Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 19 Квітень 2011.

1. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Ото не розумію, чого чоловіки "корчать" з себе xто- зна кого, все одно ж на першому побаченні всі "панти" розлетяться, як бульбашка на воді.:girl_devil:

2. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

просто в деяких "лічностях" відсутня самокритичність взагалі)))) як і скромність))))

3. Letunka

Letunka New Member

Дійсно, якщо доля склалась знайти коханого через Інтернет, то так тому і бути.
    Сама колись познайомилась в чаті, Було це далекого 2005-го. :)
    Разом пробули півроку, але потім не склалося. Але можу сказати, що нізачим не жалкую. Просто гарно проводили час. :girl_dance:

4. Mаrsela

Mаrsela New Member

Ми з чоловіком познайомились в чаті,спілкувались по роботі і якось все це переросло в стосунки:girl_in_love: згодом 4 роки їздили один до одного,так як чоловік з іншого міста.Тепер ми 4 роки одружені і виховуємо синочка:d25:

5. skarlettt

skarlettt Загублений

але в житті ти бачиш реальну людину з котрою знайомишся))) а от в інтернеті.... в мене був випадок.... пару тижнів переписувалась зі співробітником (стояли "ліві" фото в анкеті) посміялись, випили кави,на цьому і закінчилось)))

6. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

І ми з чоловіком познайомились в "Однокласниках":girl_spruce_up:. Він побачив моє фото і написав повідомлення...1,5 роки зустрічались і одружились..аж самим часом не віриться, що ми так знайшли одне одного:girl_flirt:

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

От і я не бачу потреби, але хлопці такі настирливі, і якщо не покажеш фотку, то й перестають спілкуватися. Вони, що не розуміють, що не тільки вони вибирають і теж можуть комусь не подобатись?

8. arabig girl

arabig girl New Member

Обома руками і ногами ЗА. В мене дуже багато друзів з якими я познайомилася через інтернет, в мене з ними дуже хороші відносини. Деякі з них приїжджають в гості і я іжджу до них. Це дуже цікаво)

9. fruit

fruit New Member

проти, проти, проти!!! я так знайомилась двічі. Першого разу мені незнайомець прислав смс на телефон ( вгадав, мабуть). Ми трохи переписувались, трохи зідзвонювались, а тоді зустрілись. ну що сказати, я йому сподобалась, він мені ні.Довго не могла від нього відкараскатись
    Наступного разу подруга вмовила піти на побачення, бо її хлопець мав привести свого друга.Я довго вагалась, але таки пішла. Знайомство було приємне, але після того, як ми розійшлись, він мені ще півроку не давав спокою. :wacko1:

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Певно ви якась фатальна жінка :girl_wink:

Дурних на світі багато і не тільки в інтернеті. Так що те, що той чи інший не міг від вас відчепитися, зовсім не залежить від того, де ви познайомилися. А залежить від конкретних людей (в першу чергу від тих чоловіків, ну і від вас також).
    Я вже писала вище, що нічого поганого, на мою думку, в інтернет-знайомствах немає. Понарозказувати вам казок можна не лише в онлайні, а і в кабаку чи навіть в науковій бібліотеці. Ну хіба якщо вам дуже велике значення має зовнішність, тоді так - це певний ризик. Але ж ви завжди можете сказати ні. Ніхто вас не примушує після першого побачення бігти з паспортом до РАГСу:girl_smile:

11. fillette

fillette Well-Known Member

Не бачу нічого поганого в знайомстві через інтернет. Хоча випадки бувають різні. Я зі своїм коханим познайомилась в інтернеті. Спочатку довгий час переписувались, потім розмовляли по телефону. Коли зрозуміли що в нас багато спільного, зустрілись. Вже більше трьох місяців разом і дуже щасливі:girl_in_love:

12. Martyljka

Martyljka New Member

Я теж познайомилась з хлопцем через інтернет .Ми 5 років переписувались ,зідзвонились потім він приїхав з Донецька !На протязі 2 років приїждав кожного місяця і ми цього діта одружились)Я через тиждень переїжджаю до нього в Донецьк )))На мою думку таке знайомство позитивне,бо ти маєш можливість пізнати людину ближче,адже ми думаем що ніколи не побачимось та можем говорити таке,що в реалі не сказали )

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

підписуюсь за кожне слово))))
    ходила я декіль раз на побачення з хлопцями через інтернен, але вони мені не підходили, після першого побачення контакти розривала, і все було гуд, ніхто, нікого, до нічого, не зобов"язував. Попили кави, гарно побалакали і розбіглись)))))

14. Kate Howard

Kate Howard миється в бані

Не бачу в цьому нічого поганого. Сама познайомилась з хлопцем в соціальній мережі і ми зустрічаємось уже більше року.:girl_tender:
    Хороший спосіб поспілкуватись в віртуальному світі, трішки пізнати людину, а потім легше в реалі з нею спілкуватися.

15. Fermyna

Fermyna New Member

Проти...
    Не раз були такі знайомства, проте нічим хорошим не скінчилися - все одно, оізні люди, різні інтереси, погляди на життя...
    Краще знайимитись через когось - все ж більше спільного

16. Sertce

Sertce Member

А я проти знайомства через когось, сватання... Xоч сама "сотворила" дві пари- обоx подружок ( одна Оля і друга Оля)познайомила з їxніми чоловіками. Тепер Олі мають сім'ї, обидві мають донечок+ здається, щасливі. Мене колись знайомили з одним ніби не поганим xлопцем, але не знаю, чого ми не разом.

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Так, тільки до того треба дорости. Бути свахою це важка справа, але якщо ти можеш допомогти двом людям знайти щастя то цох.удово. Я ЗА!!!

Особливо якщо сваха знає обох.

19. Siania

Siania Love Life

Так, спільний знайомий, це вже дуже багато щоб бути разом :girl_smile:

20. murawka

murawka New Member

Я також познайомилась із своїм чоловіком на сайті знайомств. Хоча реєструвалась там просто для спілкування, без вказанням адреси, справжнього ім'я і без фото.
    І немало хлопців на таких умовах спілкувались.
    З парою хлопців спілкувалась по телефону. А от зустріч була тільки одна- із майбітнім чоловіком. Вже більше 2-х років ми одружені. :girl_claping: