Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Булочки з сосисками (Тісто за рецептом піци від Марусі-Мами) ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- Ведмедик випечений у силіконовій формі від Люди Златовласки. ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- весняний обід
Відповідь: Знимки смаколиків В хаті в холодильнику пусто - шаром покоти. Добре, що я купила недавно яйця, а муж купив редиску про яку всі забули. Тож я мала обід:
Відповідь: Знимки смаколиків Наші вчорашні смаколики - млинці з сиром і родзинками та печеня яблучка, теж начинені сиром та родзинками
Відповідь: Знимки смаколиків Кисільовий пиріг Гречаний пиріг(тісто не дріжджове) Сьогоднішні кекси "дуже ніжні" та "шоколадні з сиром"
Відповідь: Знимки смаколиків Лимонний кекс з "аля мохіто" (лайм використався) і чаєм зі свіжої м'яти з корицею
Відповідь: Знимки смаколиків Салатик з яблук , родзинок , стебел селери і волоських горіхів Форель, запечена з чебрецем і розмарином
Відповідь: Знимки смаколиків Макарони пене з білою фасолею, помідорчиками та домашнім соусом песто Двічі запечена фарширована картопля із цвітною капустою та броколі перепис дуже хитрий, бо цвітна капуста мнеться з картоплею, діти її не бачать і наминають за обидві щоки як має бути! Нині заходила коліжанка, то мали такий обід. Мої улюблені смаколики: салат із руколи з молоденьким сиром моцарела та запечений брі. Зверху солоденький джем із паприкою.
Відповідь: Знимки смаколиків салатик з курки, винограду, грецьких горіхів, яблука і заправка з меду, маку, яблучного оцту і майонезу
Відповідь: Знимки смаколиків Рогалики з шоколадом (рецепт вичитала на пачці від дріжджів, не змогла втриматись)
Відповідь: Знимки смаколиків сніданок Софії Айсберг з помідорчиками, перепелинами яйцями і сухариками, заправлений оливковою олією, французькою гірчицею і лимоном
Відповідь: Знимки смаколиків маковий кекс чуть підрум'янився, бо Маркіян саме встав і почав плакати. Надіюсь на смак то не вплине