Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Вперше робила шашлики у духовці за допомогою трьох літрової банки, чоловікові надзвичайно сподобались, вийшли в міру просмажені і дуже соковиті.
Відповідь: Знимки смаколиків Снились мені сьогодні чебуреки цілу ніч))) От скоренько перед роботою і посмажила..ням-ням..
Відповідь: Знимки смаколиків Сьогоднішні шоколадні брауні з чорносливом та горіхами. Вийшли ідеально по кольору і смаку і фактурі.
Відповідь: Знимки смаколиків Мої хлібо-булочні вироби Пиріг з яблуками Равлики з горіхами Сосиски в тісті Печиво з повидлом
Відповідь: Знимки смаколиків Картопляно-грибний пиріг з зеленню та сиром Бісквіт з вершково-шоколадним кремом та персиковою прослойкою.
Відповідь: Знимки смаколиків сьогоднішні кексики на кефірі з горіхами мінімум складників і часу на приготування і така смакота
Відповідь: Знимки смаколиків Ще одна смакота. Такий ніжний і соковитий курячий рулет - чудова альтернатива купованим ковбасам