Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків в Глорії-джинс днями пробувала - на ціннику написано "Макарон". було несмачне. чесно.
Відповідь: Знимки смаколиків Точно буде оффтопом, але то шо там написано то по хранцузьки congolais а не макарон. Не сперечаюся, але шось то як на мене трохи не то. По крайній мірі, для мене макруни з Вікіпедії і макарони з фото то є різні речі: macaron і macaroon.
Відповідь: Знимки смаколиків спешл фо Маруся обережно, фото в оригінальному розмірі, коло 5000 пікс але все одно там годі що розібрати — розкажу: був сирник з маком, сирник без маку, слойоний з вишнями і вершковим кремом, ще спартак був, і ще щось з білими коржами і масляним кремом http://i078.radikal.ru/1101/84/da22c478c47a.jpg
Відповідь: Знимки смаколиків На кухні пошукайте, бо я про них вже років два тому згадувала, коли писала про Баба Гануш. Просто як борщ, ріжеться на трикутники, можна збризнути олією і в духовку аби підсохли. Усьо! Якщо дуже любите жирне, то в баняк з гарячою олією і смажите як пампухи, тільки не довго. Ну це інша справа. Тепер можна облизуватись, розглядати вдома... ба навіть на телевізор 42 інчі в талії кинути, аби краще видно було. Врага надо знать в ліцо, тим більше що я знаю як онто все робиться і вже таке чудо пекла неодноразово.
Відповідь: Знимки смаколиків ха, ти просто знаєш, а я ще й того врага унічтожала ни тижні — бо дали солодкого з собою файне було, "справжнє"
Відповідь: Знимки смаколиків Фото не якісні, але це моє перше тірамісу Наступні, на жаль, не фотографувала. Але, я вам скажу, то така нямка