Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Дівчата, в мене на попередньому фото просто куряче філе, загорнуте в бекон і печене в духовці. Мало бути ще грибами фаршироване, але не мала грибів.
Відповідь: Знимки смаколиків трохи смаколикІв з нашого святкового столу салат "Буніто" рулетики з лаваша з червоною рибкою тортик "Осінь"
Відповідь: Знимки смаколиків поначитувалась тут про пиріг з плавлених сирочків, мусила щойно спекти таке чудо) ,
Відповідь: Знимки смаколиків перчики "Для двох..." 1. Перчики в очікуванні))) 2. Начинка(рис з фаршем, цибулькою і морквою). ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- 3. Перчики готові. ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- А на десерт - Моркв"яний торт (в Англії традиційний -Carrot cake)( вийшов смачнющий, змели за раз) ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------
Відповідь: Знимки смаколиків Вчора робила для чоловіка на ДН печінковий тортик ледь встигла сфотографувати
Відповідь: Знимки смаколиків Metelykmetelyk виставила файнющі фото своєї шарлотки, от і я зробила за її рецептом! за той час, що обробляла на радикалі, вже з"їла добрий кусок пляцка!
Відповідь: Знимки смаколиків печені пиріжки з картоплею Вперше спекла кекси з сиром і шинкою А ще зробили машинки з галяретки (але не дуже видно,що це машинки)
Відповідь: Знимки смаколиків гребінці з огірковим соусом... пахнуть мятою і корицею равлики кольорові овочі
Відповідь: Знимки смаколиків Банальна страва, але хочу похвалитись, бо мені вперше вийшли такі, як "в школі". Ароматні і пухкенькі оладки