Знаки долі

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Мар"яночка, 16 Липень 2009.

1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: Знаки долі

А в мене є проста прикмета, теж можна сказати, знак - якщо ступня правої ноги свербить - то все, можна й не йти по справах, чи в магазин, бо того, що треба, все-одно не буде. Збувається 100%.

І до чоловікової бабці - тільки зберемось їхати, зразу температура на ранок. Їде сам (здається, вже писала про це на форумі).
    Чи це знак долі, що не варта, чи мені не хочеться, тому так організм реагує...

А про сни - один раз наснилось, що пташка, наш папужка, лежить у клітці на бочку. Зранку проснулась, зразу до малого - глянь, як там наша Чіта. Малий приходить, каже, лежить. Йду, дивлюсь, а пташка точно в такій позі, як мені й наснилось :sad:... Шкода, запізно.

Теж часто відчуваю, що так чи ось так не треба робити, неправильно, чому, пояснити не можу. І дійсно, потім все збувається.
    Шкода, що не всі прислухаються, коли намагаюсь попередити.

Останнє редагування: 3 Січень 2010
  2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Не в сонниках, а в прикметах, зблудила я.

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

перед Новим роком моя бабуся впала - зламала руку, потовкла ребра.
    вчора чоловік прибирає між паперами - знаходить малого малюнок де зображена снігова баба без руки і написано "Новорічна ніч":girl_crazy:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От знайомство з моїм чоловіком - типові знаки долі!
    Мала я їхати в Гребенів з одними друзями і все проти, ну ніби хтось не хоче, щоб я туди їхала. Поїхала з іншими друзями в ті ж дні в Славськ (їхала через безвихідь). і почала з майбутнім чоловіком зустрічатись. Хіба не доля????
    Щодо снів....мені як насниться немовля, зразу до клопотів. Перевірено! от якось сниться мені, що я вагітна і животик такий величенький, і так ніби на яву, ніби рухи відчувала......прокидатись не хотілось(((( а прокинусь животика нема((((зато чоловік захворів, до тепер вилікувати не можу. От так сумно буває!

5. Halina

Halina Well-Known Member

Почались у нас всякі клопоти, потрібно думати де переїхати, де шукати квартиру і багато всього. Батькам нічого і так не кажем, щоб не хвилювались. А от вчора телефоную до мами, а вона мені каже - ти знаєш, що сниться мені баба і дідо, і що вони сидять і так щось інтенсивно вирішують. І тут я розумію, що моя любима бабуся і дідо все там знають. Я знаю, що вони мене підтримують і відчуваю з словами мами їх підтримку. Сльози капають, я їх придушую і кажу мамі що то просто перед Різдвом вони з нами. Для мене це такий знак, що важко передати словами! Як мені їх не вистачає.....

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

може, просто грибок?

7. Рибка

Рибка Well-Known Member

Та нуууу :girl_crazy:..
    Не стикалась і надіюсь, що обійде.

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бабуся хлопчика, який до мене в ранній юності нерівно дихав:shy:, впала і зламала шийку бедра:girl_sad:. Десь через місяць померла:girl_sad:. В день похорону до мене на балкон прилетіла голубка, яка кульгала на ножку. Я накришила їй хліба, вона клювала...
    Моїй бабці постійно сниться її покійний другий чоловік перед тим, як у дядька має статися черговий запій.
    І як це пояснити?:confused:

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

я думаю, між родичами часто є яийсь такий зв"язок.
    мої дві тітки - близнючки. понад десять років вже живуть в інших країнах, спілкуються рідко. але завжди відчувають, як хто захворіє чи там проблеми якісь - і одна, і інша кажуть, що відразу сни сняться одна про одну.

10. kati

kati Well-Known Member

про близнюків то окрема історія, десь там навіть науково доведено про тісний зв"язок між близнюками....

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

я думаю, знаки долі - штука суб"єтивна. це залежить від того, чи вміємо ми їх розпізнавати, та й взагалі помічати.

12. kati

kati Well-Known Member

нє, гени:)
    в мене мама любить подзвонити і давай розказувати сни, що їй снились, ну такі не хороші наприклад, і ніби нагадувати мені, щоб були обережні. Страшенно того не люблю, бо потім цілий день за мною то ходить і я себе тим накручую.

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

щось типу грибка на ступні правої ноги?))

14. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

а я вважаю, що це не був жодним чином знак про одруження Ваше... що це до одруження не мало жодного стосунку, що сон просто був до того, що бабця помре. А з одруженням просто співпало...

