Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків наша святкова експерс -вечеря. на приготування затрачено 1 год 15 хв, включаючи "допомогу" Катрусі))
Панкейки з маком і порічками: Рибка з форуму (всередині багато зелені з часничком), тарт - пісочне тісто/сир брі/грибочки з цибулею: .
Відповідь: Знимки смаколиків Домашній сир збитий блендером із ванілллю і наполовину з малинкою, останньою ж прикрашениий. Апельсиновий кекс Печені пиріжки з сиром Рецепта не питайте, бо не дам, адже пекла їх з того, що придумала
Відповідь: Знимки смаколиків трішки Болгарських смаколиків Салат цезар скумбрія на грилі м'ясна тарілка
Відповідь: Знимки смаколиків Налисники з шоколодом (типу Нуттели) і бананом в середені смажив чоловік, типу Болгарських палачінок картопля фрі
Відповідь: Знимки смаколиків добралась до посиденьок) ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:48 ---------- кабачковий торт
Відповідь: Знимки смаколиків і я вирішила хвалитись тим що сьогодні наготувала Блінчики з кабачків Сорнички все ніяк не могла сфоткати, бо мама їх в мене з-під рук забирала зі словами, що від фотоапарата зіпсуються