Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Кокосові колобочки, рецепт простесенький, як необтесані двері. Але дуже смачнющі, першу порцію розхапали ще гарячою, другу встигла вибороти в домашніх пажерів для знимки.
Відповідь: Знимки смаколиків Пекла сьогодні яблучний пиріг ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ---------- І запекли таку курочку
Відповідь: Знимки смаколиків А в мене щойно поспіли пісні пиріжки з картопелькою, цибулькою і грибами
Відповідь: Знимки смаколиків Захотіла сама спробувати зробити еклерчики - дуже файні і смачні вийшли Ше після першої ж спроби "підсіла" на тірамісу Одна з улюблених запіканок - кукурудзяна і ніяк не розберусь як правильно долучати фотки так гарно як в інших форумлянок
Відповідь: Знимки смаколиків Мої недавні смаколики.Печена картопля в хрусткій скоринці. Картопляні пиріжки в духовці А це сьогоднішнє печенько,одні з найулюбленіших моїх хлопців! Розходяться швидше ніж висихає волога на гарячому капоті
Відповідь: Знимки смаколиків тунець з печерицями і овочами (робили вперше - дуже смачний, чомусь раніше не купувала, бо думала шо сухуватий, а ні, виявляється досить нічого і кісточок менше має як коропа)
Відповідь: Знимки смаколиків Перший раз робила фаршировану рибу.... піцца...з того, що було в холодильку...