15. Halina

Halina Well-Known Member

Вчорашній день заставив задуматись про те чи правильно я роблю, чи щось важливе упустила. Знайшла я по дорозі додому 10 грн. І цілий вечір думаю і думаю чому саме нині, чому я, що б це означало....
    Я зрозуміла що це знак. Багато клопотів, багато справ... І я забула про тих кого немає з нами. А уже почався піст і йдуть молитви за померлих. Я завжди ходила перед постом в церкву і писала на молитву. А тут забула... А бабця з дідусем отаким чином нагадали про себе. Адже молитва це все що я можу їм дати і вони її так чекають.
    Незабувайте про тих кого з нами немає, бо вони про нас не забувають і потребують нашої молитви.

16. meros

meros New Member

А в мене такий чоловік, насниться йому щось погане, та й достає мене цілий день: а Ти не забула, що я казав; дивись добре за дітьми і т.д..
    Сни йому сняться рідко, а коли сняться каже, що це "віщий сон"!
    От наприклад, не знаю чи співпало чи дійсно був знак "звідти", та ні з того ні з сього я вирішила їхати у Львів поміняти малому курточку, яка виявилась замала!
    А чоловік каже: "будь обережна в дорозі, бо мені снився поганий сон!".
    Я видала, що цього не почула, та трохи ніяково було їхати перші кілометри, далі включила радіо і забула!
    Було це в жовтні, напівдороги починає різко мінятись погода, падати перший сніг, темніє...
    За секунду зустрічна машина повертається на 90" і стає мені поперек дороги, а тут і ... "поганий сон"!
    Добре, що за хвилину, ну дві, щоб не збрехати, пристібнула пас безпеки, а то б... ще й скло розбила ))
    Я, що роблю, дзвоню чоловіку запитати чи викликати страхову, бо "потерпілий" бачу не дуже хоче...
    а він мені: "і що...., червоного коляру???" ))

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вчора по-радіо була передача власне про знаки долі, а точніше як їх розпізнати. Так он ведуча казала що треба просити в Бога про знак і дуже уважно слухати коли його тобі пошлеться. Але вона також казала що не можна нарікати якщо ти думала що питаєшся чи іти на нову роботу і пішла а там нічого не вийшло, а не зауважила що позитивна відповідь ніби була на те що в тебе хтось хворий і скоро виздоровіє. Тобто що справді треба вміти слухати і не нарікати що не вийшло так як гадалось.

Он переді мною зараз стоїть питання дуже важливе але я не певна як на нього відповісти. Може мені Бог пошле якийсь знак?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

нам з чоловіком "знаки" для недовиджєючих, прямо в чоло. Як думаємо якусь думу, вагаємось, то все на Літургії в неділю отець проповідь про наш випадок говорить :) Ну але я щойно подумала, що для когось може ця відповідь не була б така очевидна.

про сни те що,

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

думаю, просто в такі моменти сумнівів люди звертають увагу саме на те, що їх найбільше якраз терзає. і чують, що хочуть почути. в цьому і сила проповіді - щоб кожен почув звернення особисто до себе. так і виходить.

мабуть. але не просто. підсвідомість нічого просто так не робить. хіба мало образів?
    я згідна, що вся сила - у наших власних ресурсах. тільки треба вміти їх використовувати.

сни чи інші знаки бувають зазвичай від надмірної, більшої ніж зазвичай активності мозку. якщо у людини напружений момент в житті, якась стресова ситуація, чи надмір позитивних вражень в тому числі, мозок активізується настільки, що і під час сну продовжує передавати активно інформацію. а вона з порожнього місця не береться, а тільки з попередньо пережитого і набутого досвіду, навіть якщо інформація набувалася пасивно. навіть у несвідомому віці.
    і залежно від попереднього досвіду - людина шукає і знаходить свої знаки долі, чи яким би іншим словом це не називалося. зазвичай мозок людини задіяний відсотків на 10, не більше. тому ресурси у нього в критичних ситуаціях дійсно незрівнянні з пересічними ситуаціями.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не думаю, що все так банально просто.
    Я таки вірю в те, що проповідників надихає Святий Дух і те, що люди можуть почути в проповіді відповідь, це не просто "чують, що хочуть почути". Почути ще треба вміти.

Є така історія про священика, котрий говорив жахливо нудні й довгі проповіді. На одній із таких проповідей він сказав звичайні ніби слова: "от я закінчив першу частину своєї проповіді й переходжу до другої". Ці слова вразили одного з парохіян, оскільки він відчув, що Бог йому каже, що пора вже перемінити своє життя й почати дійсно жити по-християнськи, а не лише цього прагнути: я завершив першу частину свого життя (неправедну) й переходжу до другої (праведної).
    Не зовсім зрозуміла, чи вірите ви в знаки, що послані в сні.
    Я розумію скептицизм людей щодо цього, але мені тут не дає бути скептичною Біблія, де про сни нераз писано.