Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Моя вечеря: пшоняна каша з маслом і кропом, велетенська котлета з моцарелою і шпинатом, і помідори черрі з бальзамічним оцтом, оливковою олією і цибулькою.
Відповідь: Знимки смаколиків Вчора смажила млинці з шпинату, ніяк вони в мене круглі не виходили (хіба останній), були то зірочки, то сердечка (ну то з фомочкою) а останній вийшов отакий
Відповідь: Знимки смаколиків Моя улюблена випічка (і в приготуванні і в споживанні ) Кексики з маскарпоне і чорничкою.
Відповідь: Знимки смаколиків Шоколадний бісквітний кекс з сирно-кокосовими кульками. Дріжджеві пончики
Відповідь: Знимки смаколиків я не великий кулінар))) отаке шось напекла = шоколад на кипятку + утилізовані білки + крем з карпатки
Відповідь: Знимки смаколиків Додаю фото сирника, рецепт якого виклала в іншій темці на задньому плані моя недоросла пасочка, але дуууже смачна