Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Капустяний пиріг Королівська ватрушка з яблуками Печиво "Пупчики" Колись моя покійна прабабуся пекла таке печиво і я на жаль не встигла запитати рецепт. Шукала, експериментувала і нарешті ніби знайшла. Смак дитинства.
Відповідь: Знимки смаколиків Так захвалили мене в кармі, що я не можу не похвалитись сьогоднішніми батонами Дякую, дівчата!
Відповідь: Знимки смаколиків І знову мої суші, кольорова гама цього разу красива вийшла. Ділюся Хіяші вакаме (купувала в метро, заправляла додаткова горіховим соусом) І ще деякі фото
Відповідь: Знимки смаколиків Класичні американські маффіни з чорницею так в блозі було написано Тіста на маффіни вийшло забагато, то спекла ще такого одного маффіна "Зима, па-па" Всі разом
Відповідь: Знимки смаколиків Мафіноманія продовжується! Дівчата, пекла вдруге, але вже за цим рецептом http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=934131&postcount=85 Надзвичайно смачні і справді ду-у-уже ніжні виходять мафіни, раджу! А головне - так швидко все робиться, супер! ми їли з нутеллою:
Відповідь: Знимки смаколиків Давно мене не було, почну з улюбленої теми і улюбленої справи, тож трубочки - хрусткі, смачнючі: І шоколадний- прешоколадний, швидкий(як швидко робиться, так швидко і їстся) тортик:
Відповідь: Знимки смаколиків Мали сьогодні обід з родиною.... Помідорки з бринзою під оливковою олією з часничком і італійськими травами Гуляш по-закарпатськи Запечені курячі гомілки Грецький салат Салат з маринованих цибульки, огрочків та печериць Рулетики з лаваша, горбуші, перцю та огірків з сирною намазкою
Відповідь: Знимки смаколиків Купляли на вихідних торт і там на вітрині така краса була, що не могла не сфотографувати.
Відповідь: Знимки смаколиків Мій сніданок ( і фото моє, а не чоловіка) - лимонні маффіни з кукурудзяною мукою
Відповідь: Знимки смаколиків Фондан . Справжнє щастя шокоголіка . Готувала не я , аля я його смакувала, ммммм
Відповідь: Знимки смаколиків Маково-сирний пиріг Давно мала в планах його спекти за таким рецептом, але здавався складним дуже. А виявився дуже легеньким, а смачний,ммм. Дли любитерів маку та сиру
Відповідь: Знимки смаколиків робила вперше солодку ковбаску, ууууммм яка вона вийшла добра, зовсім не нудна
Відповідь: Знимки смаколиків чоловік ТАКЕ приготував- бургер:radist: чаклував-нарізав-змішував-запікав ммм, а соус брррр пекучий , отаке чудо, смачне-смачне
Відповідь: Знимки смаколиків Курячі рулетики з грибами, запечені під соусом бешамель і до них печена картопелька з часничком звиняйте за якість фото