Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків я зараз на безглютенлвій дієті. От замість хліба підсушую собі такі хлібці з льону
Відповідь: Знимки смаколиків а в мене сьогодні такий рідкісний смаколик, котрий я готую тільки тоді коли мужа вдома нема і ще не скоро будЕ) моя улюблена кроляча печінка тушена з яблуками-ранетами у червоному вині ну і раджу всім салат з буряка з печеним болгарським перцем, тушковані з бальзамічним оцтом. смак вас приємно здивує!
Відповідь: Знимки смаколиків Вівсяне печиво за новим рецептом (на вигляд майже як магазинне, тільки не таке солодке і всередині м'якеньке )
Відповідь: Знимки смаколиків Кролик тушений з вершками і салатик з редиски і молодої цибульки: Мус з білого шоколаду з ромом і стружкою з чорного шоколаду:
Відповідь: Знимки смаколиків Мій скромненький кошичок. Я ніколи не св’ячу ані масло, ані сир, ані будь-що інше окрім паски, ковбаски і яєць, а ну ще сіль. і кошичок, який я прикрасила в останній момент, бо нам десь наш з яким роками ходили пропав після татового прибирання. Я зробила інший великий, гарний, в синьо-жовтих кольорах... але не знайшли великої серветки. Той отаково.
Відповідь: Знимки смаколиків Польський пляцок з маком і яблуками простий, ніжний і дуже смачний - перевірений рецепт
Відповідь: Знимки смаколиків Пиріг щойно з духовочки! ( трошки пересолила сир і підгоріло по бокам) А це перший раз в житті варила голубці))))
Відповідь: Знимки смаколиків Пляцочок "Солодка і невловима кумася" молочно-шоколадний бісквіт з заварним білковим кремом і корицею
Відповідь: Знимки смаколиків недавно пан Тьєріон сказав мені що зіпсувати брауні начинками неможливо, головне щоб продукти були відмінні... але таки зіпсувала - 5ти лишніми хвилинами... брауні для коханого чоловіка, вчора вечірком пекла. асорті горіхове -начинка.
Відповідь: Знимки смаколиків Гарбузовий суп-пюре з домашніми часниковими сухариками реально, така смакота, і чому я раніше його не готувала
Відповідь: Знимки смаколиків муж "наловив" дорадо запекли на подушці з морської солі, гамцяли з рисом, цвітною капустою та шпарагівкою в сухарях -