Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків Мої пляцки на Паску Цитриновий і медовий Вишиванка і сирник андрути і тортик прикрашений на швидку руку
Відповідь: Знимки смаколиків Мої скромні в порівняні з пепередніми фото Апельсиновий кекс Пельмені по-сибірськи ще гарячі
Відповідь: Знимки смаколиків це ми з мамою спекли у формочках сирні тістечка із залишків пасти для сирної бабки
Відповідь: Знимки смаколиків ото моя перша пасочка) Вийшла дуже смачна, але помадка не вдалася, пташки коханий шрумцяв зразу)
Відповідь: Знимки смаколиків Для малого пекли маленькі пасочки, пішли на ура! А це досить вдала спроба сиру Вийшов ніжний, смачний та основне натуральний:
Відповідь: Знимки смаколиків вчора спекла дві шарлотки ця з яблуками і сухофруктами ця з персиками та їх вже нема
Відповідь: Знимки смаколиків "Скромні рибячі хвостики" Кому цікаво. Пишіть в карму. Я виставлю, якщо що в "Особисті рецепти" потім.
Відповідь: Знимки смаколиків На Матвійкових 6 місяців робила такий тортик: бісквіт з заварним кремом і персиками: А це мій торт з лаваша (схоже на піцу, тільки трохи смачніше ), але на знимці він ще не печений:
Відповідь: Знимки смаколиків "Ромашка для Ромашки" До вечора правда син тату залишив чотири пелюстки... На майбутнє треба пекти кожному по квітці