Дорогі форумляночки! Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна вихваляцько-пихата тема Знимки Смаколиків. В цій теми прошу хвалитись своїми і чужими цікавими знимками смачних обідів, вечерь і перекусок. Допиши на кшталт - ой яка краса, давайте рецепта! або де перепис? будуть видалятись. Такі речі запитуємо або в карму або в тут. Авторів фото відповідно просимо, якщо смаколинка й справді ще ніколи не виставлялась і не згадувалась на форумі то прошу додавати перепис сюди. Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок і тому подібне прошу мені в карму або в ПП. Наперед дуже всім дякую за розуміння!
Відповідь: Знимки смаколиків отакий сніданок яйця Бенедикт чи Пашот ну словом чоловік таке любить)) ---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- це салат ПРАГА. Курка варена, огірок, варена морква, петрушка, яйця. а для заправки берем один жовток з яйця (вареного) розтераєм з гірчицею і олією (можна оливковою) всім смачного!
Відповідь: Знимки смаколиків Робила сьогодні заварний крем на жовтках до еклерів і залишилось мені 2 білки-то я трохи помудрувалане пропадати ж добру і напекла таких бізешок з мигдалем,до чаю ввечері саме те
Відповідь: Знимки смаколиків Пальчики до росолу Булочки-тістечка з сиром чедар і шинкою Дріжджові налисники з чорничним соусом Рогалики з так званого втопленого тіста Якщо хтось хоче переписа будь якого подавайте запити. Додам.
Відповідь: Знимки смаколиків Мій пиріг з грибами і сиром Апельсиновий кекс. Шкода, що на знимці не чути як він пахне
Відповідь: Знимки смаколиків Скільки раз казала свому коханому - вистарчить жінку обняти, і тобі буде добре всім. Результат. Ротіні запечені в соусі бешамель Ґречана зупка Птиця по-тайськи на пляшці пива Перед польотом в духовку і після Андрутовий тортик (маса: масло, халва і варене згущене молоко)
Відповідь: Знимки смаколиків це я перший раз в житті робила сама пиріг(вже декілька років назад) вийшло звісно не красота))але дуже смачно)тай як перший раз мені здавалось норм)