Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків то така добра штучка....ням ням... в Польщі такі купувала... може хтось підкаже, як вони називаються?
Відповідь: Знимки смаколиків Ми на Різдво нарешті скуштували кексик, який я зробила ще місяць тому Робила його перший раз. У рецепті писали, що чим довше його зберігаєш - тим смачнішим він стає. Не знаю, яким він є одразу після приготування, але через місяць - був смачнючий! Десь ще має бути його фото у розрізі.
Відповідь: Знимки смаколиків Нівапрос. То макарунчики. Я вам навіть перепис знайшла. Хранцузьке чудо. Я такими свою кумасю годувала як вона перший раз приїжджала до Нового Йорку. ---------- Додано в 04:24 ---------- Попередній допис був написаний в 04:23 ---------- А я щось не наважуюсь готувати той англійський фруктовий кекс. Може тому що в магазині він в нас паскудний. Але я знаю де ви взяли переписа, то може і собі зроблю.
Відповідь: Знимки смаколиків у Львові бачила в Темпі та у кафе в Кінг кросі біля ковзанки - мені на смак не дуже. +в нас знайти мигдальну муку певно не вийде, щоб самому робити...
Відповідь: Знимки смаколиків По французькому macarons, то напевне таки макарончики. Файна штука: на Єлисейських полях є кондитерська La Durée то там вони най найсмачніші і най найдорожчі. Але воно того вартує.
Відповідь: Знимки смаколиків Макарони на Родінє то щось таке як клюски, а то ся називати бде макаруни. Тіко подивітьсі що ВікіпедІя повідає. А тут рецепта на общепонятном. Тре бде улюбленого модера попросити ней нас перенесе до кухні. Бо тут пішло вже поза фото.