Знайомство з родичами і батьками вашої половинки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Ashlie, 20 Грудень 2010.

1. mireja

mireja New Member

Відповідь: Знайомство з родичами і батьками вашої половинки

Мій чоловік організував знайоство зі своїми батьками, коли ми були разом півроку. Запропонував відпочинок у Туреччині,але не сказав, що туди і батьки його збираються. Ото на голову звалилося все, чесно кажучи, я не була готова до такого"групового" відпочинку.Але все якось само собою пішло.

2. manka

manka Member

А в мене при першому знайомстві таке враження склалося, що чоловікові батьки більше хвилювались ніж я. Не знали де, майбутню невісточку посадити.:xaxa::xaxa::xaxa: Все пройшло добре. У нас чудові відносини.

3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А я от не спішу знайомитися з батьками свого хлопця, щось наразі не хочеться:girl_crazy: бо раніше знайомилася з батьками попередніх кавалєрів, а вони мене мало не відразу тягнули:girl_impossible::khomyak:і то через пару тижнів знайомства.не розуміла, навіщо?я от вважаю, що таке знайомство має відбуватися вже коли планується весілє, або хоча би вже серйозно думається про це. а коли ще двоє приглядаються одне до одного, кому це потрібно? мені звичайно трохи цікаво які в нього батьки, я в принципі розпитувала про це та й він трохи розказував і більш-менш уявлення маю. але рано ще, рано:girl_cool::girl_cool:

4. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

А мене чекає знайомство з мамою коханого перше і то десь за 2-3 тижні! Як я переживаю...не знаю чого..просто страх,що щось дурне скажу. :sad:
    Ми вже разом 9 місяців..от його мамуся вже давненько бажає зі мною познайомитися,бо мій коханий мене вже так нахвалював,а я боюся щоб вийшло не навпаки(
    А десь під осінь,зимою буде знайомство з батьком,бо він зараз за кордоном..але до того часу,думаю мама коханого вже розкаже ху із ху :)
    До речі,з моєю родиною він вже знайомий)

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

От ,я саме такої думки,тут вже як доля вирішить..:)

5. Kandya

Kandya Well-Known Member

Для мене знайомство із батьками то найгірше шо може бути. І це мене, на щастя, оминуло. Коли я ще не працювала, а тільки практику проходила на роботі, мене послали на завдання. Ну я прийшла (не на роботу, а куди послали), там представилась, виконала завдання, а одна жіночка каже мені, що її син зі мною працює. Та я пояснила тій пані (ну ви зрозуміли, що вона стала моєю свекрухою), що не знаю її сина, бо лише на практиці і з колективом не знайома. Ну і десь через рік після тієї зустрічі знюхалась із її синочком. От він мамі і сказав: ти знаєш мою дівчину. І не було у мене отих всіх хвилювань перед першою зустрічю. А друга зустріч була чоловікового брата на весіллі. То взагалі ідеальний варіант для знайомств із родичами -- на нейтральній території

6. Mylnyk

Mylnyk Member

Дам дружнню пораду ! платно ! якщо прочитаєте нижче маєте дати мені 1 грн інакше не будете цінувати пораду ( куди переказувати гривню питати в ПП) порада стосується перш за все чоловіків бо з жіночого боку я не профі

7. Whiff

Whiff Well-Known Member

У нас с мужем, тогда будущим, все очень быстро происходило, и его родители ничего обо мне не знали. Его мама решила сделать ему сюрприз на др и приехать в гости. Ну в результате сюрприз был ей:girl_haha:поезд приходил очень рано в 4 утра, муж ей по дороге от вокзала рассказал про меня)) так что я вышла поздоровалась и дальше пошла спать, ну а позже часиков в 10 утра стою глажу белье, она заходит и говорит:" Меня зовут Любовь Григорьевна. У тебя был уже опыт общения со свекрухами?" Мой муж до меня был женат 20 лет. Я стою про себя умираю со смеху просто, говорю:" да, конечно, вы у меня третья будете":girl_cool: это надо было видеть! А с отцом познакомились намного позже- великолепный человек! Очень хорошо, что живем далеко друг от друга))