Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Рататуй з кабачків баклажанів, помідорів. перцю, цибулі моркви і часничку під сиром запечений у глечиках )))
Відповідь: Знимки смаколиків Наш сьогоднішній десерт - ніжні кекси з шоколадною поливкою\ цукровою пудрою
Відповідь: Знимки смаколиків цього літа я жодного разу не варила картоплі і не смажила кабачків. запечені овочі в мільйон раз смачніші. а якщо врахувати, що картоплю не треба чистити, то взагалі супер бонус у вигляді часу, проведеного поза кухнею.
Відповідь: Знимки смаколиків Мої улюблені оладки, майже як в школі їли ---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- Привіт! Дуже гарненька картопелька. Можна рецептик в ПП. Дякую!
Відповідь: Знимки смаколиків шоколадний брауні з сиром та мятною поливкою фото не зовсім вдалі, але покажу щойно витягнула і поляла поливкою
Відповідь: Знимки смаколиків Шоколадно-малиновий торт Шоколадне печиво з маршмеллоу (без муки) Тірамісу
Відповідь: Знимки смаколиків піца з помідорами і куркою в процесі зникання вергуни правда вони не такі присмажені... просто нічка
Відповідь: Знимки смаколиків Сірене по-шопськи (мій варіант з оливками) ще дуже хочу приготувати болгарську "имамбаялдъ" - смакота, але я кілька разів перечитувала назву, чи бува, не помилилася
Відповідь: Знимки смаколиків Сьогодні нарешті начаклувала свою давню хотілку - таке насипне печиво (чи то пиріг?) з шоколадом - вийшло дуже смачне, таке як я собі уявляла на жаль, фото з телефону