Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Тортик доці на День Народження Ну, і кабачковий тортик (як же без нього )
Відповідь: Знимки смаколиків Ніщо мені так не смакує в спеку, як салати, один з улюболених Ну і звичайно, після того як побачила смакоту kvVItKA, я вже в ту хвилину стояла біля блендера і робила смузі ну і панакоту
Відповідь: Знимки смаколиків Піца з шинкою у виконанні чоловіка, тісто робив сам - за рецептом від Марусі-мами, рецепт приготування тіста сам знайшов на ДП піца дуже смакувала з томатним сочком
Відповідь: Знимки смаколиків На чоловіка напала кулінарна муза :biggrin: Котлетки, молода картопелька в його виконанні
Відповідь: Знимки смаколиків ніколи нічо тут не показувала, після вашої краси трошки соромно мені, ну що ж, дебют - Львівський сирник з малиною якось дуже більм виглядає на фото, насправді - жовтенький, як сонечко, і смачний (свекруха хвалила )
Відповідь: Знимки смаколиків "Королівська ватрушка" Смачно і дуже швидко Домашня піцца Просто запечені смаколики
Відповідь: Знимки смаколиків баклажни з горіхами та зеленню смакотааааааааааааа правда зелені малувато(
Відповідь: Знимки смаколиків одна з улюблених страв чоловіка - цибульник (сьогодні з курочкою) завиванець з вишнями
Відповідь: Знимки смаколиків ми з Софом нині спекли чоловікові-таткові його улюблений яблучний бісквіт
Відповідь: Знимки смаколиків Катруська любить похрустіти отакими печеними в духівці солодкими чіпсами з лаваша (дешево, швидко і смачно).