Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Подивилася на попереднє фото і захотілося сиру з трускавками. Але його вийшло забагато, тож спекла бісквіт і помастила його тим сирком
Відповідь: Знимки смаколиків ой дівки, такі смакоти показуєте... ліпше би в цій темці смаколики РОЗДАВАЛИ, а не фото дражнили
Відповідь: Знимки смаколиків Дівчата... Торт "Курінь для закоханих". Рецепт брала з книги Марії Матіос "Кулінарні фіґлі" ( робила на пів порції). Намучилась з тими трубочками, але результат того вартий, смакота
Відповідь: Знимки смаколиків Не уявляю літо без бісквіта із полуницею заправленого сметанковим кремом приготовленого для домашніх нашвидкуруч! Синок на таке не любить дивитись, любить їсти... Фотографувала під музику : "Мамочка дай тортік...."
Відповідь: Знимки смаколиків Маленький фотозвіт мого дня народження завдяки мужу Канелонні з м'ясом Міні-піци [/URL] Фаршировані грибочки Салат "Цезар" Канеллоні зблизька та фарширований перець і нарешті торт пекла свекруха, був просто пальчики оближеш
Відповідь: Знимки смаколиків Сьогодні донечці пів року. Для дорослих спекла тортик "П`яна вишня" В розрізі ще не покажу, чекаю на гостей
Відповідь: Знимки смаколиків Брауні із сиром все те саме, тільки всередину давала 400 гр сиру "філадельфія" + 3ст.л. цукру-пудри - все збити міксером, і зробити сирну прослойку! чоловік в захваті, я рада)))) вид зверху
Відповідь: Знимки смаколиків Продовжую тему бисквіт+полуниця (я додаю ще мигдальні пластівці). Один з найпростіших і найсмачніших тортиків
Відповідь: Знимки смаколиків Ось мої смаколики)) Вирішила потішити своїх мужа і синочка, які прихворіли. Піца (пекла вперше) Мафіни-ватрушки з сиром ( поки виставляла фото, мої хлопці вже їх з"їли)