Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Запікала щуку з овочами і грибами з лимончиком І спекла отакий бісквітний тортик з заварним сметанково-масляним кремом "Пломбір" і ківі. Правда, поки я відрила фотоапарат, мало шо вже лишилося.
Відповідь: Знимки смаколиків Пляцок на мої іменинни Такий в розрізі Тільки щось заяскраве фото вийшло
Відповідь: Знимки смаколиків Спекла вчора еклєри і забула сфотографувати. Сьогодні вже залишилось маловато.
Відповідь: Знимки смаколиків Хто чим займається першого січня, а я після прогулянки зі своїми хлопцями мала натхнення спекти імбирні пряники
Відповідь: Знимки смаколиків Наш новорічний Наполеон Коржі не печені, а смажені на сковорідці. Ефект неперевершений. Трохи схожі на слойку.
Відповідь: Знимки смаколиків М"ясна книжка від Дани ( правда вже порізана) - смакота неперевершена! Пекла сьогодні бабусі на день народження бісквіт з вишнями та горішками такий в розрізі
Відповідь: Знимки смаколиків Я сьогодні нудьгувала, і вирішила спекти пляцок! Називається "Американка", в середині з яблуками,родзинками і горішками. Такий смачнющий і простий...
Відповідь: Знимки смаколиків Наш новорічний стіл (салатик, креветки темпура, сирна тарілка). Сирна тарілка Креветки темпура
Відповідь: Знимки смаколиків Святкове солоденьке Надзвичайні пампушки за рецептом Марусі-мами та горіховий завиванець Калач Наш улюблений торт "Дрова під снігом"
Відповідь: Знимки смаколиків А це наше святкове солодке: яблучний торт бісквіт з маком-горіхом-вишнею
Відповідь: Знимки смаколиків Поділюсь з вами цікавинкою. Знайомтесь, криваві апельсини Дуже смачні, хоча назва і вигляд говорять про інше Я на них натрапила зовсім випадково на маленькому ринку поряд з домом. До того їх бачити не доволилось.
Відповідь: Знимки смаколиків недавно пекла оцей пиріг апельсиновий. Фото не моє, бо просто не встигла... чекала поки охолоне..а коли прийшла фоткати лишився непристойний до знимки кавалок )) але виходить такий же красень.