Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків одна файна форумлянка подарувала мені файну книжку з переписами польської кухні я розпочала з випічки) маємо ось які смаколики до нинішнього свята - надзвичайно смачний маково-яблучний пляцок без єдиного грама борошна і кексики "з сюрпризом", начинка - свіжозварений мус з домашніх яблук
Відповідь: Знимки смаколиків ми нині на обід їли квіти... а саме квітки цуккіні в пивному клярі дуже смачна страва, вперше ми з чоловіком її спробували кілька років тому на відпочинку в Італії - там вона називається щось на зразок fiori di zucca fritta... до речі, квіти можна брати будь-яких пасльонових, однаково смачно! тичинки раджу видалити, а серединку можна за бажанням нафарширувати сиром, крупами, грибами... як хто не любить пивного кляру, можна смажити у білому винному. раджу спробувати ось так квітучі смачні красуні виглядали допоки я їх не піддала термічній обробці)
Відповідь: Знимки смаколиків та чого ж мені ображатись? мій муж овочами чудесно наїдається, та й влітку ми м'яско не дуже часто їмо он одна форумлянка мені в карму написала, що також таку страву любить, щоправда вона їх фарширує не сиром-грибами-крупами, а якраз м'ясним фаршем, і обсмажує не в пивному/винному клярі, а в яєчному; може й би вашому мужу-м'ясоїду так засмакувало? а в нас нині на десерт "смак мого дитинства" - смачнющий тертий яблучний пляцок по бабусиному перепису печу такий часто діткам, може колись він і для них буде "смаком їхнього дитинства"
Відповідь: Знимки смаколиків картопля, запечена в духовці у вершково-сметанковому соусі з пармезаном та зеленню
Відповідь: Знимки смаколиків Трохи моїх експериментів "М"ясо по- французьки" Кокосові тістечка-безе Простенький непечений сирник
Відповідь: Знимки смаколиків кольоровий сніданок гарантує кольоровий настрій на весь день! ось так ми з донями смачно прикрасили улюблену сирну запіканку з персиками
Відповідь: Знимки смаколиків моя перша спроба- віночок. маково-горіховий. пахне як паска))) до: після: на наступний раз не буду вже така перелякана і заплету тугіший віночок дякую Дані за перепис тіста на завиванці. маю тепер ось такий експеремент. ух як я собою горджуся.
Відповідь: Знимки смаколиків щойно приготувала такий от простенький бісквіт зі сливами, яких зараз так багато продається!
Відповідь: Знимки смаколиків гуляш за Касьо-Кітчиним переписом, дякую за ідею вранці прочитала, на обід зварила, смаааааачно дуже, раджу всім
Відповідь: Знимки смаколиків Пиріг "Яблука в перині". Назва абсолютно точно передає настрій пирога. Таки повітряний, смачний і тане в роті. Скоро готується, а з"їдається ще швидше