Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Мої вчорашні заварні тістечка з ніжним заварним кремом Якоїсь цікавої форми вони в мене виходять))
Відповідь: Знимки смаколиків ви ще не їсте сирих печериць? тоді ми йдемо до вас легкий салат-афродозіак з шампіньйонів, петрушки та пармезану під бальзамічним соусом, ням-ням
Відповідь: Знимки смаколиків труфельний брауніз сирна тарілочка Бісквіт з карамелізованими ябками, бананом і чорницями, з абрикосово-мятною поливкою
Відповідь: Знимки смаколиків лю... посиденьки... завжди смаколиками надихають...і сьогодні не виняток - мій перший штрудель)
Відповідь: Знимки смаколиків Рисова запіканка з яблуками (готує завжди її чоловік) шуба з яблуками (у нас дома прижилась)
Відповідь: Знимки смаколиків знову на вечерю салат, цього разу з міні-шпинату, хамону та трускавок суперове поєднання смаків
Відповідь: Знимки смаколиків Сметанковий пляцок Насправді він має бути таким: але фото не вдале.. Останнього разу захотілось експереминтів, тому вийшов шоколадно-кокосовий, а має бути сметанково-горіховий Перший схожий на батончик баунті, але ніжнесенький. Останній схожий на ніжний сирник без сиру.
Відповідь: Знимки смаколиків Мої біскотті Пробувала робити такий сир з паприкою і зеленню: він знайшов своє застосування в такому салаті: І банальні тушені печериці:
Відповідь: Знимки смаколиків шоколадне посипне печиво. насправді там начинка з чорного шоколоду але фото з телефону... а ось професійне фото, не моє (з тернету)
Відповідь: Знимки смаколиків арахісове печиво, дуже нам засмакувало - за тиждень вже другий раз напекла і сьогоднішній експеримент - сирник з вишнями, завтра до сніданку.