Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків о, маю прошуто, яке вже не першої свіжості, певно завтра буде піцца Спс за ідею ))) Такі калорійні, але дуже смачні чебуреки за новим рецептом і в розрізі
Відповідь: Знимки смаколиків Ось такі домашні цукерочки "Баунті"або краще "Райська насолода",в таку погоду так захотілося
Відповідь: Знимки смаколиків заінспірована посиденьковими господинями, не могла пройти мимо і спекла рабарбаровий пляцок з додатком полуниці і мигдальних чіпсів дякую Вам за натхнення!!!
Відповідь: Знимки смаколиків кекси, щойно з духовки, ще теплі і пахнуть на всю кухню! люблю їх дуже, мабуть ще й тому що готує їх мій чоловік!
Відповідь: Знимки смаколиків Дуже сподобалась ідея http://marinagiller.livejournal.com/271091.html#cutid1
Відповідь: Знимки смаколиків ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Golonka wieprzowa
Відповідь: Знимки смаколиків Підсіла я на ЖЖ однієї жіночки, вона страшенний шоколадоголік , вже випробувала 5 її рецептів. але маю фото лише 3 творінь. Надзвичайний смак, насичений, шоколадний! На фото - шоколадно-трюфельний, "Моравія" й брауніз
Відповідь: Знимки смаколиків чоловік готував полуничний рахат лукум, правда, так швидко зїли його, що в готовому вигляді не встигла зафіксувати (лише можу сказати, що між магазинним і домашнім - небо і земля)
Відповідь: Знимки смаколиків Овочево-м"ясна запіканка з вершками і сиром крем-суп з лук-пореєм, броколі, цвітною капустою і з домашніми грінками
Відповідь: Знимки смаколиків сьогодні сама вдома - той обід був для мене легеньким - салат з рокета( рукола) з бальзамічним соусом, кускусом і з бобами чікпіз