))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну ласіни -- то одне, а колготки тілесного кольору і міні -- то ж класика. тільки щось я тієї клаасики вже дві зими не вдягала.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я, чесно, чогось взимку того не сприймаю (на собі, маю на увазі).
    Для зимових зваб))) мені виглядає пасує трохи інше "обмундирування", але то таке, чисто моє.

Останнє редагування: 9 Лютий 2015
    • Смішно Смішно x 1
  5. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я так само....На собі - холодно, а на комусь іншому - здається, ще холодніше і просто не зрозуміло для чого. І знову повертаюся до першої думки - для того, щоб змерзнути.
    Думаю, що є багато зимового ефектного одягу.

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

молодець))) головне щоб душа раділа, а скільки на вас колготів, то вже не важливо зовсім. Підняли собі настрій, самооцінку тай можна знову в штани одягтися

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

То ж зима ще рахується? Я сьогодні вбралась на роботу.... По зимовому, але майже по-весняному. По-зимовому бо було тепло. А по-весняному, бо мої ноги дуже довгі були в ботфортах і капрях :girl_blum: чорного кольору з короткою курткою Короче, то було пахвосно, тепло і по-весняному...

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Це моя перша зима "в декреті". Завжди мені подобався спортивний стиль, особливо зимовий, коли дівчина в ньому не намотана як капуста, а стильна і спортивна)
    Я так не одягалась раніше, бо на роботі цей стиль не доречний. Тому раніше була шуба чи дублянка в машину.
    А от цього року ношу із задоволенням - маю ось таку куртку з рукавичками, які відщіпаються з місця кишеньок, джинси цього року були мастхевом і купила собі на знижках зимові черевики ессо.
    5ca5607f59be68fbd829387317ebf242.JPG

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В мене одна проблема зимою. Коли я заходжу з холодної вулиці в тепле приміщення, я зразу стаю червона, як рак, і то у вигляді маски: тільки ніс і щоки, навіть під шаром тоналки :girl_sad:
    І не просто червонію, а ніби горю :girl_smile:
    А так зиму я люблю :girl_haha:

10. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Це просто судинки у вас так реагують на зміну температури.Потрібно їх укріпляти з середини.Пити вітамінки)А в мене,якщо з холоду заходжу в тепле приміщення,зразу таке враження,що "відлига" під носом:girl_crazy:Хоча я думаю це не у мене одної так.Зимою в маршрутці чую багато хто заходить і шморгає носом:girl_haha:

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

12. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  13. fiesta

fiesta Well-Known Member

А мені в холодну пору подобається, коли спідниця переходить в високий чобіт. Так елегантно...

14. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Я взагалі зиму не люблю через те що змерзлюха. Я кутаюсь сильно щоб не замерзнути в довгі пуховики і плащі,Навіть шубу собі купила довшу , як альтернативу короткій,щоб трохи накрила чобіт, коротка висить мирно в шафі, вдягаю наприкінці осеніі хібащо.вдягаю утеплені штани, чи лосіни, светри, шарфи, гольфи і мені всерівно зимно. Отже, зимою я виглядаю трохи кумедно) добре, що на роботі тепло, а то не знаю, чи довго затрималась би там. Коротше, взимку я впадаю в сплячку, стараюсь лишній раз носа з теплої хати не висувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, а ще приємний бонус - не треба аж так ретельно підбирати колір колгот :girl_wink:

16. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Дівчата,купила зимові черевики на тракторній підошві з шнурівклю, круті))) довольна))але з чим ще можна їх носити крім джинсів+куртки парки і хомута?)

• мімімі мімімі x 1
  17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це так гарно і ТАК тепло! Але цієї зими я - на рідкість - без ботфортів. Звичайні чоботи, що закривають коліна.
    а ще нині мене слушно наштовхнули на думку про зимовий капелюшок. Напевно, хочу. подумаю ще :)

• Подобається Подобається x 2
  18. fiesta

fiesta Well-Known Member

І в мене чоботи до коліна. А дублянка приталена і коліно накриває - гарно витягує силует.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я так захотіла ботфортів на низькому ходу :girl_in_love:

20. elfyk

elfyk Well-Known Member

То таке зручне взуття на осінь-зиму! Купила минулої осені, бо мерзну дуже в ноги, задоволена і приємно здивована якістю (наш львівський виробник)! Вітер-дощ-сніг не страшні, лапки в теплі по всій довжині :girl_blush2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2