Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Ура, у мене нарешті вийшли оладки, до того що не робила , ніяк не виходили пухки. Для тих, хто теж не може знайти хорошого рецепту, викладу його в особистих переписах.
Відповідь: Знимки смаколиків домашній хліб на молочній заквасці)) закваску я приготувала з кефірної. й ось вчора мама замішала тісто. ніч воно постояло, а сьогодні зранку вже маємо свіженький хлібчик))
Відповідь: Знимки смаколиків Любить Яринка ковбаску різну, рулетики м"ясні. Ясно, що в куповану мало доброго є, тому експериментую
Відповідь: Знимки смаколиків сьогодні випробовувала нові форми на кекси і рецепти заодно апельсинові лимонні
Відповідь: Знимки смаколиків Думала в яку тему помістити такий собі фотозвітик з сьогоднішнього дня Сала, який проводиться у нас традиційно . Отже почнемо з найпростіших страв, що там були: Бутербродики намазані такою собі "закускою" з різними овочами на основі сала Проста картопелька з салом, помідорчиком, сметанкою і зеленню Складніші пішли: домашній зельц, ковбаса, кров'янка, сало в прянощах Сало в шоколаді. Смакота! Вареники і крученики з салом і часничком І родина поросяток
Відповідь: Знимки смаколиків а ось мої перші суші ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:25 ---------- хоч літо закінчилося...тортик з полуницями))) десерт
Відповідь: Знимки смаколиків Кекс, який спекла моя старша донечка сама, під моїм керівництвом звичайно: